37

вук от проклетия

преди 8 години

Все пак не всички ще доживеят дотогава

36

пенсионер

преди 8 години

Разбирам ги управляващиге.Тези многомилиардни заеми едва им стигат за крадене.А ние, наглите, очакваме увеличение на пенсиите.

35

Анонимен

преди 8 години

След около 100 години може и да стигнем пенсиите в нормалните страни в европа.

34

Внучка

преди 8 години

До къде докараха възрастните хора, срам и позор. Как живеят с тези пари, като сигурно само лекарствата им струват толкова?

33

дебел депутат

преди 8 години

Бачкаш 40г. с трудов стаж и хващаш европейска пенсия-157 лв.

32

богат пенсионер

преди 8 години

Благодарим ви български политици за трогателните грижи за нас, българските пенсионери!Пожелаваме ви и вие да получавате 170 лв. пенсия и да умирате всеки месец от глад, унижение и срам!Много поздрави и на вашите дъщери, жени и майки!

31

Анонимен

преди 8 години

Ето защо три месеца пишат глупости за хиляди лева , хвърлени от балконите от пенсионери

30

НЕ...

преди 8 години

НЕ ВЯРВАМ НА НОИ ТЕ СИ ВЗЕМАТ ВСЕКИ МЕСЕЦ ПРЕМИЙКИ И ОТ ПЕНСИИТЕ КОИТО ТРЯБВАШЕ ДА СА УВЕЛИЧЕНИ С МНОГО ПОВЕЧЕ И ТО НЕ ОСТАНА ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ

29

Гешев

преди 8 години

А защо си траете и пишете по форумите бе! Ако искате достойни пенсии изринете политическия *** от последните 27 г.група кан Телериг

28

Анонимен

преди 8 години

Да блин . жаль этих людей . Бойко Гоблинов очень старается угодить ЕС и пиндосам а о этих людях видимо забыл. Тут на днях мне ваш соотечественник под ником Shopр говорил что мы в России уже через год ноги протянем с голоду,он наверно лучше меня знает как сейчас в России.Скажу вам одно в России у пенсионеров (обычных) пенсия сейчас около 350 долларов в месяц а ветераны войны и герои получают около 550-650 долларов в месяц. Вам ЕС на пользу не пошл однако...А вы вс Россию хороните.

27

Гого

преди 8 години

*** дядо цял живот е работил и сега от340 ще взима 347 а бежанците ви струват по 1000 на месец без да знаят дори Български език.

26

Тонко

преди 8 години

Сега трябва да мислим какво да си купуваме с това голямо увеличение.

25

ha ha ha

преди 8 години

С тези мижави проценти на увеличение на пенсиите става безпределно ясно, че така и ще си умрем като най-бедната държава, вече не само в ЕС.7 лв. = 7-8 кофички кисело мляко /засега/.

24

запрян

преди 8 години

защо затруднявате пенсионерите??как да ги изхарчят толкова много пари няма да могат да спят по цели нощи от тежки мисли

23

111

преди 8 години

И ако не е тайна къде ги търсят нещо линк ,сайт ,обява??Заплата??Търсят добри специалисти на бачкотят за без пари....Особенно в прованса....Сигурно живееш и работиш в голям град,но не забравяй ,че България не е само София ,Варна .....

22

1111

преди 8 години

До Анонимения колега...Колега от всички тези професии единствено със заплата на IT може да се живее нормално...Всички останали професии са с мизерни заплати(стругари,фрезисти,ел.техници шофьори и т.н)....Те затова и лекари и доктори мед.сестри едвам чакат да завършат и да бягат от тук, освен ако не са мазохисти и им прави кеф да бачкат за смешни пари ,да ги бият диви двукраки животни ....

21

Анонимен

преди 8 години

Едни ядат фасул други пържоли и средното е свинско с боб.голяма статистика

20

да

преди 8 години

До Анонимен 21,ами стегнати ще са,цял живот шапка на тояга,да не са си мръднали пръста да работят,да не са пили потни вода,тези изедници съсипаха държавата,живяха като бейове и сега продължават по същия начин,пенсионер да си в българия

19

Анонимен

преди 8 години

Всички големи пенсии, с малки изключения, са в резултат на твърде голямият незаслужени, незаработени заплати на. номенклатурчици.

18

БАБА КУНА

преди 8 години

БОЖЕ КАК СА СЕ ОХАРЧИЛИ ГЕРБ! ДА ВДИГНАТ ПЕНСИИТЕ С ЦЕЛИ 7 ЛВ. ВМЕСТО ДА ГИ ОТКРАДНАТ. ГОРАНОВ И БОКИЧА НАПРАВО ТРЯБВА ДА ГИ ПРЕДЛОЖАТ ЗА НОБЕЛОВА НАГРАДА. ТЕ НАПРАВО КЪСАТ ЖИВО МЕСО ОТ СЕБЕ СИ.