12

Pin

преди 8 години

Повечето лекари в България са изключителни специалисти. Заплащането е смешно спрямо труда и знанията които имат. За щастие повечето от тях остават тук, а не заминават в чужбина независимо от трудностите.

11

поредното

преди 8 години

противопоставянеНякой от пишещите по- долу направи ли си труда да прочете извлеченията от статистиката за оценка на лекарския труд?!?!в белите държави?"Виждате " само служебните паркинги.......повечето коли са Х-та препродажба или на лизинг.

10

bros

преди 8 години

Хахаха,поне и в двете държави си е цяло удоволствие да те обгрижват мед сестрите (или аз съм чуден късметлия, че все такива едни надарени каки ми се случваха). Особено една кадифена в Хилверсум, мамаааа... :)

9

ДО АНОНИМЕН

преди 8 години

ЯВНО ТИ СИ БИЛ В ХОЛАНДИЯ САМО В МЕЧТИТЕ СИ.И ЗА ДРУГИТЕ СЪДИШ ПО СЕБЕ СИ.НИМОЙ ТЪЙ,БА,ИЗЛЕЗНИ ВЕЧЕ ОТ КОЛИБАТА ,В КОЯТО СИ СЕ РОДИЛ И НАПРАВИ ДЕСЕТИНА КРАЧКИ ПО-ВСТРАНИ.

8

Анонимен

преди 8 години

Търговци - не, търгаши са нашите доктори.Когато искат големи пари, защо не погледнат стандарта на българина?Черни души в бели престилки...За съжаление е адски точно.

7

Анонимен

преди 8 години

До 123А дали холандците са като теб? Щом те заболи нещо лекаря да трябва веднага да ти приеме? Като почнеш да чакаш само за да отидеш на преглед при личният лекар около месец , а за специалист около две както е в Холандия ,тогава ще мажеш да коментираш кой е навлек и кой досадник.

6

До 5,4,2

преди 8 години

Именно младите лекари ще са най-корумпирани. Те са израстнали в това разпадащо се общество, в което пациентът е клиент, трябва да се лъже за клиничните пътеки, за да може болницата да не е на загуба, а те за да взимата достойни пари, трябва да взимат под масата. Читавите лекари и тези с по-слаби нерви, които искат да лекуват в нормална среда и в добри условия ще си бият камшика. И не само лекарите, а и сестрите. Никой не е длъжен да работи за по 500-600 лв вмизерия и бити от ***

5

Анонимен

преди 8 години

На българските лекари колкото и пари да им дадат, те пак ще искат да им се плаща под масата. Така са свикнали. Трябва да се смени цялото това поколение, да дойдат млади, некокомпирани хора, с друга ценностна система. Да си спомнят за хипократовата клетва. В бургаската болница докато не платихме на доктора, не оперира болния. Заплаши го че ще го праща в София. Болния така се претесни, че щеше да хвърли това. После от други болни разбрахме,че това било номера на китайката.

4

123

преди 8 години

А ДАЛИ ХОЛАНДСКИТЕ ЛЕКАРИ ВЗИМАТ ПАРИ ПОД МАСАТА,А И НАД МАСАТА?!И КАК СЕ ОТНАСЯТ ХОЛАНДСКИТЕ ЛЕКАРИ С ПАЦИЕНТИТЕ,ДАЛИ КАТО БЪЛГАРСКИТЕ,КОИТО ГЛЕДАТ НА ПАЦИЕНТА КАТО НА НАВЛЕК ,КОЙТО САМО ИМ ДОСАЖДА?!

3

Анонимен

преди 8 години

bg si e bg tovae o6te 20 godini pak sa6toto

2

Анонимен

преди 8 години

Не съм саабия на джоба на доктУрите, ама погледнете служебните паркинги на болниците ! Средна цена на автомобил - 100 000 лв. Срама нямат. Те са по-големи муфти от митничари, катаджии и даяджии взети заедно. Те са по-бузкруполни от мутрите от 90-те. Нямам познат здравно осигурен, който да не е "доен" от т.н. медици.Да ако съпреживяваш човешкото нещастие не ставаш за лекар, но те са пълни психопати.

1

очарован

преди 8 години

холандците са готини хора, не са студени като повечето западняци. имат висок стандарт, всичко е чисто и подредено. мафията е почти унищожена, защото леките наркотици и проституцията са под контрол и парите от клиентите им отиват в държавата.