16

Анонимен

преди 8 години

Като се осъзнаят и те ще избягат.

15

Dinosaurus

преди 8 години

До Кирил СофийскиЯ се скрий! Съблечи си чаршафа, свали от главата си пощимала на квадратчета и геврека и върви с достоинство да бачкаш като учител, лекар, инженер, пък даже и като редови държавен чиновник, например в софийска община (старши експерт за 450 лв в момента). Нямаш ценз? А ясно... колкото си по-настървен социален *** и по неквалифициран и необразован, толкова си с по голямо достоинство, по многобройни претенции и по високо самочувствие. Колкото до статията - А ДОБРО УТРО !!

14

Анонимен

преди 8 години

Ми защо да бачкат, в Африка няма зима, жега, дрехи не трябват, гладен ли си късай банами; в петролните държави пък са свикнали само да цоцат нефт, а им работят от чужбина лекари, сестри, инженери, строители. И като цяло са по-заети да се делят на племена, кланови и да се кълцат ден и нощ. Каква работа, какви пет лева.

13

До Софийския

преди 8 години

Българите може и да работят за смешни пари, но така или иначе тези пари им позволяват да живеят, не тежат даже и на собствената си социална система, както правят много западняци. Друг е въпросът с ц;;ани, араби, н;;гри, които тежат на системите си. и за достойнство не ми говори, защото ако имаха грам такова, нямаше да идват в Европа да просят и да реват, ами щяха да се стегнат и да си създадат работещи държави.

12

Анонимен

преди 8 години

Следователно, в България има 3-*** мигранти и 757 бежанци, ама от работа.

11

Кирил Софийски

преди 8 години

Даже и Африканците не са толкова зле колкото Българите ,за да работят ,за смешни пари ! А и те имат някакво достойнство за разлика от нас !

10

Анонимен

преди 8 години

а аз си мислех, че има много незаети места за доктори и it спецове. горките чаршафи

9

Хорхе

преди 8 години

При нас работеше сириец, заплатата му беше 1500 лева но го мързеше страшно- по цял ден скатаване, закъснения...тотален мързел и скоро беше уволнен. Тези хора не са научени да работят, а само имат изисквания и претенции

8

Анонимен

преди 8 години

Арабелите може да са всякакви, но прости не са като чуят за какви пари трябва да работят се усмихвали премятали броеницата и отговарвлиМомент само да си изям ябълката.

7

Цензурираната

преди 8 години

дума е, да го наречем афро еди си какъв!

6

Има

преди 8 години

хора които доста са обикаляли по света.Та от тях съм чувал,че работливи *** има много,работлив арабин обаче почти не се среща!

5

Shark

преди 8 години

Ами те не са свикнали да работят. И не идват в Европа за да работят, а за да бъдат хранени и да тежат на социалната система на страната, в която ще останат. Затова просто не трябва да бъдат пускани, и да се върнем да гражданските арести - ДА ТРЯБВА ДА ГИ ИМА, ДОКАТО ПОЛИЦИЯТА НЕ ЗАПОЧНЕ ДА СИ ВЪРШИ РАБОТА ЩЕ ГИ ИМА!! ДОСТАТЪЧНО ГОЛЯМО ПЛЕМЕ ТЕЖИ И СЕГА НА СОЦИАЛНАТА СИСТЕМА НА БЪЛГАРИЯ, ПОВЕЧЕ ИНДИВИДИ ОТ СЪЩОТО ПЛЕМЕ НЕ НИ ТРЯБВАТ!!

4

Анонимен

преди 8 години

"Който не работи не трябва да яде"

3

Сп???нс

преди 8 години

Явно са по-умни и бързо са разбрали че с работата си подкрепят мафията и монополите , аз ако един ден се прибера в бг не смятам да бутна каквото и да е ( освен женско, разбира се) .. ..

2

Цанко

преди 8 години

И като какви работят - дюнерджий или месари

1

Parcuc

преди 8 години

Това са пълни глупости, преди няколко седмици видях поне 4-5 бежанци като този на снимката, излизащи с каски от строежа на пл Македония.