21

партиен член

преди 8 години

Невинната тя.

20

Анонимен

преди 8 години

Samoto ime DAI,triabva da se smeni.ZA men DAI-si e 4isto DAI MI pod masata.Лошо е че всички ние кадето пишем по темата ни няма в схемата на ДАЙ ми.Или както се казва в песента -мене ме нема в цялата схема.

19

незабравка

преди 8 години

До Долни Дъбникнезабравяйте ,че Долни Дъбник даде на света и Венци Върбанов и един куп анонимници с талант да пощипват.

18

Долни Дъбник

преди 8 години

Добре Цеце, но ще обясниш ли как едно малко населено място Долни Дъбник е свързано с най-малко 2-*** номенклатурни ГЕРБера - бившия шеф на ДАИ Цветелин Цветанов и шефа на ЕСО ЕАД Иван Йотов , който също притежава на името на жена си фотоволтаични инсталации. Едната е изградена от неговия подчинен шеф на МЕР Хасково Тодор Тодоров. Така , че Долни Дъбник е общото между Цецка Цачева и двамата номенклатурни шефове от ГЕРБ , които си пълнят джобовете използвайки шефската си позиция.

17

Анонимен

преди 8 години

До пророк Чакат некви баби

16

Анонимен

преди 8 години

Още малко ще излезе, че ДАИ е нямал и шеф. Никой в тая държава не е и чувал за него.

15

zg

преди 8 години

Никой не го е номинирал. Гротескно. Както е известно, историята се повтаря. Първият път е трагедия. Вторият път е фарс. Помните ли как всички питаха КОЙ предложи Пеевски? Да, ще кажете, че този случай не от този мащаб. Така е. Само дето този случай трябва да се умножи по хиляди- знайни и незнайни гробарски назначения на всички нива в държавата. Жална ни майка...

14

Анонимен

преди 8 години

Жалка гледка,жалка пиеска!Маркуча,Дългуча,*** и най-добрата сред адвокатките шлосерка -и най-добрата адвокатка сред шлосерките- са пълно олицетворение не само на "новата партия",а и на всички партии,управляващи БГ,особено след 1989г!Това е българския политически елит- с изключение на този,който каза:"Що за държава сме,щом аз съм й министър?"!Ал.Константинов е ГЕНИАЛЕН!Вече 120 г "героите" му са неизменно във властта!За срам и позор на нашия народ с над 1300 год. история!

13

Маке Баке

преди 8 години

Цуци,влезе в обяснителен режим !!! Май-май е твой човек тоя айдук !!!

12

пророк

преди 8 години

Ще дойде и твойто Цецке,никой няма да иска снимка с тебе, не че сега чакат на опашка

11

Анонимен

преди 8 години

Снимай се с баби и не се обаждай Цецке.

10

Плевен

преди 8 години

ох, как сега всички се дистанцират от хванатия.Никой не го е номинирал, сам се е назначил. В крайна сметка така ще излезе.

9

зорко око

преди 8 години

Ама тая наситина е куха лейка :)"Ние сме нова партия, а средствата, които са натрупани, се отнасят към по-ранен период от първите години на демократичното ни развитие"...........Звучи ми точно като - тогава още не бяхме крали :)))

8

злобен завистник

преди 8 години

Щастливи хора,вместо да гният по затворите ,продължават да ни натякват колко са неповторими,а ние да се правим че им вярваме.

7

Тинев

преди 8 години

Наиграха се на комунизъм и сега са бизнесмени / демократични разбира се /.Но пак жизнения стандарт на българина за тях е нещо отегчително. Гледат колкото се може повече да откраднат докато са на власт. А честния и работлив българин да свързва двата края както може. Дават му някакво подаяние, колкото да не умре от глад.

6

Федотов

преди 8 години

Никъде даскалицата не спомена,че в "Катаргейт",се очаква да излязат тлъсти герберски "вложители".

5

Анонимен

преди 8 години

Ако не е цачева, сигурно е петрбурски или горанов нали са от плевенското котило!

4

Анонимен

преди 8 години

Противна,елементарна,посредствена,послушна! И както всички гербери без биография преди 2009

3

chach

преди 8 години

po skoro pomni koga tochno go e vijdala.spomeni,spomeni.

2

Бранник

преди 8 години

Колко ще ми платя за да призная, че аз написах "Под игото" и предложих Цветановците за постовете им.