12

xaxaxa

преди 8 години

До АнонименS voina. Vsichko se reshava s vojna

11

Анонимен

преди 8 години

В бъдещето? Ако човечеството изобщо има бъдеще.Бездната в международните отношения става все по-дълбока.Нормалният човек е обезверен.Толерира се всичко но не и нормалнистта.

10

До 13

преди 8 години

Да си чувал за така нареченият базов доход, който в момента бива експериментиран в доста държави!?

9

Gost

преди 8 години

Аз се чудя друго комшо отде ще краде нет тогава да попитам

8

Анонимен

преди 8 години

Само се чудя какво ще работят хората като всичко стане автоматизирано и роботизирано? Това са стотици милиони работни места по цял свят. Много хора ще останат на улицата а това ще доведе до нови миграционни вълни и социални сътресения! Не може всички да станат учени и програмисти. Как ще се реши този проблем при положение че населението на земята продължава да нараства и се очаква да достигне 10 милиарда до 2050г.

7

до odysseus

преди 8 години

Очевидно си сляп за общата картинка, ако безсмертний полк не беше победил, днес нямаше да живееш в този свят, нямаше да има демокрация, нямаше да има комунизъм, нямаше да ги има всички постижения за които се сещаш, щеше да има нов световен ред и нацизъм. Крайно ограничен мозък си.

6

.

преди 8 години

миглена иванова, която е копирала тази статия, явно не е чела и ред от книгите на А. Азимов, К. Кларк, Р. Шекли, Р. Хайнлайн. Фр. Хърбърт и другите класици на научната фантастика. Те са писали за всичко, което ползваме днес, както и за това, което ще имаме утре, но с малката уговорка, че са го предвидили преди 50-60 години. За писанато от Жюл Верн, сами смятайте с колко е изпреварил времето си..."Откривателите" и "футуролозите" закъснели с повече от век са просто досадни.

5

Анонимен

преди 8 години

До иридийTe само ще го програмират и настройват какво да прави.

4

Анонимен

преди 8 години

Пълни глyпоcти. Кризата тресе целия свят, хората все повече обедняват, инвестициите намаляват, безработицата расте а те залъгват материала с три-ди и виртуални намсиквоси. И тва три-ди го дъвчат от 50 години, няма ли да минем на фоур-ду или на тен-ди.

3

www

преди 8 години

До иридийБрокерчетата са най-малкият проблем. Те и сега са ***. Вижте например колко фирми за такива услуги има в София и другите големи градове и на какъв пазар се конкурират. За мен брокер, който не притежава собствени имоти, не е брокер в момента - той е едно нищо.

2

www

преди 8 години

Много силна статия. Поздравления за автора!

1

иридий

преди 8 години

Робот ще замени лъжливите бльокерчета, чудесна новина!