17

ер

преди 8 години

До сега нямаха пари за най обикновени неща сега по 1500 бонуси .Мед.сестрите вземат по 500/600 някъде със задна дата става 900. А ни обясняваха ,че нямало мпари за нищо!!Пепито се правеше на интересен но му сипаха набързо.Месец му давам 😉

16

ha ha

преди 8 години

ПОДКУПВАМЕ ДОКТОРИТЕ ЗА ДА СИ ПРЕКАРАМЕ ЗАКОНА А ХА ХА ДАНС НЕ ГИ НАКАРАХА ДА МЛЪКНАТ АМА ПАРИТЕ СА ДРУГО НЕЩО

15

Анонимен

преди 8 години

На всички разбирачи и критикари ще им кажа следното . Как ви се вижда днешната информация от здравната каса , че шефове на държавни болници получават месечно възнаграждение от 90 000 лв. Това не е наглост , а е престъпление срещу народа , защото тези пари ние сме ги внасяли в здравеопазването . Ето срещу тези мошеници се бори Министър Москов .

14

ДЕПУТАТ

преди 8 години

Виждате ли как леко по леко се вдигат Доходите на българите под нашето Управление .

13

Екзекутора

преди 8 години

Готови,Прицели се,Огън

12

Анонимен

преди 8 години

Някой вярва ли на тоя трафикант на незаконни ваксини .Досега сичко казано от него са непрекъснати лъжи . А прокуратурата се прави на,,извор ненапит,, за тези забранени за употреба в ЕС ваксини .И междувпрочем ,всичките описани и ,,арестувани ,,запечатани в склад от ДАНС. А не да търси саморазправа със тези българи който защитават Родината ни от незаконните нашественици,именувани мигранти .

11

Анонимен

преди 8 години

Честито на докторите Честито и на частния бизнес , че ще му скъсат шортите от данъци , за да се пълни хазната

10

ами да

преди 8 години

Спешните лекари обират най големия ... Натова отгоре има една камара кървища и *** , които са допълнителен демотивиращ фактор да не си лекар в спешното . ЗАМИСЛЕТЕ СЕ !!! . Подкрепям напълно парите , които са си ги заслужили. Значи ако сега не им се дадат по нататък ще внасяме лекари не знам си откъде на двойно по-висока цена !

9

Анонимен

преди 8 години

А защо от 1 април отрязахте безплатите 150 ленти за диабеттици? Престъпно управление!

8

Eva

преди 8 години

До АнонименОсвен алкохол и наркотици се получава и от много работа и неспане.Естествено логично българинът първо ще помисли, че някой е наркоман или алкохолик, преди да предположи, че работи много.

7

Един българин

преди 8 години

Хм. Дано да си изпълни обещанието. Но едва ли само това ще е достатъчно.Да назначават на работа само най-квалифицираните с конкурси и всяка година да бъдат проверявани.

6

Анонимен

преди 8 години

До ИхоИхо , прочети статията. Не пише за Спешните центрове който осъществяват транспорт , а за увеличение в Спешните приемни отделения. Това са различни неща.

5

Професор

преди 8 години

Професор Москов е най успешния здравен министър. Аз страдах от тежко психическо заболяване но се излекувах точно при Москов.

4

Ихо

преди 8 години

Спешните лекари не са "всьо и все"- те не работят повече от останалите. Работата им е далеч по-лека от онази на кардиолозите,инвазивните хирурзи,гастроентеролозите,уролозите и гинеколозите. Да- неприятни моменти има,но така е почти навсякъде в медицината,а кардиолозите най-често вършат работата на спешните звена,понеже онези им прехвърлят всички случаи,по които има много работа! Спешните центрове на много места са се превърнали в транспортни звена- особено там,където има частни болници.

3

Анонимен

преди 8 години

МИ ТО Е УМРЯЛ МАА

2

Анонимен

преди 8 години

Този човек или има сериозен здравословен проблем или прекалява много тежко с алкохол и наркотици.... Не знам кое би било по-лошо за нас?!... Само му вижте снимките... :Х

1

пациент

преди 8 години

До Лекар не - просто разликата до тая сума - не вярвам да са работили 4 месеца нахалос . . . .