6

Анонимен

преди 8 години

Пари, пари...с толкова пари можеш поне малко да промениш света в положителна посока, стига са искаш, но като се изкачиш толкова високо, се самозабравяш, а какво ти трябва, малко храна, малко вода, нормален дом, любовта на човешки същества около теб и спокойствие. Тези 120 млн., няма да я направят по-щастлива.

5

Анонимен

преди 8 години

До АнонименПредпочиташ 320 лв друг път. Ще откажеш ти да си на мястото на Мадона ли? Хахаха - пишеш тук и сам знаеш, че не е така. А и много знаем ние, какъв е техния живот. Защото какво - бедни хора не умират от наркотици ли? Или пък не са транссексуални? Или не се развеждат и не си развалят децата? Нееее - то това се случва само на богагиге. Бедните просто пият домашна ракия и ги бият от любов.

4

Анонимен

преди 8 години

Тоя дали осъзнава, че е кръстен на куче? Това е име за куче! Роко... Хаххахах

3

Анонимен

преди 8 години

Представям си какви подмятания е имало момчето в училище (защо ли иска да живее при баща си). Относно многото пари - на Боби Кристина не й помогнаха особено. От друга страна, помогнали са доста на щерката/сина на Шер, за да си плати операцията за смяна на пола, или Парис Джексън (набутана в интернат от баба и дядо), мдаа, въпрос на гледна точка и ценностна система. Лично аз предпочитам да съм *** с 320лв., отколкото да възпитам детето си по начин, който ще превърне наследника ми в сурогат.

2

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен"Турнето й донесе печалба от над 120 милиона британски лири" - но все пак се намери един безизвестник от България, който работи за 320 лв и не е направил нищо в живота си, да съди Мадона за начина и на живот и работата й!

1

Анонимен

преди 8 години

Навярно Роко много се гордее с майка си, като я гледа всеки ден как търчи на стари години по сцените и се лови за дъртата кат...ца. А какво ли е мнението на татко му по въпроса.