23

jane

преди 7 години

Здравей,Това е да се информира широката общественост, че г-жа Джейн Алисън, частен кредитор заем има отвори финансова възможност за всеки, който се нуждае от никаква финансова помощ. Ние даваме заем при 2% лихва за физически лица, фирми и дружества по ясен и разбираем начин и състояние. свържете се днес с нас по електронна поща, така че можем да ви дадем нашите правила и условия за заем при: (saintloanss***gmail)

22

Анонимен

преди 8 години

Естествено, че ще процъфтяват бързите кредити и че законът няма да ги хваща. Компаниите за такива услуги са все на хора в политиката. И на Лафка можете да изтеглите заем.

21

Анонимен

преди 8 години

Високи лихви и европейски заплати /2500 +.....безкрайност /в тези пирамидки за бързо кредитиране.Излъганите да му мислят.

20

gogo

преди 8 години

В Горна Оряховица кредитните бюра вече са на централни места и са повече от аптеките.

19

Анонимен

преди 8 години

До Така е 15Банките в БГ са в свръхсатурация / свръхликвидност - имат твърде много пари под влог, но твърде малко, на които да ги отдават като кредит.Докато банковата ни система е толкова забутана, че да предлага "изгодни" кредити с 17-25% лихва, така ще е. За да умориш банка трябва да внасяш пари, и да не теглиш кредит. Така тя изплаща дивиденти под формата на влогова лихва, но не може да впрегне парите да работят.Хората обаче живеят на кредит, което крепи банките и бързите кредити.

18

Анонимен

преди 8 години

Тия които трупат печалби по тоя начин е хубаво да знаят че един хубав ден, по един или по друг начин ще си платят за откраднатите пари, и то с огромни лихви... да видят колко е хубаво.

17

Анонимен

преди 8 години

Въпреки всички негативи, банките са в пъти за предпочитане пред бързите кредити. За да не ползвате услугите им навярно сериозно сте оплескали нещата. При предоставени документи от клиента банките отпускат кредит за 1 ден. Явно тези хора искат пари само срещу приказки и лич. карта а после се сърдят. Ами лихварите от *** махала не искат и толкова.

16

Анонимен

преди 8 години

Пропаднала държава!

15

Анонимен

преди 8 години

Преди две години изтеглих един такъв кредит - взех 2000 лв май беше, а трябваше да връщам 5000 лв. По закон, всеки кредит може да се върне в рамките на 14 дни от неговото изтегляне. Така и направих като прочетох всички условия написани с максимално дребен шрифт. На онези не им стана никак приятно, изкривиха им се физиономиите, но добре че не се набутах с тази гадост.

14

Анонимен

преди 8 години

Не теглете такива кредити, ако не можете да върнете три пъти повече. Да не говорим пък за почивка през лятото или някоя друга глупост.

13

Анонимен

преди 8 години

Има една банка, където няма лихви и понякога ви опрощават кредитите - Банка РПБ (Роднини, приятели, баламурници)

12

Така е

преди 8 години

Не взимой никакъв кредит ако щеш да умираш. Не внасяй пари в банка. Да уморим банките от глад.

11

dsadsa

преди 8 години

Трябва да си съвсем спрял, за да вземеш бърз кредит...

10

ДС

преди 8 години

Кога държата, ще направи закон, който да защити хората ? Не да ми се "тагва" от кораби и магистрали.

9

Asav

преди 8 години

Защото,държавата е абдикирала.всеки си прави каквото си иска.в момента слагат 49% лихва и разни такси,които са незаконни.но това не им пречи да ви осъдят.и тези съдии които ви съдят без да знаете.това го няма никъде само в Абсурдистан.Никой не защитава правата на гражданите.ти си наказан,че живееш тук.ако се оплачеш на омбудсмана,ти отговарят,че не се занимават с финансови въпроси..при потребителите,че не са получили отговор и след това разбираш,че си осъден.няма такова чудо като тук???

8

До някой си там

преди 8 години

"Ами като взимате кредити, ЧЕТЕТЕ ЛИ ДОГОВОРИТЕ?!?! Или просто си пляскате подписа?! В договора е написано черно на бяло какви са условията. Взимате една *** и започвате вкъщеи да смятате. После отивате в банката и карате служителя да ви го сметне пред вас!"Хахаха, разсмя ме. То повечето българи не знаят колко е 10% на 50лв, пък ще успеят да сметнат сложни лихви, такси, ГПР-та и други сложнотии. Та общо взето изводът е - ако си ***, ще си плащаш и ще мълчиш.

7

*

преди 8 години

Отваряйте си очите бе хора!Някой да е чувал за сериозна фирма, която да тегли бързи кредити?Не, нали?Защо ли?Защото има достатъчно компетентни специалист, които да четат договорите, преди да ги подпишат.

6

Анонимен

преди 8 години

Ами като взимате кредити, ЧЕТЕТЕ ЛИ ДОГОВОРИТЕ?!?! Или просто си пляскате подписа?! В договора е написано черно на бяло какви са условията. Взимате една елкa и започвате вкъщи да смятате. После отивате в банката и карате служителя да ви го сметне пред вас! Що за дивотии са това да теглиш 1000 и да върнеш 3000, т.е. 200% лихва.

5

Анонимен

преди 8 години

С две думи , за да има тарикати трябва да има и балъци .

4

Анонимен

преди 8 години

Много хора се лъжат по тия кредити и гледат , че на Запад непрекъснато теглят разни кредити . Да ама там лихвите са 1-3 % и няма никакви уловки . Тука всичките лихвари са престъпници и използват нуждите на хората да трупат нереални печалби . Кредит се тегли само за здравословен проблем , а не за телевизори или перални .