16

Еди

преди 8 години

До Анонимен 21Ами ако е все още между живите явно е пълен *** ( опасявам се като теб ), за да изостави детето си. Тази жена се бори с живота, не разчита на помощи и заслужава възхищение. Но типично по комплексарски ти и тебеподобните ти се опитвате да я принизите до вашата ценностна система. "Една от най-отвратителните привички на дребните души е,че подозират своите низости и у другите." Балзак.

15

Какво да кажа-скапана държава некадърни политици,жалко че ние робите търпим ТОВА.Жалко за дечицата ни.Тази жена се опитва да издържа детето си-браво.Но с цената на какво?Кога успява да види детето си и да му обърне внимание?Докато спи ли?

14

източване

преди 8 години

ХА, при соца сме имали 2 банкрута, айде стига *** пропаганда, някой разбра ли ги тея банкрути, а сега уж нямаме банкрути а вече четвърт век живеем като във банкрут и затъваме в дългове. Ай сиктир промити, мозъци и платени *** ще ми говорят за соца.През соца всички бачкаха за малко пари, но стигаха за всичко, сега всички бачкат за много пари, а не стигат за нищо.В момента сме на тоя хал, защото БЪЛГАРИЯ СЕ ИЗТОЧВА!Източват се мозъци, източват се ресурси, източват се капитали.

13

Анонимен

преди 8 години

До АннаПри соца България никога не е банкрутирала, защото нямаше дългове. Дори бяхме кредитори и страни като Ирак ни дърлжаха милиарди долари. Дългът на България беше под 10 милиарда и имаше икономика, сега 60 милиарда, а няма инонимика. България банкрутира при евроатлантизма, а при ГЕРБ само за последната година Борисов взе 30 милиарда не да се влеят в икономиката, а за да си направи България плащанията към длъжниците иначе трябваше да обяви фалит.

12

Анна

преди 8 години

До Този лош, лош соцпо време на соца България има 2 банкрута. Пари от небето не падат.

11

Анонимен

преди 8 години

До ОнуфриВ Северна Корея хората живеят много по-добре от мизерната евроатлантическа България, въпреки че от десетилетия са подложени на санкции и изолация. Със сигурност там самотните майки не им се налага да работят по 20 часа за да издържат децата си, а пенсионерите не роват в контейнерите за отпадъци от храна както в евроатлантическа България.

10

нйхгж

преди 8 години

Браво на тази красива и упорита млада жена. А сега 3 въпроса:Има ли баща и ако е здрав, къде зяпа?Къде е бащата на детето и ако е жив и здрав, не подпомага ли поне дъщеричката си?Къде блеят мъжете около Ирина и не видят ли, че е хубава и стойностна млада жена, която би била прекрасна съпруга?

9

Този лош, лош соц

преди 8 години

По време на лошия соц една заплата в Арсенал стигаше за семейство.

8

Сандо

преди 8 години

Браво на момичето,че не се предава,но това ли е целта на на така наречените евроатлантически ценности! Затова ли се набутахме като най-бедната държава в ЕС!!!Да работим по 20 часа за да живеем що годе нормално!Сърбите не са в ЕС и живеят по-добре от нас! От велика нация станахме овце,и не мога да проумея защо всички си траят,и мрънкат само пред телевизора като слушат поредните простотии! Едно време нямаше социални мрежи,и хората излизаха по улиците и ги измитаха говедата за нула време!

7

Анонимен

преди 8 години

Номер 5, ти си заблуден и глу пав човек. Не е редно да се работи по 20 часа в денонощието, за да живее нормално. Капитализма е една система, която експлоатира и изцежда ресурса на всичко от, за да го превърне в пари - хора, машини, природа. А работодателите с този начин на мислене винаги губят.

6

Онуфри

преди 8 години

До ХА-ХА-ХА !Ходи емигрирай в Съветския съюз или в Северна Корея бе, ***!

5

Анонимен

преди 8 години

Абе защо въобще ни занимавате с чалгарки, при това мюсюлманки.

4

Анонимен

преди 8 години

... а вечер пее в заведения ...Това последното казва всичко, айде нема нужда.

3

Пожелания

преди 8 години

Браво на момичето.Пожелавам и здраве,щастие,радост,успехи,пари за постигането им!

2

реалист

преди 8 години

Няма да и остава много време" да се забавлява с дъщеричката си" ама карай да върви!Лошото е че такива героично оцеляващи жени,мъже,семейства има навсякъде в България и за всеки може да се направи филм и за това всички сме във филма "Да оцелееш в България"

1

художника

преди 8 години

Браво на момичето!А ето ви и една моя епиграма:-След три десетилетия труднаправих своите заключения,животът е красив и луд,и пълен с много приключения!И още нещо:По-добре беден с приятели,отколкото богат и САМ!