44

Анонимен

преди 8 години

Дянков също е част от прехода, нещо се опитва да се дистанцира от всичко което е правил

43

,.

преди 8 години

Tova e samo v negovoto vaobrajenie. Rezultatite ot idvastite referendumi ste sa po-blizko do nastoiastata realnost.

42

?!

преди 8 години

Има ли нещо нормално в нашата държава?

41

Анонимен

преди 8 години

Обаче Дянков и Борисов са от доволните - защото гепиха доста и станаха милиардери от този измислен преход.

40

коци

преди 8 години

нов бардак със стари к...и не става !

39

Анонимен

преди 8 години

Българския преход премина от пубертета направо в климактериума !

38

цирк

преди 8 години

Всички на 10 ноември 1989 гд. мислеха че като дойде демокрацията с капитализма ще карат мерцедеси и ще ходят по Европата но ще си пак всички работа, и ще си запазят всички социални придобивки от социализма. Да ама не, международни банки и разви фондации не дават, ще продадете всичко няма да имате работа и ще чакате на нашите подаяния. Ние ще караме влака а вие ще се люшкате в последния вагон.Вие ще ни пасете овцете ще ни гледате родителите, а вашите ще измират защото ще останат сами и болни.

37

П.Петров

преди 8 години

Силно занижен е процентът на неодобрение, казал го е на око, според познатите си.Истината е, че 98% не одобряват прехода. 85 % не одобряват как стана и осъзнават, че това е театро на ДС и БКП, с което симулират демокрация и пазарна икономика. С пари откраднати от спестяванията на хората, купиха държавна собственост, фалираха я и я продадоха за скраб. Сега същите се редят на цицката за европейски фондове. Останалите 13% им харесва соца. защото поне имаше ред и държава.

36

G

преди 8 години

Другите 30% са във власта и са си доволни.

35

Наблюдател

преди 8 години

"Има го чувството, че политици се облагодетелстват за сметка на обикновените хора." То не е чувство а реалност! Вечният преход който си върви и на който не му се вижда края, "стабилизира" /по Б.Б./ не друго а мизерията и позицията на България като най-бедна и корумпирана държава в ЕС! Ефекта от което пък е най-бързо изчезваща нация в Света! Кое му е хубавото!?

34

Анонимен

преди 8 години

Каква изненада. Сигурно трябва да се радват, че бившите икономическите субекти се раздадоха на новите демократи. Който имаше капка разум разви нещо другите просто връщаха старо желязо и ликвидираха активи.Та сега останаха стари бедни излъгани идеалисти и богати неолиберали - съотношението пасва.

33

Щирлиц

преди 8 години

Комсомолчето пак ръси евро.ейски ценности.

32

Анонимен

преди 8 години

Този бездарен п.дал да го цаниш за министър-трябва или да си по т.п от него или чрез него да се опитваш да свалиш кожата на народа!

31

Анонимен

преди 8 години

" Легитимен" бизнес през офшортките през 90-те? Не бе Дянков, точно тогава сделките, печалбите оставаха там. Какъв икономист си?!

30

Анонимен

преди 8 години

Няма спор, че имаше преход. Само, че преминахме от феодален социализъм към феодален капитализъм. На повечето места феодалите останаха същите и затова много хора не приемат, че се е случило нещо съществено.

29

Анонимен

преди 8 години

Дянков гледай си руските крепостници ЗА какво ти ги подариха

28

vncb

преди 8 години

Това не беше преход, а престъплението на века.

27

Аз

преди 8 години

Тоз кат го видя и се сещам само са откраднатите пари от Здравната каса.С какви очи гледат молещите за по 50-100 хиляди умиращи деца тез мошеници.

26

дебел депутат

преди 8 години

С 420лв . мин. заплата в Бьлгария се живее прекрасно.

25

раундъп

преди 8 години

У нас преход нямаше ,такъв имаше в Чили,честен и справедлив,резултата е красноречив.