22

bizzare

преди 8 години

25I-NBOMe !?!?! Приема му води до странна смърт

21

Иво

преди 8 години

До 21Ти и подобните *** тебе сте *** :)

20

Анонимен

преди 8 години

Когато една партия е на власт, самоубийствата скачат драстично ...

19

anonimen

преди 8 години

Напоследък прави впечатление че се използват в статиите за МВР изразите--- ;криминално проявен;, ;психически лабилен/демек луд/...... ;самоубил се;................самообесил се и след това се застрелял...... паднал върху ножа.......................нацяло ни взеха за канарчета................

18

Анонимен

преди 8 години

Как толкова с лека ръка може да коментирате трагедията на едно човешко същество, на едно българско семейство. Какво му е на момчето, усмихнат, щастлив на снимката, да не би да не сте били на 20. Съболезнования на семейството. Грозна ни е държавата, защото ние сме грозни, отвътре повече отколкото отвън. Огледайте се , така ли наистина искате да живеете, и вие и децата ви. Само да мразите и да мразите. Жалко.

17

8

преди 8 години

ИМАЙТЕ СТРАХ ПОНЕ ОТ БОГА,АКО НЯМАТЕ СРАМ ОТ ХОРАТА!НИКОЙ НЕ СЕ САМОУБИВА ОТ ЩАСТИЕ!ДА ПОЧИВА В МИР ДЕТЕТО!СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ НА РОДИТЕЛИТЕ МУ!

16

Шматко фон Хамбургск

преди 8 години

Жалко за момчето а за родителите мога да кажа че не искам да съм на тяхното място . Одгледано дете още някоя годима вместо да ги зарадва с внуци те го изпращат . По-голяма мъка от това да изпратиш детето си на този свят НЯМА . Ако Борисов и колегите му мъчат да си оправят пазарите за сметка на децата е страшно .

15

дгдбп

преди 8 години

До #14. С каквото и да се е нагълтал, каквото и да е направил, за да посегне на живота си, пак не ви дава правото да го обсъждате, обиждате, да се държите толкова агресивно и с такова отвращение към него. Не се знае утре дали някой ваш близък няма да го сполети подобна съдба. И как бихте се почувствали като сбирщина о*игофрени изсипят купища помия от боклучливите си усти?

14

ЛИЛИ

преди 8 години

УБИЕЦЪТ Е ВРЪЗКАР ЗАТОВА, КАКТОИ ТОДОР ОТ ВРАЦА НЕ Е УБИТ

13

6

преди 8 години

"Младежът е пил каналин, който е разтворил в бутилка, намерена до трупа му, нагълтал се е с хапчета и за да ускори смъртта си си сложил найлонова торбичка, която облепил с тиксо""Преди да почине той е посещавал сайтове, от които да почерпи идея. Това показва историята на посещаваните сайтове в лаптопа му"Както казах по-долу този е *** на който "звездите му говорят" и за виждащите това е изписано на лицето МУ!!!

12

Адекватен

преди 8 години

Що за *** сте вие бе, хора? Може ли грам уважение към починалите да нямате? Как може БЕЗ да познавате това момче да коментирате, че бил наркоман, дилър и какви ли не простотии? НИКОЙ от вас не знае каква е историята му, така че изобщо нямате право да коментирате. Запазете селяндурското си мнение поне веднъж само за вас! Толкова пък да сте прости и жалки, чак не е истина...

11

Mr.STARBUCKS

преди 8 години

# 8направо утрепа Стивън Спилбърг с тоя сценарий.Абе човек, ти си за Холувуд, а не за тоя fucking site.

10

Анонимен

преди 8 години

Гледам сред коментиращите е пълно с Ломброзовци.

9

Анонимен

преди 8 години

Гадно е, но има хора, които се самозадушават, като си нахлузват плик на главата и го поувиват в тиксо, че да не влиза въздух. Мъчителна смърт, ама и това става.Все едно да кажеш: "Не мога да повярвам, че Георги си е оставил включен двигателя на колата в затворен гараж и си е седял просто ей-така", или "Как така Петър просто е седял на релсите, докато влакът го е приближавал"

8

Анонимен

преди 8 години

В момента в София върви преструктуриране на дилърската мрежа под надзора на Борисов и с помощта на полицията! Който играе против Борисов го отнася!

7

Христо

преди 8 години

Прилича ми на дилърски истории с нарко босове.. Лично мнение, не ангажирам никого с това.

6

Анонимен

преди 8 години

От снимката се вужда че младежа му хлопа дъската.А най-вероятно се е надрусал и ...............ето резултата.

5

Анонимен

преди 8 години

Опитвам се да си го представя това с тиксото. Може ли по някакъв начин без да искаш да се увиеш с тиксо? Това е малко като "подхлъзнал се и паднал върху ножа ... и така три пъти".

4

Анонимен

преди 8 години

Главата му била обвита с тиксо, а няма следи от насилие?

3

Анонимен

преди 8 години

КОЙТО ГО Е СТОРИЛ НИЩО ХУБАВО НЕГО ЧАКА В ЖИВОТА