16

фани

преди 7 години

До АнонименЕдно време имаше ДДТ, което мореше и мухи и комари и *** и дървеници и въшки - всичко! Но го спряха. Вредно и опасно било. Натрупвало се. А радиацията от ядрените опити и атомните централи не се натрупва?!? Освен това се появиха и еколози, грижещи се да не изчезне някой вид. Ами като унищожим ***, ще се наруши екологическото равновесие в природата. Но, няма страшно. Сега "бежанците" ще донесат всички видове *** и болести каквито има на земята. И ще наваксаме...

15

и ние се борим с тях

преди 8 години

Преди няколко години в аптеките имаше един препарат "куприн". Беше с неприятна миризма, но много ефективен срещу въшки и ***. Спяха го и вместо него сега произвеждат "виприн" - със същите съставки, но доста по-разреден, който не чисти толкова успешно. Просто това е поредният случай, в който фармацефтичните компании заменят "работещ" продукт с недостатъчно ефективен. Имам 2 момичета в долните класове и от месеци се борим с въшките. Препоръчват ми да ги подстрижа късо, но... нима това е решение?

14

Един от Северозапада

преди 8 години

Продължение на 16. С две думи, драги зрители, кой каквото и да ви говори, става дума за пари, и то -много. Или от икономия пари, или от бъдещи приходи. Останаха ли още наивници в тая държава, пардон, на територията на тоя протекторат, да мислят, че марионетките ни се грижат за доброто на народа, а не за доброто на метрополията, личните си сметки и комисионни, както и за това, пак да са на власт, по какъвто и да е начин???

13

Един от Северозапада

преди 8 години

Обясненията са възможно две. 1. Както навсякъде в нашата ХАЙДУШКА , пардон, ДЕМОКРАТИЧНА пазарна икономика, или всичко е менте, или са икономисали от най-важните съставки, за по голяма печалба. 2. Въшките са специална селекция и безплатен подарък (един от броящите се на пръсти) от приятелска нам страна, както ни подариха едно време Колорадския Бръмбар. Догодина те същите ще ни продават и много ефективни препарати за борба точно с тая въшка. Нали помните свинския грип, птичия, истерията, тамифлу

12

Анонимен

преди 8 години

"Какво става с въшките, препаратите не ги убиват", пише жена, представяща се за Мила в женски форум.ПРЕПАРАТИТЕ СА МЕНТОВКИ КАКТО И ЦЯЛАТА ВИ ТЕРИТОРИЯ И УПРАВНИЦИ НАЧЕЛО С ВАС ЕЛЕКТОРАТО!!

11

препатила

преди 8 години

Не става само с мазила.Трябва яко пощене всеки ден.Гнидите се изресват к гребен.Но първо оплитате конци в него.Увивате около зъбците 2-3 реда.както се прокарват нишките на стан за тъкане.Решете многократно и падат -*** и възрастни.

10

Трендафил Акациев

преди 8 години

Въшките дойдоха от западна европа. Преди 3 години в детската градина на децата ми пуснаха (напълно незаконно) дете, което преди това е било в градината но от година беше заминало с родителите в Англия. И при посещение в България нали е връзкарче що да не го вземат за някой и друг ден в градината. Така белята стана и майката си пизна: "Ами те в англия така си ходят с въшките"

9

Анонимен

преди 8 години

Българинът е най-умен, най-красив и най-силен, а на елементарна хигиена на се научи този ***. Ама какво да правиш, гените са ни такива. Все пак честита баня си казвахме до преди 60 години. По селата още си го казват.

8

G

преди 8 години

Кото не действът фалшивите шампуани за 30лв. я я ръсни с RAID и гледай как ще се оправи за нула време :)

7

Анонимен

преди 8 години

проблема не е във въшките,а в препаратите.освен това въшките станаха бизнес в училищата ,4 лв. е цената на бройка.

6

Анонимен

преди 8 години

Мутрирали въшки в парламента!

5

столичан

преди 8 години

Въшлясваме. но това е нормално при новите евроатлантически ценности. Нека препаратите против въшки да ги правят по-щадящи и толерантни спрямо вредителите.

4

бежанец с нагон

преди 8 години

Всякакви съмнения ,че сме въшлясали и носим *** са неоснователни ...даже някои братя се оплакаха ,че ги сърби брадата вероятно от мама Меркел!

3

Гнида

преди 8 години

Преди 40 години работеше ХЕИ, сега е РЗИ, а въшките не са изчезнали.Топката се прехвърля по всички глави.Полза - НИКАКВА. Виновни няма. Да живеят ***!

2

Я-я

преди 8 години

Така е! Гнидите трябва да се отстраняват ръчно! Не ги отстраняваме ръчно и те си седят в парламента! Къпят ни с шампоани "Няма престъпност" и "Колко сте добре" и главите ни пламтят как да свържем двата края.

1

Анонимен

преди 8 години

При Тодор живков- въшки, при неговия недостоен наследник - Бате Боко- въшки...там където властва Винету- въшките са на почит...............