50

Анонимен

преди 8 години

Шопе - тия са платени рубладжии! Само ти ги разбираш нещата и демокрацията! Виновен е Путин - той е платен ***!

49

Черно море

преди 8 години

Интересно, но индианците от Чили пътуват без визи до САЩ! Българите са дискриминирани...и решението е само едно: въвеждане реципрочно визи на САЩ..моментално да свалим визите на Русия,..поне руснаците са добри туристи и имаме полза от тях!

48

Turkish Power

преди 8 години

Bulgari..rumune....vtora klasa...da chakat!!

47

Анонимен

преди 8 години

До СиатълКъдето и да избягаш ще си останеш същият ***!!!

46

Сиатъл

преди 8 години

Избягах от Лондон заради балканските ***, сега пък щели да идват да се изсерат и в САЩ и Канада. Айде марш в Русия, нали сте русофили

45

русофил

преди 8 години

Кой го боли за глупавите им визи. Сега желаното място е Русия.

44

АБВ

преди 8 години

До АБВ 61Имам един въпрос към двамата , които са сложили минусчета на коментарът ми. Кое от написаното от мен в пост 61 не е вярно?

43

nemeca

преди 8 години

мдааа. общност от 'приятели' . Голямо европейско 'семейство'. Думи лишени от всякакъв смисъл. Бежанците биват третирани по-добре отколкото българите като член на ЕС.

42

Анонимен

преди 8 години

Все по-безполезно, скъпо и обидно е возенето ни в европейския влак. Набутали са ни в последния вагон и обслужваме тоалетните. Време е да преоценим смисъла от цялата тази брюкселска идиотия!

41

до # 46

преди 8 години

Каква "България",бе,човече.Това е една овча кошара - "народът" търпи и блее,а овчарите само изпълняват заповедите на господарите от запада,с приоритет на краварите.На такива овце,това се пада!

40

Анонимен

преди 8 години

Ами от "Брюксел" вече ни уредиха с амеикански бази,в които се настаниха съвсем свободно краварските окупатори.Ха сега се опитайтеи да шавате срещу колониалната администрация и ще видите краварска "демокрация".Първата лястовичка е налице -ташакатурата повдига обвинение срещу "аборигенът",дръзнал да защити Родината си от нашествениците преминали незаконно границата.Разбрахте ли овце!Ние сме просто едно окупирано стадо! Стадото стои и по традиция,само блее!

39

Bock

преди 8 години

Svodnici ot Bruxel ste urejdat lesni i eftini vizi na usa grajdani v eu?! :-):-):-)A zasto ne ravni iziskvania kam usa grajdanite za vhod v eu, kakto za eu grajdanite za vhod v usa?! Grajanite ot Kenia prez usa ste vlizat po-lesno v eu li?!

38

аз

преди 8 години

До Анонимени аз.

37

аз

преди 8 години

На кой му пука.

36

me

преди 8 години

И цялата дандания е заради търговското споразумение с Канада (CETA) ,което е предвестник на това със САЩ (TTIP). Смятайте щом от ЕС не могат да защитят една очевидно правилна за всички европейци позиция, какво остава за всички лобистки клаузи в тия споразумения. Това не са споразумения, на практика, а директиви спуснати от началството в САЩ и приети от *** в ЕС .А ЕС бележи епичен икономически спад тази година, какво ще стане след като се приемат СЕТА и TTIP не ми се мисли!

35

me

преди 8 години

Значи вчера четох статия в Euractiv как ЕК се пъне и пени да въведе реципрочни визи, защото не можело едни европейци да пътуват без визи, други не. След това от САЩ казаха, че дори и да предложат от ЕК реципрочност, европейския парламент никога няма да го гласува! Забележете, те не предполагаха, а заявяваха най-нагло какво ще се случи във европ. институции. И днес, ЕК решава, че то нямало нужда от реципрочност, щото ние така или иначе сме втора ръка хора. Ей това е "нашият" ЕС!

34

Анонимен

преди 8 години

We're all living in America,Amerika is wunderbar.We're all living in America,Amerika, Amerika.We're all living in America,Coca-Cola, sometimes WAR,

33

АБВ

преди 8 години

И какво разбрахте от тази статия? Аз разбрах, че "интереса клати феса". Трябва да ни стане ясно, че сме истински европейци, но Франция, Германия, Италия, Испания, Гърция и Холандия имат по - голяма сметка от САЩ и Канада отколкото от някакви източноевропейци, в частност - българи. Да сте чували за двоен стандарт?

32

Kanadetz

преди 8 години

Pravilno reshenie, ne iskam da mi se motat razni mizernici ot BG tuka

31

ъп

преди 8 години

Това значи ,че няма никаква промяна!Сега който си вземаше визи пак ще ги взема !Или падат или остават.