15

Анонимен

преди 8 години

До до До ДаноТАКИВА ТЕХНОЛИГИИ СМЕ ИМАЛИ И ЗАСЛУЖЕНО ЛЕТЯТ В КОСМОСА ЩОМ РУСНАЦИТЕ СА ГИ ОДОБРИЛИ.а американски, китайски, японски и т.н. летят незаслужено в космоса, защото нямат руско одобрение :)))))Е няма по-тъпa сгaн от проруската!

14

До 9

преди 8 години

Намери си в интернет сам глупаво соросидче. Космическа храна. Колко български уреда са пратени. България е единствената страна от членовете на програмата Интеркосмос пратила двама космонавти в космоса............... Няма намерение аз да запълвам дупките в познанието ти. Напрегни си мозъка и спри ГМО храната.

13

Анонимен

преди 8 години

До 83974НЕ, СЪВМЕСТНА Е. ЦЯЛАТА МИСИЯ Е СЪВМЕСТНА МЕЖДУ ЕСА И РОСКОСМОС. ЗА СВЕДЕНИЕ - СЪТРУДНИЧЕСТВОТО МЕЖДУ ЕСА И РОСКОСМОС И ПО-ДОБРО ОТ ТОВА МЕЖДУ ЕСА И НАСА.

12

83974

преди 8 години

Роскосмос предоставят само ракетата носител Протон-М плюс разходите за изстрелване и извеждане в орбита. Апаратурата на Екзо-Марс е изцяло дело на ЕСА.

11

до 12

преди 8 години

Това е съвместен проект на Европейската космическа агенция и Роскосмос.

10

80376

преди 8 години

Бих предложил на *** да се придържа към платените руски статии и да не се занимава с отразяването на научните такива.Станцията 'Люлин' е част от междупланетна космическа сонда Екзо-Марс на Европейската космическа агенция, а не част от ракетата Протон-М. Данните които се получават са от Екзо-Марс, не от руската ракета протон-м.

9

СТРАНДЖАТА

преди 8 години

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ЦЕЛИЯ СВЯТ! 12 АПРИЛ ДЕН НА КОСМОНАВТИКАТА И АВИАЦИЯТА! БЪЛГАРИЯ ИМА ДОСТОЙНО МЯСТО В СВЕТА НА КОСМОНАВТИКАТА И АВИАЦИЯТА!

8

до До Дано

преди 8 години

До АнонименЩОМ СА ОДОБРЕНИ ОТ РУСНАЦИТЕ ЗА КОРАБИТЕ ИМ ЗНАЧИ СА ДОБРЕ И ЗАСЛУЖЕНИ ДА ЛЕТЯТ В КОСМОСА. ИЛИ МОЖЕ БИ СПОРЕД ВАС И РУСКИТЕ КОРАБИ В КОСМОСА СА НЕГОДНИ? ГОЛЕМИ ЕКСПЕРТИ СТАНАХТЕ *** РУГАЕЩИ БЪЛГАРИЯ. ЩОМ СМЕ ИЗПРАТИЛИ ТЕХНОЛОГИЯ В КОСМОСА НА РУСКИ КОРАБ ЯВНО СМЕ Я ИМАЛИ. ТАКИВА ТЕХНОЛИГИИ СМЕ ИМАЛИ И ЗАСЛУЖЕНО ЛЕТЯТ В КОСМОСА ЩОМ РУСНАЦИТЕ СА ГИ ОДОБРИЛИ.

7

Изродяци Политици

преди 8 години

Тия не беха ли крепостните селяни от БАН?

6

феодален старец

преди 8 години

В същото време българските политици, които не са произвели нищо, се гаврят и обиждат учените ни, чиито технологии летят в космоса... :)

5

Дано

преди 8 години

За голямо съжаление това са жалки останки от това което имахме като космически технологии.Въпреки това е успех. Явно не всичко още е затрито. Дай боже след време като се освободим от американска окупация нещата пак да тръгнат

4

Анонимен

преди 8 години

В същото време американският марсоход Кюриосити изпраща панорамни висококачествени снимки от пустинята Невада....

3

mda

преди 8 години

за пореден път учените доказват как хич не ги бъркат "великите" политици. Хората могат да работят заедно и когато погледнат политиките им става лошо. Успех на всички в мисията и дано някой ден успеем да се обединим около повече такива неща а не да се разделяме от други глупости.

2

Пешко

преди 8 години

Браво

1

Анонимен

преди 8 години

Успех на българските учени!И дано третият ни космонавт лети с американска ракета:-) ха,ха, ха, ха, ха, ха!