27

Sugan

преди 8 години

Bg medii sa mafia. Lajat.

26

г

преди 8 години

абе кво се притеснявате тия са ги пратили да ни претопят, това им е културата на тях като отидат някъде само размирици, изнасилвания и разплод. и после като лъснат джамиите ще започнат да рушат и църкви. просто благодарете на американците и почвайте да четете курБана:)) другия вариант е ние да емигрираме към уса, да усетят и те жегата:))

25

Анонимен

преди 8 години

Лора, малолетни са деца, ненавършили четиринадесет години според нашето законодателство. На практика това са деца, които не могат да се представят за възрастни, напълно безпомощни без закрилата на възрастен. Останалото ти го написа.

24

Симеон до Лора

преди 8 години

Малолетен си до 14- годишна възраст, а непълнолетен до 18.

23

Lora

преди 8 години

До Анонимен 25Ако ми кажеш каква е разликата между малолетен и непълнолетен ще те призная. И двете категории деца - малолетни и непълнолетни имат нужда от закрила. Те успяват да се придвижат от страните на произход до страните, които са крайна цел на пътуването им като крият възрастта си от органите и полицията, защото ако кажат, че са под 18 години биват задържани и често пращани в ареста или в домове за деца. Целта е да продължат напред.

22

Анонимен

преди 8 години

Лора, говорим за малолетни, а не за непълнолетни и повярвайте съществува такъв бизнес. Лесно можете да проверите в интернет. Тези деца имат нужда от закрила за тези дълги преходи, храна и т.н. Нима наистина си мислите че непридружавани могат да преминат такова дълго разстояние. Те са роби, закриляни от стопанина си.

21

ангел

преди 8 години

Абсолютно е прав генерала , трябва да се спасяваме самостоятелно и ако чакаме подкрепа от ЕС няма да дочакаме , подкрепям предложението на премиера граждански отряди да ряботят заедно с гранична полиция , защото след няколко години в ЕС ще стане страшно.

20

Анонимен

преди 8 години

Съвсем скоро др. Меркел ще почне да ги пуска с шахидски пояси и с автомати , защото ако им ги вземе ще наруши арабската традиция . Хвала на такЪви Европейски Ръководители .

19

Lora

преди 8 години

До Анонимен 21Непридружаваните непълнолетни пътуват сами - нали за това се водят непридружени. Те са сами и никой не ги е купил. Пътуват без семействата си. Друг е въпросът, че тези деца са обикновено жертва на трафик на хора или жертви на насилие - сексуалните посегателства срещу тях са много. Но да се каже, че бежанците купуват деца е несериозно

18

Анонимен

преди 8 години

До ЛораНякак не се връзват поднинските деца с броя на непридружаваните малолетни из цяла Европа. Що се отнася до купуването - кой знае, може и да са отвлечени за целта на мероприятието. Цената на живота за тях е доста под себестойността и по нашите представи.

17

Лора

преди 8 години

Това са пълни глупости. Има няколко публикувани анализи с профилите на бежанците и мигрантите, включително колко плащат на трафикантите, как и от къде взимат парите. Никой не купува деца, но водят понякога деца, които са на роднини.

16

Анонимен

преди 8 години

Много е вероятно като ги купуват да ги държат като роби, тоест децата да изпълняват всичко което каже "стопанина" им. Гледах вчера за цяла организация от малолетни с тартор възрастен които ги инструктира къде да крадат. Ако не изпълнят заповедите му. Бой. Идва полицията пита малолетния съседа те е разпознал вчера как си крал. Излиза робовладелеца и казва това е сина ми, вчера цял ден си беше вкъщи.

15

Анонимен

преди 8 години

То това с децата-билетчета беше ясно още в началото, когато ги хвърляха през оградата в Унгария. Ако им вземат ДНК проби ще стане ясно колко от децата са купени. Любопитни резултати ще има, със сигурност.

14

G

преди 8 години

Просто минирайте границата, раздайте пуканки на граничарите и ги настанете на първи ред да гледат фоерверки. След първата седмица съм сигурен, че няма да има втора. Сега сериозно, през 1997г. България ратифицира конвенцията за забрана на използването на противопехотни мини,което ще рече,че не можем да минираме. Въпросът трябва да се реши чрез промяна на приемствената политиката на запада, която да обезмисли инвестицията да пристига в Европа.

13

Наблюдател

преди 8 години

Какъвто и да е бил генерала преди,коментара му е самата истина! Трябва да е ясно и на най-отявлените либерали,че нелегалното пресичане на Държавната граница е Престъпление! Ако не се пресече това още в зародиш, Няма да има Държава! Всъщност либералите и организации като БХК очевидно точно това искат!

12

Анонимен

преди 8 години

БЕЖАНЦИТЕ БИЛИ С ПАРИ? МНОГО ЯСНО, ТО КАНАЛДЖИИТЕ БЕЗПЛАТНО НЕ РАБОТЯТ.

11

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

Бежанците са си бежанци, обаче колко мошенници има сред тях, престъпници и терористи знае ли някой?

10

тъжен

преди 8 години

Държавата е овладяна от мутри и ченгета----В Конституционния съд--преболадават бивши ченгета и доносници. В ВСС- също, Големите на съдебната власт също/ изключение прави Паянов и затова така го атакуват/. Навсякъде в министерствата и общините, банките , та дори и културата е пълно с ченгета и доносници. Министерския съвет, начело с интелекта -- Бат, Боко--също. При това положение, чудно ли е ,че: има престъпност навсякъде, висшисти не могат да пишат,пренасяме газ с "газовоз", Бягайте от БГ...

9

Цецо

преди 8 години

Телени огради, застави и много повече граничари - това е спасението. И защо не назначат тези младежи като граничари? Така хем ще намалее безработицата там, хем всичко ще е законно. След като държавата не може да опази границата , да наема желаещите да правят това.

8

Анонимен

преди 8 години

До АнонименСправка: 4000 деца на мигранти изоставени в Словения .... ЧЕТИ И СЕ ОБРАЗОВАЙ, *** КОФЛО!