7

до Ходете боси

преди 8 години

Пробвай да ходиш бос през зимата! А родителите да не правят компромис с обувките! Българските производители на качествени обувки фалираха, заради евтините *** на пазара.

6

Аре бегай

преди 8 години

До коко"Това се отнася не само за децата,но и за възрастните.Внасят се евтини обувки от азиатски страни които не са съобразени с формата и размерите на ходилата"То пък понеже европейските са съобразени с формата и размерите на ходилата. Това само в рекламни клипове на Адидас и Найк ще го видиш. Питай ме кога Адидас и Найк си правят равносметка за формата и размерите на ходилата. Така че е нормално и китайците да не си правят подобна равносметка. Не винаги скъпото е по-качествено.

5

Диагноза

преди 8 години

До Професор"Професоре", ти да нямаш мозъчен дюстабанлък?

4

коко

преди 8 години

Това се отнася не само за децата,но и за възрастните.Внасят се евтини обувки от азиатски страни които не са съобразени с формата и размерите на ходилата.Много често те са с надпис "Произведено в България",но това не е истина.Обувки в България не се произвеждат!!!За измама на купувачите те са произведени в Азия по поръчка на фирми регистрирани в България.Който не вярва нека да намери в "Google streat view" на адресите на всякакви фирми от Пещера и Габрово например поне един завод.

3

Да ви го набия яко

преди 8 години

Каква е тая дума "дюзтабан" Има си терминология и такава дума няма в медицината а народа пък въобще не я разбира. Пишете грамотно или, за да ме разберете ш'ви ибъ' майкЪтЪ ВЙЕ пишитйе по сносну БЙЕ ЦЪРВУЛЙЕ !

2

Ходете боси

преди 8 години

Не знам дали знаете, но в Африка почти няма хора, които да са дюстабанлии. Причината е, че там децата почти през цялото време ходят боси.Именно това е най-добрата превенция - ходенето бос. И при това не само за децата, за възрастните също е изключително полезно. Затова дали на полянката на село или на плажа, ходете боси - това значително ще засили мускулите на стъпалото и ще ви предпази от дюстабан.

1

Анонимен

преди 8 години

На подметката отвътре се прави издътина точно под свода. Груба грешка на проектантите на обувки. това е все едно инженер на сгради да постави подпора на арка.