23

До Тодорка 19

преди 8 години

Остатък от комунизма не е варенето на ракия,а опитите да му се сложат рамки. "Партията" слагаше в партийни рамки всичко,значи този "ход" е реликтов остатък от комунизма. Ракията не е и от турско- турците не са ни учели да варим нещо,което сме варили 6 века преди тяхното идване,а ни учели на кражби и корупция. Ние пък сме ги научили да готвят,да се обличат с дрехи,да се ограмотяват и къпят,да живеят в къщи вместо в обори,да пийват за здраве,да пеят песни и хоро да играят,а не да мятат гюбеци.

22

Анонимен

преди 8 години

Van4i.абе тикви да земете след ракията да забраните и виното,салатата,свинското и да плащаме че дишаме.

21

Анонимен

преди 8 години

Van4i.на никой не му пука че тези тиквеници и платени *** на брюкселски *** забраняват да си варим ракийка. То гроздето е мое казана си е мой кви данаци бе тиквииии да не сте копали вие беееаа.

20

Кикс

преди 8 години

Някой май ще загуби изборите... То повече българина няма да направи, понеже не е свикнал да рискува битието си, но и това е нещо.

19

хаха

преди 8 години

До Анонимен 6,ами да,селяни са,по-точно *** алкохолизирани ***,бой по техните канчета

18

Тодорка

преди 8 години

Варенето на ракия е остатък от комунизма и руското робство

17

Жорош

преди 8 години

Това е инспирирано от Путин, с цел да злепостави нашия Бойко.

16

Анонимен

преди 8 години

До ИстиПо времето на Крум дестилиран алкохол не е имало(само отбелязвам)

15

анонимен

преди 8 години

има нужда да коментирам разни там канцеларски чиновници, ии кервана си вървиии

14

Анонимен

преди 8 години

До Исти То пък една популярност,да се обършеш със нея. Популярен със всекидневните си лъжи и наведената стойка пред чужденците ,Мистър йес . Да те псуват цял народ и популярност . Хе ,хе !

13

Анонимен

преди 8 години

Искахте ГЕРБ ,хак ви са . Радвайте им се . Те посегнаха и цензурираха историята ни ,посегнаха на традицията с варенето на ракия ,забраняват ни да си защитаваме границите , а и на колко още неща ще посегнат ,ум ще ви зайде . Гарантирано от ГЕРБ.

12

Анонимен

преди 8 години

Ще си пием ракийка домашно производство или ще ми забраните да ям и да пия, ***.

11

Исти

преди 8 години

Варенето на ракия у нас е от 1500,ако не и от 2000 г.- никой досега не е посмял да го ограничи с изключение на Великия Крум- император на половин Европа в онова време. Свободното варене не го пипали и турците,възпяват го множество народни песни- разровете се и ще ги намерите! Дайте на еврочиновниците да ги чуят: народът на България заслужава да се потрудите малко,че и повече за него! Той малко ли е правил за тази държава,малко ли е дал? Ако трябва да вземете нещо от някой,вземете го от мутрите!

10

ще си пийна

преди 8 години

Българските традиции стават платени , така ли да го разбирам , скоро май ще се плаща и ако заявиш на улицата че си българин . https://youtube/watch?v=OETDV2miZEM

9

Анонимен

преди 8 години

Сега ще спрат да варят ракия българите и ще се юрнат да купуват отмагазина. Ха ха ха!!!

8

Qwerty

преди 8 години

Хаха, всеки си вари ракия и не му пука за поредното тъпо ограничение.

7

Анонимен

преди 8 години

КС първо да кажат казанджиите какви са ЕТ или граждани и после да спори а може да са граждани които изпълняват търговска дейност тъй или иначе КС са в грешка не си варете ракия а си купувайте тъй ли е купувайте си вие ние ще си варим.

6

Анонимен

преди 8 години

С други думи собствениците на казани не са граждани.

5

Анонимен

преди 8 години

Пфф ахахахахх какъв данък бе, какви позволени месеци за варене- крушите са си мои, казанът си е мой, ракията си е моя. Пукнат лев няма да ви дам, ай наздраве!

4

Анонимен

преди 8 години

Ха ха ха.Така трябва на въпреки както тия нещастници правят на нас.Аре в франция.