30

експерт

преди 8 години

лютви ни води към косово -2 --кръв и война

29

Анонимен

преди 8 години

Dps i bsp shye umrat.tova e...

28

Анонимен

преди 8 години

POREDNITE IZMAMNICI V BG POLITIKATA. TOVA SHESTO UPRAVLENIE KRAY NYAMA. PAVKATA(MESTAN) GOLYAM TARIKAT SE OKAZA - SOBSTVENA PARTIYA SAZDADE.

27

Turkish Power

преди 8 години

Don,t cry Mr.Dogan....Mestan is back! DOST..The mouvment of Prosperity ! Congratulations from Turkey!

26

Ddd

преди 8 години

МЕСТАНЧО, КОЛКО МИЛИОНА ДАДЕ ЗА СВАТБАТА НА ЩЕРКА СИ БЕ? КРАДЕНИ ПАРИ.

25

ОСМАН

преди 8 години

Ей ТОЯ ТАТАРИН ДОГАН ГОЛЯМ БЪЛГАРИН ИЗЛЕЗЕ.ЧЕ И РУСНАК.СКОРО ТРЯБВА ДА СМЕНИМ ПОРТРЕТИТЕ НА ЛЕВСКИ И БОТЕВ С ТОЗИ НА ДОГАН.АГЕНТ САВА.....

24

Тото

преди 8 години

Като чета имената споменати в горната статия, имам чувството че всички тия са пресекли границата нелегално и са се набутали в дост.

23

бай иван

преди 8 години

абе на тия талибани няма ли да им се взриви някой без да иска на съборите там бе?

22

Анонимен

преди 8 години

Местане, ако има държава, няма да има такава партия. Но понеже държава няма, няма и кой да те спре. Ти се изплю в лицето на политиците, а оттам и на всички българи. Храни куче, да те лае.

21

Анонимен

преди 8 години

До сега много пъти се опитваха да разцепят дпс, но всички опити бяха безуспешни. За целта трябваше да се включат чуждите служби за да се постигне тази цел, ББ се договори с Ердоган и успяха да разцепят дпс. Въпросът е сега накъде???

20

от ЮАР

преди 8 години

Аз съм за регистрацията на достовете - те 4% по никой начин не могат да хванат, НО ще отхапят доста от ДПС електората! В идеалния случай и дост и ДПС може да са АУТ от парламента! При което и АТАКА (създание на Доган и КГБ) също оттича в канала. БСП със затихващи функции. ТОВА Е ШАНС ЗА ИЗРИВАНЕ НА МОСКОВСКАТА АГЕНТУРА ОТ БЪЛГАРИЯ. Не се заблуждавайте за Местан - това е ДС агент, а бивши агенти няма. Дост е цирк и поредна дъвка за ***.

19

?!

преди 8 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

18

Анонимен

преди 8 години

Наистина НЯМА КОЙ да спре...............нарушения на Конституция,на закони,ситуация с бежанци и мигранти,трупане на външен дълг,проблемът безработица,проблемът здраве,проблемът образование,проблемът с корупция и корумпирани,проблемът с обществени поръчки,проблемът на младите,проблемът на майките с децата,проблемът на военната отбрана.............................,че ще спре поредното регистриране на тази партия ли???НЯМА КОЙ??Държава-ДЪРЖАВА ВЕЧЕ САМО ПО ИМЕ И ТЕРИТОРИЯ!!НЯМА КОЙ!!!

17

Анонимен

преди 8 години

Go turkey, cingene partiq DOST.

16

Професор

преди 8 години

Местан Премиер!

15

да

преди 8 години

ДОСТ не е либерална ,а ултра консервативна партия по делата й . Но това е вече турската партия в БГ.25 г ДПС беше партия на малцинствата ,но сега имаме чисти турска партия.

14

До кога?!?!?!

преди 8 години

Вън от България не трябва още една турска пропаганда

13

вълк

преди 8 години

До Р. РКакто се е снимал с убитите от него вълци. Нещастните животни висят с главата надолу закачени за дървото на единия си крак.Ако не помните снимката напишете в гугъл Местан и вълци.

12

Анонимен

преди 8 години

Разбрах,че Марияна Георгиева вече ще ходи със зелена забрадка.

11

Сирхан

преди 8 години

До !!!Името е българско, идва от горДОСТ. Ама за това требе да знаеш булгарски език, че да се сетиш.