9

Лекар

преди 7 години

Винаги трябва да се поощряват такива проекти и да се дават повече възможности на децата да учат,каквото харесват.Успех на инициаторите!

8

тя

преди 8 години

Мед. сестрите трябва да са със средно специално образование , защото работата им не изисква висшо!

7

тя

преди 8 години

Този ВУЗ ще му отива на Перник повече!

6

Анонимен

преди 8 години

Раждане? В Перник?! Просто забравете !!! Става ли въпрос за лечение, камо ли за бременност, палите колата и покрай Перник минавате с 200.

5

Анонимен

преди 8 години

Преди 1989г като кандидатствахме се борехме по 200-300 човека за едно място.Сега 200 измислени университети и колежи се борят за един студент.Не виждам защо един млад човек трябва да загуби 4-5 г от иживота си ,а родителите му да похарчат40-50 000 детето им да получи някакво образование с което може да стане сервитьор ,барман или камериерка

4

Стар

преди 8 години

Всичките тези измишльотини в провинцията с в повече. Само на 30 км от Перник в Сфия, най-голямата медицинска академия в България има факултет за подготовка на мед.сестри и акушерки, който ще е следващия след ***, който завърши безславно. Докога държавата ще харчи пари за такива глупости, питам Кундевица като министър.

3

А помните ли името .

преди 8 години

.. на първия -> Пернишки Униврситет за Технологии, Компютърни науки и Администрация? Сега го съкратете до първите му букви ...

2

аман

преди 8 години

Няма значение дали в Перник, Каспичан или Малко Търново, ама нацвъкаха университети от кол и въже, за да обират парите на хората, лъжат и децата, пък и цялото общество. Голямата част от такива хибридни дисциплини могат да се изучават в средни училища.

1

dddd

преди 8 години

в перник е , та да има прилика с реалната обстановка където ще работят сестрите