37

Анонимен

преди 8 години

БъдещетоКато се растресе земята и като ни залее водата,всичко ще си дойде на мястото!Ще настъпи мир за хората,които са го искали и са се борили за него!Останалите ще продалжът игричките си на войнички,но не тук на земята,а някъде другаде в Космоса!

36

до 34

преди 8 години

До АнонименАми ние сме в НАТО, ти какво искаш да разположим, Съветски войски ли? Нали имаше цели 50 години съветска армия тук. Сега сме в НАТО и който е против това е против България. Толкова е просто. Ако стане война на чия страна ще се сражаваш, на Руска или на Българска, защото България е в НАТО Трети път ти го повтарям а? ***.

35

Анонимен

преди 8 години

Мажд Алгафари както и брат му Нидал Алгафари са демагози.Освен това са от "умерената"опозиция и са против Асад.Преди няколко месеца друга песен пееха- да се приемат "бежанци" и да се усвояват парите им.Сега яхнаха вълната от недоволните българи спрямо политиката на правителството спрямо "бежанците". Яко четат форумите.Братята да заминат за Сирия и там да си отстояват позицийте.Не са нужни на България.

34

Анонимен

преди 8 години

ДО 34GO TO YOU MORTHER IS SCAGE

33

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 30НАТОВСКИ ПОДРАЗДЕЛЕНИЯ КОИТО ТИХО И СПОКОЙНО СЕ РАЗПОЛАГАТ СЪЩО ТУКчемодан, вакзал, масква

32

Уа

преди 8 години

Ау, каква изненада!

31

Анонимен

преди 8 години

Когато някоя чаршафосана се се взриви като камикадзе и затрие сума народ, тогава ли ще се сетите да забраните бурките, господа толерасти? Във ФАЩ, чийто е БХК, определено не съм видял жените да ходят с бурки, а на границата посрещат нелегалните имигранти с куршуми. Тези дяволски презокеански изчадия искат да затрият Европа, а импотентните европейски политици гушат кинти и слушкат.

30

Турчина Мехмед

преди 8 години

Демокрацията и европейските ценности ще убият демокрацията! Парадокс.

29

Анонимен

преди 8 години

ИСЛЯМИСТКИ УЧИЛИЩА. НАТОВСКИ ПОДРАЗДЕЛЕНИЯ КОИТО ТИХО И СПОКОЙНО СЕ РАЗПОЛАГАТ СЪЩО ТУК И СЕ ПРЕМЪЛЧАВА. ТРЯБВА ЛИ ДА МИНАТ ДЕСЕТИЛЕТИЯ ЗА ДА ИЗЛЕЗНЕ НЯКОЙ И ЩЕ НИ "ОТКРИЕ" ИСТИНАТА НО ПРЕД СВЪРШЕН ФАКТ...ЗАЩОТО ПРОГНОЗИТЕ СА ЛОШИ...ЗАЩО ЛИ? АМИ КОЙ СИ ВКАРВА ЧУЖДИТЕ ВОЙСКИ И ИМ ПРЕДОСТАВЯ ТЕРИТОРИЯТА СИ ЗА ТЕХНИТЕ СИ ИНТЕРЕСИ КОИТО СА ЯСНИ ДОРИ И НА ДЕТЕ... АМИ ПОСЛЕ? НИЕ КАКВО СЪЩО ЛИ ЩЕ БЯГАМЕ НА НЯКЪДЕ АКО ЛЕГОВИЩЕТО ИМ Е ПРИ НАС..РАКЕТИТЕ НЕ ПИТАТ ЧИЙ СИ И НА ЧИЯ СТРАНА СИ

28

Анонимен

преди 8 години

Да,у нас се подготвят камикадзета.

27

Българин

преди 8 години

До Бял БългаринЕдинственната българска религия е вярата в Тангра. Исус не е бял българин.

26

Бял Българин

преди 8 години

Да се въведе закон за забрана на бурката. България е бяла християнска държава, който иска да живее в България трябва да спазва законите на страната!

25

Защо

преди 8 години

До Анонименалгафари ЧАК СЕГА КАЗВА НОВИНИ КОИТО ОТДАВНА ГИ Е ЗНАЕЛ КАКВА Е ЦЕЛТА

24

А откъде

преди 8 години

До ПАЗАРДЖИКциониста ашкенази алгафари е толкова осведомен и защо чак сега изплюва камъчетата целта политическа ли е или иска да стане президент??????

23

ПАЗАРДЖИК

преди 8 години

в пазарджик ги има има ги и в помаклъка в велинград има специално у-ще за ислямизиране.властите виждат и си затварят очите.защото корупцията е майката на всички закони.моите поздравления на този журналист че написа голата истина сега окръжната и градската управа в пазарджик и велинград ще се направят на слепи и глухи че не знаят и не са чули.как можне в една христианска държава да ходят с фереджета не разбирам ако наще жени ходят при тези арабски държави закона на арабите ще ги изгонят

22

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 27 РУСИЯ СЪЩО Е ВРАГ

21

Анонимен

преди 8 години

ЕДИН РУСНАК СЕ БЛЪСНАЛ В ДРУГО ЛАЙНОО И СЕ ПОЯВИЛА ДИАРИЯТА

20

ТЪП като руснак

преди 8 години

ВОЙНАТА В СИРИЯ ЗАПОЧНА 2011 ИСИЛ СЕ ПОЯВИ 2013 НО САМО РУСНАК ВОДЕЩ ХИБРИДНА ВОЙНА ЩЕ ИМ НАМЕРИ УЧИЛИЩЕ ПРЕЗ 2003

19

Анонимен

преди 8 години

Последно време братята почнаха масово да строят църкви и да стават проповедници и пастори. Скоро проектирахме такава "църква" на един. Парите идваха от някакъв американец, който живее в германия и така и не видяхме. Не знам какво си проповядват, ама ги виждам че са с промити мозъци. Не са като останалите дето си правят джумбаре всекидневно и денонощно. ДАНС да се залавят за работа, за да не стане нещо гадно и в БГ

18

Анонимен

преди 8 години

Турските *** станаха особено агресивни под статията, всички знаят, че Саудитска Арабия и Турция действат заедно, значи има нещо вярно в новината. Разкриха им тайното даскало, ДАНС да влиза вътре и да почва всички наред.