30

Гражданин

преди 8 години

До БратчедаПравилно, Колега! И още много и много са нещата, които не само дразнят ами са си и сериозни нарушения, с които всички май вече са свикнали...Изключенията в Бг са станали отдавна повече от правилата, затова животът тук не носи и няма да носи удоволствие!!!

29

Анонимен

преди 8 години

Агресията на пътя се създава, тя не възниква сама. Създава я липсата на контрол от страна на КАТ.Сега КАТ искат и да печелят от това, което те създадоха.

28

Анонимен

преди 8 години

КАТ трябва да изпълняват закона, а него правят. Вместо да изпълняват закона, КАТ философстват и предлагат промени в закона, от които досега винаги е ставало по-лошо, както ще бъде и с предлаганата от КАТ промяна, ако се приеме. Отдавна стана ясно, че в КАТ експерти по безопасността на движението няма, а и не може да има.

27

Анонимен

преди 8 години

Над 90% от нарушенията по пътищата са пряко следствие от факта, че КАТ не работи. При повече нарушения има повече катастрофи, ранени и загинали. За тези загинали и ранени, КАТ искат и да им се плаща. Просто нямам думи.

26

Гражданин

преди 8 години

Да не забравите и тези, които правят "изпълнения" по селските мегдани или карат с включени всички видове фарове или с високо вдигнати фарове!!! Моля Ви! Аз вярвам в МВР!

25

user

преди 8 години

легализация на корупцията

24

Jazz

преди 8 години

Na tabelkite s ogranichena skorost slagaite gol bg tarifata kolko evro struvat narusheniata:-):-):-):-):-)Da si znaiat shaffiorite i shaffiorkite kolko euro struva arogantnostta i agresiata v darjavata na evropeiskoto razbitie s vinetkite...:-):-):-) Kat da prastat smetkite po postata - ako do 30 dena ot poluchavaneto ne sa plateni po smetkite na kat, boss bg sadeben ministar da gi vkarva v guzel kausha...:-):-):-)

23

?

преди 8 години

КАТ са най-големите виновници за агресията по пътищата. С бездействието си. Агресивния шофьор първо се е прередил на светофара, след това е минал на червено...трето...четвърто...видял е че никой не го закача и оттам нататък всичко на пътя са охлюви, които трябва да гази и прескача.

22

Анонимен

преди 8 години

Вместо да узаконяват корупцията в КАТ, по-добре КАТ да се закрие. Нищо полезно не върши КАТ, но за сметка на това вреди много.

21

1937

преди 8 години

Трябва да се концентрират в спирането на продажби на книжки, а от там и в прилагането на правилника. Едно време имаше полигон, нощно каране....Произвеждаме неосъзнати "терористи" по пътищата

20

Pal sekam

преди 8 години

Toia shefa na campinga *sadebna palatka* li e?:-)

19

н-к пътна полюция

преди 8 години

Слушай моята команда: Към храстите бегом марш! Ряз-два, раз-два!

18

N. S.

преди 8 години

Това са престъпленията, за които се пише. Неразкритите престъпления са също много. Повече от 5 г. н-р съм преследвана незаконно от подставени лица на доц. д-р Боряна Богданова Мусева, която успя да стане преподавател в Юридическия Факултет при Софийския Университет "Св. Климент Охридски".Праща ми разни подлеци, които ме обиждат и заплашват, но не ме е страх. Не познавам тази жена и не знам какво иска. Много е неприятно, когато знам, че ме следят, но това е.Незаконното проследяване е наказуемо.

17

Krom

преди 8 години

На Комисаря - литературен приз. Нищо не правим с толкова много думи. Възхитително. Трябва да се "изведат" - в смисъл, сами ли ще се изведат, някаква неведома сила ли ще го стори? Те "мерките" работят. А хората, работят ли? Нещо неясно стои. И това, че статистически погледнато има намаление? Ами статистически погледнато, на база на средния доход между България и Швейцария сме по-добре от Нигерия. Обаче, така ли е в действителност?

16

Срамота

преди 8 години

Вместо с парите от глобите да оправите пътищата и маркировката Вие ще пълните джобовете на най-корумпираните служители на МВР.

15

работете

преди 8 години

Да трябва цялото ръководство на КАТ да се пенсионира вече,по пътищата се лее кръв а те раздават захар чета и приказват само идиотщини.

14

Анонимен

преди 8 години

Агресивни шофьори има, защото КАТ го няма. Няма празно място в природата.

13

цирк

преди 8 години

КАТ не може да се справи с положението по пътищата,тази служба е не адекватна и не работи,но за сметка на това началниците там измислят всякакви глупости вместо да започнат да работят!!!

12

Анонимен

преди 8 години

Накарали милиционер да уличи в престъпление уличен стълб. Обвиненията били - хвърля сянка на слънчевата ни Родина, и антени е разпънал и място заема и.т.н. Манталитетът на началниците не се е изменил от времето на социализма.

11

Братчеда

преди 8 години

И кои ще бъдат определени за агресивни, защото според мен и тези които бибиткат за щяло и нещяло също са неосъзнато агресивни. Отделно присвяткане с фаровете по магистралите (което абсолютно липсва в западните (еволюиралите) държави..и т.н и т.н. Кога ще ги научим да паркират на определени метри от кръстовище, че като излизаш нищо не виждаш и т.н и т.н. Пълен абсурд сме !!!