22

Анонимен

преди 8 години

портфейло-берач

21

Томов

преди 8 години

ПРОСТИ ПОЛИТИЦИ - ПРОСТИ МАГИСТРАТИ !!!!!!! Как може някой с 24 присъди да е вън от килията????? А може би доста съдии и управници ОТДАВНА ПЛАЧАТ ЗА ЗАТВОРА !!! Затова именно румънците ще са по-добре от нас !!

20

Шаран БГ

преди 8 години

Кой е рекордьорът! Българският независим съд, някой от неговите независими съдии, прокуратурата на гр. Сливен или пък конкретно някой прокурор ? Г-н А.Огнянов има само 19 присъди! Той е напълно непознат и за Полиция, и за Затворническата управа. Браво. Нека присъдите му станат колкото му са годините и ще го искаме в книгата на Гинес !!

19

Анонимен

преди 8 години

Браво на прокуратурата просто ни оведомяват че скоро наше дете може да бъде убито или изнасилено и че трябва да пренесем баба и дядо от село че за два компота може да стане белята...благодарим ви за информацията

18

тъпи закони

преди 8 години

няколко подобни наказания и вече не се ли казва рецидив. След това яко в затвора или на кариерата. Така трябва. Ега.ти законите.

17

Анонимен

преди 8 години

Тоя ром трябва да е бил 24 годишен Хавана Клуб

16

Анонимен

преди 8 години

eto tazi novina mi osmisla zivota

15

Tatul

преди 8 години

Има и смъртна присъда!

14

mrjd;

преди 8 години

кога ще варнат разстрела?

13

Анонимен

преди 8 години

Истината е държавата отдавна е фалирала и няма пари за нищо. В България затворите са пълни до горе, а издръжката на един затворник е 500-800 лева на месец. Затова масово се издават условни присъди. Държавата няма пари да издържа още затворници, затова ,много престъпници се разхождат на свобода. Дори и такива със ефективни присъди гледат да ги пускат бързо (след няколко месеца) , за да спестят пари.

12

ПреЦедента

преди 8 години

Ко прайм ся ? Чакаме да убие някой ли ?

11

123

преди 8 години

абониран за престъпления=абониран за затвора - само максимални присъди за такива

10

Кратун

преди 8 години

Този индивид вече е доказал стабилно във времето антисоциално поведение. Затова следва да бъде третиран съответно - изолиране от обществото и принудителен труд, за да си покрива разходите по издръжката. И така с всички други като него.

9

Анонимен

преди 8 години

Аууу,БХК ще се самосезира,нарушили са правата на рома.

8

Край

преди 8 години

Е как е работи ли системата. Превъзпитава ли. *** държава.

7

соросоид-експерт

преди 8 години

нека бъдем по толеранти към евророма рекордиор и да продължаваме да борим престъпноста с толерантност

6

Нов титан на мисълта

преди 8 години

Дълбоко възмутен съм от начина,по който Днес представя ситуацията.Истинатае по-различна:Момчето от най-ранна възраст се е увличало от литературата,поточно от поезията.Изучавайки поезията на Вапцаров,в "Песен за човека",то попадана стиха"...но в затвора попаднал на хора и станал човек...".С произход от проблеменетнос,искайки да стане човек,момчето се решава да направи експеримент-да проверилично въздействието на принудителния пансион.Очаквайте в скоро време появата на нов титан на мисълта!

5

Наблюдател

преди 8 години

Точно българското "правосъдие" стимулира ей такива, налагайки неадекватни присъди за отбиване на N-a. Съвсем скоро бяхме и свидетели на нов "връх" на антиправосъде в случая със сгазената на пешеходна пътека. Където се оказа ,че тя е солидарно виновна с моториста убиец!!!! Великолепен пример за стимулиране на пътните инциденти, точно от съда!! Имат безочието българските политици да сe имат за европейци с такъв "съд",че да ни и свалят мониторинга!!

4

Анонимен

преди 8 години

Докато няма ред в държавата така ще е - тикви ще имат думата, и всякаква ***. Защото народът е оставил всеки да прави с него каквото си иска. Нека суверенът наложи РЕД след като държавата не работи.

3

Анонимен

преди 8 години

И ОЩЕ Е НА СВОБОДА.