11

Чакаща заповед

преди 8 години

Нямало проблем при ромите.... Ела да видиш в клиниките дали нямат проблем!!! Наравно с белите са. А за чакането... НАД ГОДИНА СЕ ЧАКА, Златкооо. Ние сме подали документи миналата година на 03,08,2015... и до нас остават малко повече от 1000 номера! Ха смени в най-добрия (по 400 заповеди и в най-лошия случай по 200 колко още ще чакаме прословутите пари!

10

Драган

преди 8 години

До ИванУдивително е как бай *** е в състояние и на бялото черно да каже, да оплюе дори и нещата, които трябва да го радват...Пациентските организации са в Обществения съвет на ЦАР, за да осигурят прозрачност на работата на фонда, за да защитават интересите на пациентите и да следят да няма нарушения. Ако се види структурата на ЦАР, ще стане ясно, че пациентските организации НЕ вземат решения за отпускане на средства, а имат надзорна функция върху онези, които вземат решенията.

9

!!!!!

преди 8 години

Цялото здравеопазване на нищо не прилича! Едните са се превърнали в мафия, другите едва свързват двата края на бюджета си. Проблема не е от 2013та, а много преди това, винаги има какво да се направи във всяка една сфера. Проблема е, че този министър не само нищо не прави, но в момента саботира цялото здравеопазване в България! А ЦАР е само една малка част от цялата картинка.

8

До 5

преди 8 години

През 2013-та имаше три правителства - на Борисов, на Марин Райков и на Орешарски. Такива прехвърляния се правят в началото на година, значи .... Борисов. и ГЕРБ.

7

Знаем, знаем защо..

преди 8 години

Бавят го защото си имат вече араби на територията ни, а нас ни пречат да се размножаване (но деликатно ни пречат). Как ни пречат деликатно ли: с ГМО продукти, с Chemtrails, с проблеми в законодателството (не се подпомагат християни и висшисти българи с репродуктивни проблеми), децата без детски градини , семействата ни с мин. доходи, но пък данъците се увеличават всеки месец и година (това винетки, билетчета, цени, ит .н.) . Освен това никакъв контрол за монополисти и загуби от тях и злато идр

6

Безродници

преди 8 години

Друго си е да направите едни безмислени избори, и да потрошите сума ти пари за тях! А за да има желани деца, там пари няма! Друго си е да спонсорирате с помощи раждането на незаконни деца от малолетни, нали!Мизерници!

5

Анонимен

преди 8 години

А кой беше на власт през 2013 г, Орешарски, нали?

4

Анонимен

преди 8 години

То цялото НЗОК не работи адекватно и трябва да се закрие, защото чиновниците, а не докторите решават кой как да бъде лекуван!

3

Анонимен

преди 8 години

Много е бавен процесът тази година. Едва по 200 заповеди на месец раздават

2

Анонимен

преди 8 години

При ромите няма проблеми,за какво им е ин витро!

1

мда

преди 8 години

Бюрокрация в действие... С пожелание да има по млако административни спънки и повече усмихнати лица с бебешори на ръце...