11

Анонимен

преди 8 години

До 7А когато въглищата почнат да привършват мислиш ли че ще са на същата цена както до сега, защото те неминуемо в даден момент ще свършат?А цената я плащаме всички особено хората живеещи до такива централи, плащаме със здравето си, и това на децата си. А цената на тока е такава защото са изплатени вече централите някой поглеждал ли е колко би струвала цената на 1МВ енергия от нова централа - около 220 лв А с преносите и другите такси колко ще е докато се изплати?

10

Бай Васил

преди 8 години

Каква е цената и колко гаранция дава производителя?

9

неутрон

преди 8 години

Цитат от статията: "Графенът е богат на електрони..." хахаха. Прости журналисти!!!

8

Анонимен

преди 8 години

тези "слънчеви батерии"да не са случайно слънчеви панели.

7

Анонимен

преди 8 години

"В наши дни хората все повече разчитат на слънчева енергия."Хората? Всички строят АЕЦ като луди. Само евро шматките продължават да наливат пари в каца без дъно - ВЕИ. Сори, майна, още не сте разработили технология за ВЕИ която да е толкова евтина и ефективна, колкото е АЕЦ. Всичко друго е ала бала, да промием шматкавия мозък.

6

БРАВО

преди 8 години

Добро попадение .Само да не е като БГ Изобретението от Професори от БАН - с 3 литра вода на ден можеш да се грееш .Че БГ Учените още смята Топлофикация за Браун Газ .

5

Анонимен

преди 8 години

В бантустан фецовете бичат по 24 часа!

4

Анонимен

преди 8 години

До 1 Ползваш енергията, която е съхранена в акумулаторните батерии свързани с панелите ти.А ако това не ти стига можеш да си сложиш термопомпи и един ветрогенератор за да е по-сигурно, че ще имаш енергията която ти трябва. Отделно от това можеш да си направиш една "пасивна" къщурка или най-малкото да я изолираш... в някои бели държави такива къщи са освободени от данъци.

3

соларен плъх

преди 8 години

"Съществена играе материалът-чудо графен" .... А?? Една медия удря дъното, когато във форума коментарите на троловете са написани с по-малко грешки от статиите.

2

Анонимен

преди 8 години

Ето една страхотна новина, която в бъдеще би могла да намали зависимостта на доста хора от използването на енергия произведена от изкопаеми горива, които замърсяват околната среда.

1

Анонимен

преди 8 години

А когато е цял ден облачно и не вали, к'во правим?!