10

Един Българин

преди 8 години

До До 14А може би спестява жената да го прати в друг град да учи? В крайна сметка по-добре да учи отколкото да профука парите по чалготеки в Селград. Аз като не съм имал втора вечер, че и първата беше мизерна, защото нямах много възможности хич и не съжалявам. Учих доста в техникума и университета и сега съдбата ми зависи изцяло от мен. Добре, че не се наложи да уча в друг град, че трябваше да започна работа от 1ви курс (започнах в 3ти т.к. майка ми беше спестила нещо и взимах стипендия).

9

До 14

преди 8 години

Не пращай детето си никаде ,спестявай си и не давай му пари ,чувай си ги под дюшека! И един ден у дърти години ти и текива като теб ше си ги дадете всичките до една стотинка на някой ало апаш.

8

Анонимна

преди 8 години

Аз няма да си пратя сина, поне така си мисля, като гледам на снимката***Сигурно ще ми се обади "мамо прати ми още пари...."

7

Анонимен

преди 8 години

направо за първата да ходят на там

6

Анонимен

преди 8 години

*** все едно сватба правят... Голям праз, че едвам си избутал да си вземеш мизерната диплома... Груби селски номера...

5

Анонимен

преди 8 години

Абе журналята, стига маркетинг бе пиленца, каква втора бална вечер какви пет лева, те не могат да пишат, ще правят балове по три дена, това ли са ценностите, които застъпват медиите?!?Вместо да се стяга народа да учи и работи - само пропаганда на чалга и купон....

4

До 6

преди 8 години

Ми как няма да липсват нашите университети, висшето образование си е колосален бизнес, ако добавим и средства от разни корпорации за уж научни изследвания. Класациите насочват студентите единствено към техните си университети, затова трябва да се види кой участва в тези комисии. Как пък един университет на Изток не признаха, ама прилапаха милиони техни възпитаници от Източна Европа в западните и американски корпорации и научни центрове.

3

Анонимен

преди 8 години

За книгите добре, ама `що мислиш, че престижните университети по света са много над нашите престижни. Който има желание се учи навсякъде.

2

анонимен

преди 8 години

вземайте книгите и не се занимавайте с простотии гонете престижните университетипо света бягайте от кича и чалгата

1

Анонимен

преди 8 години

В Сърбия балканистиката е гарантирана.