18

до 13

преди 7 години

До АнонименКвакаш нещо, чуто! Не го мислиш, нали!

17

в

преди 7 години

Горкият! Дали си дава сметка за бабата до него?

16

Анонимен

преди 8 години

Поставяйки щастието на жена си над всичко, впоследствие осъзнаваш че тя ти е поставила рога над всичко. Гарантирано.

15

Анонимен

преди 8 години

Най-голямата разлика, която аз лично съм срещал е четири години и половина, но това е втори брак и за двамата, като всеки има деца от първия си брак. Вторите, за които знам са с разлика 3 години и половина.

14

До 13

преди 8 години

Извинявай, ама какъв е твоя кръг? На семейства, при които жената е по-възрастна от мъжа си ли? И аз познавам такива семейства, но първо те са много малко и второ, жената не е чак толкова по-възрастна от мъжа си, обикновено е до една-две години по-възрастна. Познавам и такива с по-голяма разлика, но не познавам семейства като това на Хю Джаксън, при които жената да е с над 7 години по-възрастна от мъжа си, в случая при Хю с 13 години.

13

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 10При почти всички семейства от моя кръг жената е по-възрастна от мъжа и си живеят добре, имат и деца - две двойки вече и по три. По-възрастната жена е гаранция за стабилност на връзката, защото всички знаем: мъжът е главата, но жената - шията :)

12

111

преди 8 години

Но от друга страна, той беше болен от рак, и нейното присъствие и подкрепа са му помогнали много, така че той очевидно и е признателен, и това всъщност е най-важното ! Просто на нея несигурността и е изписана на лицето, но вероятно предан партньор и другар!

11

111

преди 8 години

На нея очевидно и е трудно да поддържа баланса в естетически план, видими са безобразията по лицето и от пластичните операции, а той си е все така секси.Явно все пак и е непосилно да остарява елегантно до такъв красив по-млад мъж.

10

Анонимен

преди 8 години

Проблемът при такива бракове са децата. В случая двете им деца са осиновени, те нямат деца. Затова такива разлики във възрастта, когато жената е по-възрастната се приемат за ненормални. Все пак основната цел в живота е създаването и отглеждането на поколение. При обратният случай - мъжа да е много по-възрастен от жената, няма такива проблеми. Един мъж може и на 80-100 години да създава деца, стига жената да може да забременее.

9

Анонимен

преди 8 години

Пичът е гей, не го казвам с омраза, ама в това отдавна се знае.

8

Анонимен

преди 8 години

За съжаление не е единственния намерил голямата любов в много по-възрастна жена.Младите момичета в стремежа си да изберат по по най отхвърлят предложенията на много момчета.Много от приятелите и познати на децата са със солидна разлика в полза на жената.Дори кумът им великолепен компютърен специалист е с жена много по възрастна.И дете кажи речи колкото него.Отхвърлени от момичетата момчетата попадат на жени с един брак зад гърба си.И тук изчезва правилото че тези момчета са инфантилни.

7

в

преди 8 години

Горкичкият! Или не е добре, или се опитва сам да си повярва!

6

Аз

преди 8 години

Невероятен мъж! Това значи, че не е комплексар и е духовно извисен човек. Няма нужда да преспи с безброй много жени, за да има самочувствие. За най- голямо съжаление такива мъже са голяяяяма рядкост!

5

Анонимен

преди 8 години

25-годишна ще му подхожда повече, но явно наистина обича жена си.

4

Анонимен

преди 8 години

Много е дърта бе! Да почерпи за 20 годишнината и да си хване младо гадже

3

Анонимен

преди 8 години

3.Май нищо не разбираш , защо хората са женани 20 години .Голяма мисъл те гони - ама той си я харесва ...

2

anon

преди 8 години

тази е толкова рязана по лицето, че чак се е изкривило неестествено. ама хю явно си я харесва... по една или друга причина...

1

Анонимен

преди 8 години

Секс символ.