39

Анонимен

преди 8 години

Французи, да не си представяме някакви аристократи, кой знае какви ентусиасти са решили да видят българското черноморие или са от онези новите французи. Все пак е новина, ако е вярна. че то в България статистиката се нагажда за определени цели.

38

хахахахахахааааа...

преди 8 години

Който и да дойде в комунизомилиционерочалгароджагалския клозет, повече не повтаря. Тук хотилиер с храна ще те отрови,ром ще те окраде, милиционер ще те муфти за пари като просяк, освен ако не снася на бандитите,или пък продава дрога, и осигурява ***. Нацепини батки с татуси, незаконни такси ще ви вземат. На памела зърното ще ядете на плажа. Вкиснат и крадлив обслужващ персонал ще те обслужва. Направо страхотна почивка за мазохисти.

37

Да бе да...

преди 8 години

единствените френски туристи които съм виждал в БГ са били в Жеравна, те си падат по селски туризъм, едва ли ще ги впечатлим с клоката, в коята се е превърнало Черноморието...

36

Анонимен

преди 8 години

е нямам думи ! вмесот да свалят цените, че да има море и за българите тия мутрохотелиери качиха .двойно цените в жалък опит да привлекат чужди туристи което втори път няма да стъпят тук да бъдат обслужвани то *** , мърляви служители в захабени 4 звездни хотели отговарящи на една звезда .. после що българина ходел в гърция на море..

35

Анонимен

преди 8 години

О, НЕ СЕ И СЪМНЯВАМ ,ЧЕ ИМА НАПЛИВ ОТ ТУРИСТИ, АМА ПРИ ЛИПСАТА НА ПЕРСОНАЛ И СВЯСТНА ИНФРАСТРУКТУРА СЪЧЕТАНА С МЪРЛЯВИ ХОТЕЛИ ДЪЛБОКО СЕ СЪМНЯВАМ ,ЧЕ СЛЕДВАЩОТО ЛЯТО ЩЕ СТЪПЯТ ПАК ТУК !

34

Анонимен

преди 8 години

Те горките са забравили какво е било. Сега ще си припомнят и догодина пак в Гърция.

33

TONI

преди 8 години

AMI KAJETE NA PREMIERA DA RAZSHIRI LETISHTETO V VARNA I BURGAS I VSI$KATA ZAPAD NA GOSTI V BG::A DALI IMA KREVATI ZA VSI$KI GOSTI:

32

Анонимен

преди 8 години

че то има ли още французи, бре?!

31

Мирослав

преди 8 години

Брей, много успешен сезон се очертава нещо... Морето ни винаги е било пълно, заплатите винаги са били ниски! Не ниски, а обидно ниски! Хотелиерите и ресторантьорите все имат да плащат кредити, все няма хора, все нз си кво! За това няма и качествено обслужване! За 500лв и аз няма да си давам зор! С трици маймуни не стават Г-да "бизнесмени"!!! А и си мисля, че статията си е измишльотина!

30

Анонимен

преди 8 години

Заявени чартъри ... Напишете кои !!! Много поръчкова статия

29

Alabala

преди 8 години

Сега като се изпонатровят от храната,като усетят българщината(отношение,алкохолния туризъм,джебчийките,"чистотата" на морето и курортите и т.н.),като се попарят, догодина спад от 200%.. 'Щото колкото по-малко ресурс се влага за сметка на качеството,толкова "по-добре"..

28

Анонимен

преди 8 години

Миналата година по това време валяха статии за невиждано увеличение на туристи от "каубой-каунтри",Китай и т.н..Хотелиерите бяха много доволни от препълнените си хотели с такива високоплатежни туристи.Това лято се очертава да бъде същото многобройни с 106 % увеличение невидими "медийни туристи" ще дойдат.

27

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 8 години

Нали другарката Бокова щеше да прави организиран сватбен туризъм с двойки от Азия?Нали хиляди влюбени китайци и виетнамци щяха да се женят "на промоция" при бай ***?

26

До 30

преди 8 години

"пак ли плюят за 50 копейки на ден"Не си познал. Написването на тази така наречена "статия" струва 50 копейки. Хората плюят безплатно понеже им писна от подобни. То не бяха англичани, французи даже китайци. Очаквам скоро "статия" че ескимосите ще се връщат на нашето черноморие

25

Анонимен

преди 8 години

"Независим консорциум в Кеспичан с седалище във Вашингтон разкри информация,че в Кеспичън,Долно С.м.ъ.р.д.е.в.о,Горен Кючек всички "офиси терени и помещения" са изчерпани и брокерите са излязли в отпуск.Офис площите твърдят експерти са апетитни хапка за големи международни компании като :"Пръч Къмпани","Вичо Трейдърс","Цура ЕТ Со","Гошо Ънлимитед".На черноморието също има увеличение на статистиката според експерти:6 души от Бантути,което е 600 % повече2-*** ескимоси,увеличение с 200 %"

24

Французпика с бурка

преди 8 години

пълни глупости

23

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 8 години

до неразбралитеЕдинствените французи богати дошли на Черноморието ни, ще са тези от пасажерските кораби от френска Канада, и повтарят като жаби "Квебек"..."Квебек".Ако купят нЕкоя картичка, искат българите да я пуснат в пощата!

22

Анонимен

преди 8 години

"И французите се завръщат на родното море"А един мармот завива шоколада ...

21

морски

преди 8 години

До Ф.С.ВНе са на загуба а почти пред фалит хотелиерите, така казват, когато искат от тях по-високи заплати.Вечно изплащат непосилни кредити нашите хотелиери!

20

Анонимен

преди 8 години

На франсетата "родното" море не е ли някъде по Ривиерата?