36

Анонимен

преди 8 години

Tursete Aleksi Chenkov

35

Анонимен

преди 8 години

33-ти.И на 1-ви април пак се случи същото. Вече за кой ли път, няма лекарства. Познат ,,,мандат,,,,

34

летящата вещица

преди 8 години

"Полицията към момента не дава повече информация по случая от страх,.............................Леле, каква страхлива полиция си имаме:(

33

Анонимен

преди 8 години

Само на мен ли ми е странно,че 13 годишна излиза вечер за да си купи цигари ?!? Да ви имам и официалните версии...

32

до мария нестерова

преди 8 години

Мария, отиди на неделно училище по правопис (вероятно и по правоговор ти е нужно)."слезла".....

31

спомени от соца

преди 8 години

До НАРОДЕН СЪДИзвинявай, ако си от Пловдив сигурно си чула за случая с племеничката на червения генерал Чочоолу ! Момичето с годеника се прибира от ресторант. Пътеката минава през парк в близост до ромската махала, Група роми я изнасилват, убиват годеника който се опитал да я спаси, за да не проговори момичето и нея убиват. Много хора са видяли но всички от страх са мълчали. Ден след това в махалата с танкове влезна нейния чичо генерал Чочоолу, Имаще бутнати ромски къщи и осъдени на смърт роми

30

Анонимен

преди 8 години

Отдавна в България няма реални избори, няма нужда да плюете по населението, че било избрало някой си. Изборите не са инструмент на демокрацията, а средство за заграбване на властта, за този, който си плати.

29

as

преди 8 години

ДО СТЪРШЕЛ ти какви мислиш че са ? ГАНАЙЦИ естествено

28

Анонимен

преди 8 години

НАСЕЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ ИМАШЕ МНОГО ИЗБОР НА ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ 2014-ТА ГОДИНА НО НАСЕЛЕНИЕТО ИЗБРА БУДАЛИСОВ!!СЕГА НАСЕЛЕНИЕТО ДА НЕ РУПТАЕ А ДА СИ ПАТИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ВСЕКИ ДРУГ ЩЕШЕ ДА УПРАВЛЯВА ПО-ДОБРЕ ОТ БУДАЛИСОВ НО НАСЕЛЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ Е ДОКАЗАНО НАЙ-ПРОСТОТО В ЕВРОПА А МОЖЕ И НА СВЕТА!!!!!!!!!!

27

Анонимен

преди 8 години

До До 33Па нали така беше преди 89та! Защо скачахте по площадите тогава!

26

Стършел

преди 8 години

Родителите все още не са се върнали от Германия. Детето им е в неизвестност от 22-ри Март, родителите стоят в Германия. Е, извинявайте, не искам да съдя никого, ама какви трябва да са тия родители?

25

Анонимен

преди 8 години

По времето на комунизма при диктатора Тодор Живков и 45 годишната руска окупация момичетата масово започваха да се занимават с тази професия още на 11 години, но комунистите криеха това от народа.

24

Анонимен

преди 8 години

До До ЕвропеецПри капитализма и пазарната икономика е така - пазартът определят търсенето. Щом се търси тази професия и има клиенти, значи тове е професионална реализация стига да се спазва законовата възраст която варира от 13 до 16 години в различните държави от ЕС - така е в Германия, Холандия, Белгия. Пазарният капитализъм е най-съвършената система, никой не е измислил по-добра. Нали затова сменихма предишната система, за да живеем в пазарна иконимика.

23

Анонимен

преди 8 години

ВИЖ ТЕ НИ ПРЕМИЕРА!!!!НАЙ-ГОЛЕМИЯ ПРЕСТЪПНИК И УБИЕЦ В ДЪРЖАВАТА ДОКАЗАН!!! УБИ ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ОНКОБОЛНИТЕ КАТО ИМ СМЕНИ ЛЕКАРСТВАТА С ЕВТИНИ ЗАМЕСТИТЕЛИ 2010-ТА ГОДИНА ОТ КОЕТО ИМАШЕ САМО ПРЕЗ 2011-ТА 2 ПЪТИ ПОВЕЧЕ УМРЕЛИ ОНКОБОЛНИ!БЪЛГАРСКИЯ ""НАРОД"" НАПЪЛНО СИ ЗАСЛУЖАВА УЧАСТТА С МУТРА ПРЕСТЪПНИК ФИНАНСОВ УБИЕЦ ПЪЛЕН ПРЕЗ ПЪРВИЯ СИ МАНДАТ НА БЪЛГАРИЯ ИЗХАРЧИ ЦЕЛИЯ ФИСКАЛЕН РЕЗЕРВ И ВЗЕ 4 МИЛИАРДА НОВИ ВЪНШНИ ЗАЕМИ ДА ЛЪЖЕ, ЧЕ Е ОСТАВИЛ НЕЩО!*** НАРОД, СЛАБА ДЪРЖАВА ТАКА Е КАЗАНО!

22

Анонимен

преди 8 години

ШУШУКАНИЯТА СА В ГЛАВАТА НА БУДАЛИСОВ И СЛАБОУМНИЯ МУ НЕВМЕНЯЕМ ИНТЕРЕСЧИЙСКИ ЕЛЕКТОРАТ!!!!

21

Анонимен

преди 8 години

НАРИЧА УБИЕЦА СВОДНИК ЩОТО НА БОРИСОВ ТАКА МУ ИЗНАСЯ!!!!!!!!!!!!!ИМАМЕ УБИЙСТВО НО НЯМАМЕ НИТО ЗАКОНИ ЧИТАВИ НИТО НАЦИОНАЛНО САМОСЪЗНАНИЕ!!!!БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ ДОКАЗАНО Е ДОКАЗАЛО, ЧЕ Е ПРЕКАЛЕНО ГЛУПАВО ЗА ДА ЖИВЕЕ В ДЕМОКРАЦИЯ!! ЕЙ НА ИЗБРА ПАК БУДАЛИСОВ МУТРАТА ПРИЗНАТ ПРЕСТЪПНИК И ОТ САМИЯ НЕГО!!!!

20

Ники

преди 8 години

13 годишна отива за цигари? Родителите и още не са се върнали от Германия? ( значи толкова им пука за нея ) Като се върнат - право в ареста, барабар с лелята!

19

Петков

преди 8 години

Ти си луд бе ***. България в русия. Слабоумно същество.Че ти ходил ли си в русия бе ***? Ами там престъпноста е десетки пъти по-висока от българската.Руската мафия е несравнимо по-жестока от италианската, а нашите бандити са като бой скаути спрямо руските.Да не говорим за политическите преследвания, една дума да кажеш срещу някой от властимащите и ти разкатават фамилията.

18

Анонимен

преди 8 години

България в Руската Федерация.Друго решение не виждам.Който дойде на власт дори да е читав го бутат всякакви алчни психопати коити мислят за собстваната си изгода.

17

they call him skunka

преди 8 години

Стига,мен!Аз ли да ги уча криминалистите-отиват при единия от сводниците, натиск, веднага натиск на конкурента-колега, натиск,за 2 седмици са се наредили.Във Варна има хора, които могат да разкажат дали са замесени въпросните, или не..(с един лек обход на работния контингент, те знаят и се страхуват повече).КАКВИ ШУШУКАНИЯ !?!?