109

Анонимен

преди 8 години

като толкова искат да се крият от хората,да ходят да се заключат у мазето и да си стоят там,не да ходят по улиците и да рекламират своята набожност,ние да не ходим по улиците с кръст в ръцете и менче светена вода

108

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 142:[joke]Уви закона за авторското право има давност няма и 100 години, така че за това не се изисква заплащане :)По темата: Браво на кмета, според мен това трябва да бъде прието със закон, на публични места да е забранено хора да ходят с прикрити лица - на други места да ходят както си искат. Религията не е причина за компрометиране на нашата сигурност, но със сигурност се използва като инструмент за контрол на масите!

107

Дедо Гого

преди 8 години

Браво на кмета !!! Това е християнска България и който иска да живее по други религии да хваща пътя към тях. Аре, стига с лигавенето вече...

106

Анонимен

преди 8 години

До ShoppАми възпитано когато говориш с някого да си свалиш тъмните очила.Именно по тази причина - за да те разпознаят, от уважение към събеседника и т.н. Всичко друго е простотия, лошо вкус, неуважение към хората и най-вече калпаво възпитание.

105

Анонимен

преди 8 години

"Много жени от християнската религия също ходят забулени" Къде това, бре? Със забрадка - да, но с прикрито лице? Аз не знам християнки да си крият лицата - със забрадки пак казвам - да - има го в много религии, но този човек, май още не е разбрал разликата между забрадка и бурка!

104

Анонимен

преди 8 години

До Shoppо, да. И обикновените очила с диоптър трябва да забраним, защото и те променят физиономията

103

случаен

преди 8 години

последния доклад на ЦРУ за България гласи,че сме на тртето място в света по смъртност на населението и най-болна нация,а вие ми се занимавате с бурки,е щом ви става по-леко,аз също съм против бурките,ама както сме я подкарали ще останат само те....

102

Анонимен

преди 8 години

Глоби щели да налагат...хахах Е ,аз от тия не съм видял да плащат ток дори, те глоби щели да им налагат...Като не ги платят, какво ще им вземат ? Абсурдистан, отново плаши кучето с кокал...

101

Браво!

преди 8 години

Браво на кмета! Ако има българи в парламента, веднага трябва да се приеме закон за забрана на бурките !Това вече е направено във Франция! В Пазарджик тези ,които носят бурки са ц.и.г.а.н.к.и ,които до вчера бяха евенгелисти , а за пари станаха мюсюлманки!За носене на бурки да има солидни глоби, ако са безработни да им спират помощите и детските!

100

Анонимен

преди 8 години

На таз нинджа на снимката ще и ритна есин шамар с крак в гръбначния кош и ще изчезна безкрайно.

99

европейка

преди 8 години

Европейките спазват всички правила за поведение и облекло в арабските страни, в противен случай може да ги глобят даже да ги вкарат в затвора. Така че, тук е България и всички арабки, ц.и.г.а.н.к.и и тем подобни т.в.а.р.и ще се съобразяват с това. Независимо дали им харесва.

98

Анонимен

преди 8 години

Който иска да носи бурка, фередже или каквото си иска, да отива да живее в страна където това е нормална норма на облекло. Всеки е свободен и никой не задържаме тук насила.

97

ТЪЙ , ДЕ....

преди 8 години

ГЛОБИТЕ ---В ПОЛЗА НА ОБЩИНАТА!!!!!!!! .../ПО МЕСТО---ЖИВЕЕНЕ.../

96

ТОЧНО ТАКА !!!

преди 8 години

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ПРАВИЛНО!!!!ТУКА У НАС---Е ТАКА!!!!!!АКО НЕ ТИ ХАРЕСВА---ОБРАТНО !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!/....ВСИЧКО ТОВА ОБАЧЕ----ВЪЗПИТАНО И КРОТКО....////КАКТО Е КАЗАЛ ЕДИН БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИК......СО КРОТЦЕ И ...СО БЛАГО/----А.Ляпчев

95

Анонимен

преди 8 години

И как ще се събират глобите не ми е ясно ???

94

Анонимен

преди 8 години

Правилно ги забраняват бурките. Като видя бурка ми се разваля настроението. Това е дискриминация спрямо мен.

93

Кина

преди 8 години

До 106: Аз не се радвам, че на този факт - приемам го като форма на защита поне на определени обществени места в Република България. Тези мерки трябва да са задължителни на всеки кв. метър в държавата, ако все още има такава.

92

БЪЛГАРИН

преди 8 години

НИКОГА В БЪЛГАРИЯ МОХАМЕДАНИТЕ НЕ СА НОСИЛИ БУРКИ! ТОВА СТАНА ОТ 3-4 ГОДИНИ,КОГАТО ЗАПОЧНАХА ДА ИМ ПЛАЩАТ,ЗА ДА ГИ НОСЯТ!КАТО ИСКАТ ДА СА ТАКИВА ДА ОТВИТ В АРАБСКИЯ СВЯТ, А В ЕВРОПА ДА СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С НАШИТЕ ОБИЧАИ!

91

Анонимен

преди 8 години

Ми що не тръгнат с поцинковани кофи на главите - хем по-готино , хем по-защитено.

90

Анонимен

преди 8 години

Докъде сме стигнали. Освен техните права и останалите хора имаме права.Имаме право да виждаме кой е до нас, с ког говорим , с кого се разминаваме. Не може те да имат повече права от нас. Забулвали са се аристократките, да не потъмняват от слънците и да не ги гледат плебеите. Няма нищо общо с религията им. Питайте ги къде пише , че жената трябва да е забулена?