154

Helikoper bulmno

преди 8 години

Gledame, vijdame, snimame, ...shengen daleko

153

ivan kostov

преди 8 години

ima nad 1milion bulgari po sveta zaminali za po dobro zaplastane i po dobar hzivot.taka itezi xora ot azia begat na zapad sled kato europa gi priema.te samo preminavat prez bg.ta kakvisa tezi psevdo geroy da se pravet na patrioti .ipo golema 4as ot bg naroda gi odobrava hzalko.pogldnete 26 godnazad i si trae búlgaro..bog da pazi Bulgaria.

152

ъ

преди 8 години

тая е дърта и нищо няма да стане от новия бардак !

151

туристи

преди 8 години

"Днес в профила си във Facebook Бъчварова обяви, че само компетентните органи могат да преценят кое е целесъобразно за бежанците."ХАХАХХАХ какви компетентни органи бе!Бежанците минават границата като на разходка. Имат си и бълграски гидове с пагони :)

150

Наблюдател

преди 8 години

Точно "компетентните органи" са тези дето взимат пари от мигрантите и си затварят очите при минаването им на Държавната граница ! Не случайно всеки ден из цяла България се залавят групи от тях! Да не би "компетентните органи" да не знаят от къде минават?! Изобщо не трябва да се обръща внимание на западните медии ,които са основни виновници за мигрантската инвазия! Изобщо не са невинни! Опитват сеп да отклонят вниманието !

149

Ber

преди 8 години

Za pari i eftina slava - daje i dvoini verigi na vrata si slagat ...:-):-):-):-)

148

опасна бабичка мвр

преди 8 години

тая бабичка е опасна за България. работи под пряката диктовка на ония от козяк! и Боко вече не може да се оправи с нея, тая участва в заговора за тотално разграждане на България! вчера куките заградиха цяла София заради турския прокурор, нито дума никъде в медиите! хора тия ин продадоха! трябва да ги изринем всичките -реформатори гербери турци БСП дпс дост мост и псувдопатриоти - всички! просто ни продадоха! трябват ни истински патриоти а тия са за Народен Съд!

147

Анонимен

преди 8 години

Теа кво са правили май са обирали преминаващите за пари и секс.Улични бандити !

146

Иван Пешев

преди 8 години

А всекидневното излъчване на лъжите на политиците какво показва г-жо Бъчварова, айде да спрем телевиззите защото те по принцип са измама.

145

Анонимен

преди 8 години

За съжаление, не можете да се разграничите от пропуски по опазване на границата...

144

Алоо

преди 8 години

До байколко ти платиха за бла,бла тука иде реч за съвсем друг проблем...

143

Алоо

преди 8 години

До Анонименозначава срещу... нали платените тролчета са платени от ционистите и от много гъзолизане са забравили българския език основен СВЕТОВЕН ЕЗИК

142

Додо

преди 8 години

Бъчварова- жалко извинение за министър на Вътрешните Работи! Срам! Бойко, бий и шута, тая и тебе те предаде!

141

Алоо

преди 8 години

До АмериканТвойте компетентни органи не си вършат работата и затова народа взема защитата в своите ръце защо като толкова изцепки имаше за оградата очевадно е че не върши работа какви за тия джихадисти на снимката как ще ги спрат възрастните и изнемощели хора по границата къде е селската ти милиция?????????

140

Американ

преди 8 години

"Бъчварова обяви, че само компетентните органи могат да преценят кое е целесъобразно за бежанците" -- а когато органите липсват какво да правят хората, да чакат Михаля ли?

139

boko

преди 8 години

Министърката вместо да се разграничава и критикува да вземе да работи за недопускането на "мигранти" на българска територия!Хелзинският комитет да заминава за Хелзинки и там да продава демокрацията си и убежденията си!Тук е България и българите решават! България над всичко!

138

Едно ченге

преди 8 години

Трябва да се стреля по тия, защото от доста време сме във война, ама европейските политици нямат *** да го признаят! Европа е за европейците, не за разни .... дошли от м..ната си да ни казват как да ходим облечени и да ни наричат неверници. Ама в Европа, а и в България, забравихме как се стреля, заради разни леви толерасти словоблудници, дето казват на бялото черно и, че като ми скочи мършата, не мога да му отрежа главата, а трябва да му се усмихвам. Е, няма да стане!!!

137

Анонимен

преди 8 години

Милият Борисов, явно е заложник на собственото си правителство!Горкият, чуждите агенти го държат на къса верижка!

136

Анонимен

преди 8 години

Писна ми да слушам за правата на другите ! Къде са моите права !? Прибирайки се от работа с Трамвай номер 6 на последната врата имаше двама младежи които стояха на вратата все едно ще слизат ,но не слизаха и на никои не му пукаше ,че стоят на вратата !

135

Пожелание

преди 8 години

Ех,бъчво со.ор.осо.идна,нека някой ислямист ти се изкефи,ама както сам си знае,па тогава приказвай врели-некипели!