15

Анонимен

преди 8 години

Тук и без ИДИЛ си ги разрушаваме!

14

Анонимен

преди 8 години

ОВЦЕ,ОВЦЕ!"ИД" е само ръката,а мозъкът са ционистите,които съгласно техния Талмуд целят да унищожат всякакви паметници,създадени от ръцете на "гоите",за да им докажат един ден,че на Света са били само те,а гоите са били просто едно стадо.Помислете!Не правят ли същото и у нас,като са се заели да затрият цялатa ни историческа и културна идентичност?!Това целят и в Световен мащаб.

13

Анонимна

преди 8 години

До ogalI hope so!

12

Анонимна

преди 8 години

Като разрушават такива ценни исторически паметници на културата, какво печелят? Пълна деградация и развалина са тези не знам как да ги нарека. Определено не са хора, не са и диваци (те поне не рушат). Явно настъпва време да се сложат на място. Дано големите държави като САЩ, Русия, Европа да започнат да правят нещо. Тази разруха не води до нищо добро. Напомня ми на опожаряването на Александрийската библиотека в миналото. От това само сме загубили. И сега губим живата култура от миналото.

11

Lolyo

преди 8 години

14ти,В Русия и Кремъл живеят, нали, знаех си аз

10

Анонимен

преди 8 години

Това е демократично разрушаване на културния паметник, щом е извършено от " умерената опозиция".

9

Анонимен

преди 8 години

Ислямски диваци, собствената си култура не ценят. Този паметник е по-древен от религията им...

8

Анонимен

преди 8 години

Браво на американците! С тяхна помощ и благодарение на тяхнатброжба идил, светът ще остане без исторически и културни ценности, но пък на тяхно място ще се навъдат малдоналдси и кфс. Долна арабоамериканска ***.

7

бобо

преди 8 години

Диваци.

6

Мракобесников

преди 8 години

Черни времена за човечеството.Испанците строяха църкви върху храмове на инки и маи.Гореописаните разрушители не строят,защото нямат култура,ценности,морал,а най-вече човешки геном.Кухи са приказките за разбиране различните(по-разбираеми са канибалите).Доволни ли са сега арабските шейхове от цената на петрола?Доволна ли е Америка?Индианците нямаха мегалити. Доволни ли са евреите???Той Исус какъв беше?ИД скоро ще мине през "Вратата на Бог".И тези,които ги създадоха също!Даже много...

5

Анонимен

преди 8 години

Мюсулманите са най големите диваци в историята на човечеството. Това е религията на неграмотността.

4

1

преди 8 години

Боже, Алах, Йехова, не сещам за останалите, моля намесете се! Кому е нужно да се руши хилядолетна история?

3

Анонимен

преди 8 години

Тези разрушения ги правят тези които създадоха Даеш.Те подменят историята.Даеш е само техен инструмент.

2

без

преди 8 години

Най-голямото престъпление на онези, които не назоваваме е, че създадоха умишлено предпоставки да се разрушат най-старите останки на предишни цивилизации. Сега ще издигнат нов паметник на Бог Долар. Алчни и безпардонни това са управниците на света!

1

Анонимен

преди 8 години

My lighthouse hurts ....