167

Анонимен

преди 7 години

"Гражданските арести дори и на нелегални мигранти са незаконни"А нелегалното влизане в чужда държава законно ли е?

166

Анонимен

преди 8 години

Нидал да каже за каналджиитеТе са какво наказание са?

165

Чужденеца

преди 8 години

Аз мислех че "свински опашки" наистина са свински опашки да ги набръчкат, а то било "zipties".

164

Rasate

преди 8 години

Аз съм за повече такива акции - това се разпространява в Близкият изток и ставаме непривлекателна транзитна страна за имигрантският поток.Колкото повече се тръби на запад за подобни акции - толкова по малко имигранти ще минават през България.Колкото повече такива акции-толкова по малко нелегални имигранти ще изберат транзит през страната - толкова по добре и по малка вероятност на ислямисти да се установят тук.Дерзайте и залавяйте.

163

Набор 54 от Сливен

преди 8 години

Ами то и едно време ХАЙДУТИТЕ не са били кой знае каква стока, ама ние и сега се гордеем с тях. Важното е да се защити БЪЛГАРИЯ !!! Границите на Родината са СВЕЩЕНИ и НЕПРОКОСНОВЕНИ - така сме се клели през 1973 година: ЗАЩИТАТА НА ОТЕЧЕСТВОТО Е СВЕЩЕН ДЪЛГ И ЧЕСТ ЗА ВСЕКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН ! Аз ще си спазя клетвата - и днес мога да разглобя и сглобя Калашника за 10 секунди, на стрелбите бях много точен и награден. И сега 3 км ги бягам за под 13 минути, въпреки че съм на 62 години.

162

Бибси

преди 8 години

Трябва да им се покаже,че не са желани и определено трябва да има повече такива отряди,за да не си мислят,че нашата граница е разграден двор...Но това доста политици не го осъзнават май!Какво значи нехуманно отношение,ми много ясно,че като премина границата на някоя дуржава няма да ме посрешнат с лаврови венци,а директно ще ме проснат по очи!

161

Болди

преди 8 години

Браво! Българските герои от клипа ме карат да се чувствам горд, че съм българин! Дадоха на ислямската измeт ясно послание -"Не сте желани, разкарайте се от земята ни с вашата дяволска идеология! Не искаме и частица от нашата Родина да бъде замърсена от сатанинския ви култ!" Всъщност, за пред камерата нашите се държаха възпитано, надявам се да са им дали по някой ритник зад кадър! Народа ни, народ - страдалец, 500 години клан от тия диваци се пробужда! Продължавайте да изхвърляте *** братя!!!

160

Анонимен

преди 8 години

Независимо каква държава имаме, независимо колко *** ни управляват, независимо от всякакви други неща ,,,,,, Когато някой пресече границата нелегално то той трябва да бъде задържан. Който минава с документи през ГКПП няма никакви грижи....Ако някой от вас си метне паспорта и мине чужда граница какво ще му се случи?

159

Анонимен

преди 8 години

Камикадзетата ако го видят това видео за отношението към техните мюсолмански братя , не ми се мисли какво може да стане.Те са пълни перковци.

158

ЛМН

преди 8 години

Много скоро ще берем плодовете на собственната си небрежност.

157

Опаааа

преди 8 години

Прокуратурата погна "добраволните отряди" - за престъпленията, които те предполагаемо са извършили се полагат до 6 години затвор. Честито на печелившите.

156

Анонимен

преди 8 години

да се строи по морето е законно, но не и къмпингуването,кражбите са разрешени, но само ако ги правяр кафяви. Същото се отнася за педофилията.Убийствата в село Мечка са узаконени.Не може да се строи където ти падне, освен ако не си кафяв, тогава може.Българите нямат право да отстояват правата си, иначе ще ги съди собствената им държава.Златото го изнасят легално, милиарди се крадат легално, всичко било легално, само това не.Дай чифтето и ги почвам, мама им изродска, дотук

155

Анонимен

преди 8 години

Ха ха ха че те сирийците и другите подобни в България не остават бе, тия селски биячи като ги задържат насила ги връзват в България ха ха ха

154

Анонимен

преди 8 години

Не дейте така щото западняците да не изгонят 3 милиона българи от западните страни със свински опашки че тогава пари за в България от къде ? Ще спрат преводите по уестър юниън ако западняците кажат *** то бугария. Тия хорица бягат от детеубиеца Асад и руските бомбандировки бе

153

Анонимен

преди 8 години

този "героичен патриотизъм" много скоро ще роди плодове. Спомнете си го, когато започнат да прерязват гръцмулите на наши хора, посещаващи страни на засегнатите от "свински опашки".

152

Анонимен

преди 8 години

Свински опашки = Cable Ties.

151

Анонимен

преди 8 години

Що не вържите по една такава на Делян и останалите другари или там не смеете

150

Анонимен

преди 8 години

На умрело куче нож да вадиш.Рамбовци.

149

Питам

преди 8 години

Значи, че ако видиш нарушител на държавната граница и наоколо няма граничен полицай, трябва да го поканиш на софра, да го нахраниш и напоиш и т.н. В нашия закон не пише ли, че нарушаването на държавната ни граница е престъпление и по такъв вид престъпници се стреля на място? Аз ли съм нещо в грешка?

148

Анонимен

преди 8 години

Дали тази група доброволци са мутри или родолюбци ,/ а може и двете/ все тая...българи са. Важен е резултатът-нелегалните *** да бъдат наритани обратно в Турция. А БХК, Фейсгрупата Приятелки на бежанците...и други такива отроденци са помагачи на ислямистите и е крайно време Прокуратурата да се заеме с тях. ДЕПОРТАЦИЯ на всички тарамбуки от България и Европа.