9

Шаран БГ

преди 8 години

Митничарите са пионки в ръцете на ония- горе! Както и всички данъчни ! И тъй като са маши в ръцете на ненаситните, или плащаш - или ги давиш в блатото. Те са като коне с капаци - както и чорбаджиите им. Нито едните, нито другите са хващали мотика! Те не знаят какво е труд! Лоясват на потният гръб на чичо, вземат големи заплати /охранените, яки песове са добри пазачи/, но какво е физически труд --- не го знаят!Проследете начина на мислене на финансовяите ни министри през годините --отврат !!

8

Анонимен

преди 8 години

Достойно и законно! Поздравления на служителите изпълнили работните си задължения и заслужили заплатите си! А защо ли изглеждат по-скоро смешни и жалки, сигурно, защото си нямат понятие нито от достойнство, нито от законност. Морете бедните хора, те това заслужават. А онези във винпрома наблизо всички акцизи ли са си платили или ако се разровите там ще ви очистят, защото им е по-евтино?

7

Ха,ха,хаааааааа...

преди 8 години

ПРАВИЛНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!НЕМА ЛАБАВО!!!!!

6

Анонимен

преди 8 години

Важното е да има едно лицензирано ла'но, което всички да хвалят. Някога бирата имаше трайност и се утаяваше, киселото мляко вкисваше, кремвиршите лепнеха и се разваляха. Освен и на хората да им забранят да живеят ако не са ГМО, по желание на робовладелческата клика. Даже и да искаш нещо свястно да си купиш, то просто не съществува. Сега продукцията се скапва смо защото е голям бок'лук и даже консервантите не могат да я пазят. Израза киселото мляко което помня от детството вече означава трайност.

5

ГЕРБ - евронадежда:)

преди 8 години

Боци е борец с контрабандата... голям. Цели 15 дядковци останаха без ракийката, която им беше единствения кеф в живота. Ако искате на митниците да спират наркотици и контрабандни стоки - не сте познали. Не и при ГЕРБ!

4

Анонимен

преди 8 години

Ей то голяма работа нарпавиха. Прецакаха някой дядо дето се опитва да преживява. А иначе можем да крадем милиони от ДДС. По-лесно е и по-чисто.

3

Анонимен

преди 8 години

РАЗБИХА МАФИЯТА! СПЕТЕ СПОКОЙНО!...ДЕЕБАИШИБАНЯЦИТЕДЕЕБА!!!

2

huh

преди 8 години

Дядките, топ контрабандисти :). Удариха на Пещера бизнеса

1

Смешна история

преди 8 години

Браво, а през това време през КПП-та минаха 2 тона кокаин, 10 пратки x 2 тона амфети и 2 000 тира пълни с контрабанда. Браво, български митничари. Взехте на 10 алкохолика ракията и направо оправихте държавата :)