11

Анонимен

преди 8 години

До КоректорПравилно, но у нас няма действие, а само екшън! За план да не говорим.

10

Анонимен

преди 8 години

А тези които са за затвора , но не са в затвора от "край време"?! Те са най-големия проблем , защото изгониха милиони качествени българи в чужбина и половината от живеещите в България направиха пряко и косвено престъпници! Защото трябва да се спре процеса създаване на престъпници , а не да се търси начин за залавяне на такива! Не се работи с причината за този "феномен" - ПРЕСТЪПНОСТ! Първо го правиш престъпник , после го гониш за наказание ! Болни методи на "обслужване" на човека - стара истина!

9

A

преди 8 години

A ZA6TO KAMERITE KOITO SNIMAT PO MAGAZINITE,I OSTANALITE 4ASTNI OBEKTI NE SE S4ITAT ZA DOKAZATELSTVO V SADA? ILI SAMO YSVOQVAME PAK QKO OT BUDJETA ZA NE6TA KOITO ,NE VAR6AT RABOTA??

8

Анонимен

преди 8 години

Видеокамерата само констатира престъпление,не се бори с него.Само адекватни наказания са ефективни.Съдът не е ефективен.

7

нееееееее

преди 8 години

26 год екшън планове похарчиха се милиарди за едно ялово МВР,и нищо народа страда все повече!

6

Анонимен

преди 8 години

"Гарван,гарвану-око не вади".......

5

Анонимен

преди 8 години

Аз съм си добре. Сложил съм блиндирани врати, СОТ и решетки на всичките ми апартаметни и в София и в провинцията. Нямам никъв проблем, не знам за каква битова престъпност говоротят.

4

аз

преди 8 години

Полицията не работи,а който не работи не трябва да яде!да върнат парите на народа,не може повече така......

3

Анонимен

преди 8 години

Защо няма работа? Има толкова свободни капитали, има толкова много производствени мощности, има толкова много неща които е нужно да се правят, има толкова много хора които стоят без работа - защо нищо не се прави! Или няма нужда на пазара. Ами като няма, значи това е положението, да живеем с престъпността, а разни помощи за стартиране на работа и социални досега не са решили проблеми и няма никога да го решат, по-добре нищо да не прават - като петли в кълчища са.

2

труд

преди 8 години

Какви са те я глупости,работа трябва работа,огромен бюджет,огромен щат а МВР не работи,къде отиват парите на народа!?

1

Коректор

преди 8 години

Екшън план на български се казва "план за действие".