12

Руските тролове

преди 8 години

Са се разбеснели!!!!!!!!

11

Анонимен

преди 8 години

Много е интелигентен, нема що. Виж го как е написал Навуходоносор. Казах ви че като го попиташ нещо конкретно и отговорът не му изнася почва с митовете и легендите. Жалко и недостойно измъкване.

10

Румбо

преди 8 години

До софиянецНе обиждай Одисей,той е най-интелигентния с.оро.со.и.д в уеб пространството!Може дори и да е виртуална личност-няколко души,пишещи под тоя ник.Отрича да е Иво Инджев,което ми изглежда логично-от тролене не може да се изкарат много пари,а присъствието е почти постоянно.Не вярвам да го е закъсал толкова Както и да е.Мисълта ми е,че не трябва да се сипят обиди-нивото пада и достойните противници се махат,става безинтересно.

9

Румбо

преди 8 години

План Маршал?Може и да има,ама само ако се осъществи сегашния план "Пълно подчинение"!Страхотни пари се изсипаха,за да се достигне до сегашното положение-терор в Европа,тотална нестабилност в Близкия изток и Африка,умело насочвани потоци "бежанци" и в същото време страхотна пропаганда срещу адекватните мерки,които трябва да се вземат!Това е ВОЙНА за завладяването на света и никой не е в безопасност!Господарите на САЩ са се захванали сериозно и няма да се съгласят на провал,каквато и да е цената!

8

Анонимен

преди 8 години

Бонката само бърдуци върти....за мноооого пари

7

Иван

преди 8 години

И тва го каза комплексар с апартамент за 50 млн $. Доста ме погнусяват лицемерите като тоя, политиците, разни псевдокралски фамилии и прочие фондации ала Бил Гейтс. Както беше казал навремето Марадона на папата : Не се къпи в злато и разкош, а разпродай имотите на светата църква и нахрани бедните :)

6

Наглец

преди 8 години

От американците не щем нищо. Нито помощи, нито "демократизиране", камо ли пък "приятелство", присъствие и намеса във в управлението на държавата. Да си взимат НАТО-то и партакешите и.. чупка зад океана.

5

Анонимен

преди 8 години

Я ни обясни, Одисейчо в какво "би" се превърнал Ирак, понеже всички виждаме в какво се превърна днес. Разкажи ни малко хиперболи, легенди и фантазми.

4

разгонен и ядосан

преди 8 години

Боно, може ...без да му мигне окото...да клекне пред мен и ...*** и гнусния рептил ...

3

Анонимен

преди 8 години

Само че парите на америка са в Китай :), а те не са от най-щедрите

2

Анонимен

преди 8 години

Не се казва щедрост ,а компенсация за нанесени щети.Както Германия плащаше за ужасите на 2-та световна война ,така и САЩ трябва да платят за издънките си в Сирия,Ирак и Либия.

1

Анонимен

преди 8 години

САЩ да отпуснат милиарди за да настаним още тъмнокожи брадясали мюсли..??? Не, мерси!!