34

Анонимен

преди 8 години

....Тя се зае и да възстанови доверието между израелци и палестинци....causa perduta.Само тази заявка е достатъчна за да се разбере че нищо няма да свърши.

33

Анонимен

преди 8 години

Бокова ! - Ми то Меркел е на ръководен пост , Дилма Русев също !Резултат = съсипана Европа , съсипана Бразилия !

32

До 32

преди 8 години

Смешен си. Да сравнява Румяна Желева с Ирина Бокова, може само някой, който изобщо не знае нищо и за двете. Разликата е от Земята до Небето.

31

Анонимен

преди 8 години

Същия кейс като Румяна Желева, но в по-хард вариант.

30

Анонимен

преди 8 години

От толкова жени на ръководни постове Европа заприлича на сиропиталище

29

Анонимен

преди 8 години

До До 23"през януари 2016 в интервю с Коритаров казва, че Крим е част от Украйна, което" означава че за теб анексията на Крим е "възстановяване на историческата истина" по изразите на "големия" дипломат и състудент на Бокова таваришч Молото... пардон Лавров.

28

До 23

преди 8 години

Бокова е направила встъпително изложение на перфектен френски и е представила първо България, а после себе си След това е отговаряла на въпросите на английски, испански и френски. Само руския си не е използвала, а него също го знае перфектно. Като чета какво е отговаряла, смятам, че се е справила много добре. Колкото до въпроса за Крим, пише, че е свършило отреденото й време и затова не е отговорила подробно, но през януари 2016 в интервю с Коритаров казва, че Крим е част от Украйна, което

27

Анонимен

преди 8 години

До До 23Изложила се е и то много, това ще го разберете като я отхвърлят. Представителя на Черна Гора я е сложил в малкия си джоб.

26

Реалист

преди 8 години

Като българин, не мога да не й пожелая друго, освен успех и дано стане генерален секретар на ООН. Това ще е голям успех за България, но майкопродавците едва ли някога ще го разберат.

25

До 23

преди 8 години

Говорела е на перфектен френски. Даже и по нашите новини си го признаха. Справила се е блестящо, но според теб се била изложила ....

24

Анонимен

преди 8 години

До ДибидюсЧервено момченце, като не знаеш на какъв език е говорила не се обаждай. Тя и френския толкова го може.

23

Дибидюс

преди 8 години

До Анонимен 23Ти повече се излагаш щото явно даже не си гледал изслушването на което тя говори на ФРЕНСКИ а не на английски а коментираш като разбирач!!!

22

Анонимен

преди 8 години

Тази г.д страшно много прилича на Юлиана Ръжгева, убийцата от трудовите лагери....и на В. Дърева!

21

Анонимен

преди 8 години

Общо взето Бокова се е изложила като кифладжия. Типична представителка на съветската дипломатическа школа, лош английски с говорене на клишета и празни приказки, не отговаряне на неудобните въпроси, както в случая с анексията на Крим. С една дума слаб 2.

20

Гай Баньо Ориджинал

преди 8 години

До вепАйде бе!А за Курт Валдхайм да си чувал нещо?

19

веп

преди 8 години

бокова шеф на ООН? Все едно дъщерята на Гьоринг да се кандидатира. Само, че децата на нацистите се чувстват виновни и се срамуват заради родителите си и заради десетината години охолен живот, а децата на комунистите - не! А баща й на бокова е убиец, буквално.

18

Кинг Конг

преди 8 години

Щом е време за равенство ... да накарам моята да изнесе пълния бидон от киселото зеле и да го премие за другия сезон.

17

Анонимен

преди 8 години

Имаше един стар виц - че в пъкъла има по един дявол до всеки врящ казан, за да ръчка с вилицата грешниците, които искат да изпълзят. Само до българския казан нямало дявол, защото като някой тръгне да излиза, останалите го дърпали обратно.

16

Анонимен

преди 8 години

Арабите и евреите враждуват от библейски времена, но наша боковица щяла да ги сдобри.... Смеееех, тая ще оправи света глобално. Ненаучна фантастика.

15

трол

преди 8 години

що не ходи да се гръмне.