111

Анонимен

преди 8 години

Познавам една самотна от години, сега около 40 годишна, с пораснал вече син, за която съм 99% сигурен, че от години и се върти в главата мисълта за инцест. Дали е само мисъл, обаче, мога само да гадая.Преди години спяха на едно легло зимата, с малкия и син, под предлог, да не отопляват две стаи, сега, от благоприличие са разделили леглата на 1,5 метра разстояние.

110

Анонимен

преди 8 години

Как се става самотна майка?

109

Брегор

преди 8 години

До 126Доста жалко поведение да използваш моя ник за да пишеш глупости.

108

Мен

преди 8 години

До жена... едва ли ще прочетеш но до теб. Защо ме накара да спра да те обичам ? Защо ме прати при твоята сестра? Какво не Хареса, от това,,което бях... и съм-?-- Защо помисли че можеш да ме ... Манипулираш ,защото те Обичах...?сбърка някъде А?

107

Брегор

преди 8 години

който се кълне, макар и на зъл човек, и не изменява;който не дава парите си с лихва и не приема дарове против невинния. Който постъпва тъй, няма да се поклати навеки."

106

Брегор

преди 8 години

Очите ти ще видят Царя в Неговата красота, ще видят далечна земя;само сърцето ти ще си спомня за ужасите"Псалом 14 Псалом Давидов."Господи, кой може да пребъдва в Твоето жилище? кой може да обитава на Твоята света планина?Оня, който ходи непорочно, върши правда и в сърце си говори истина;който не клевети с езика си, не прави зло на приятеля си и не понася хули за ближния си;оня, в чиито очи е презрян отхвърленият, но който слави ония, които се боят от Господа;

105

Брегор

преди 8 години

Исая 33:14-18 " Уплашиха се грешниците на Сион; трепет обзе нечестивците: "кой от нас може да живее при поядащ огън? кой от нас може да живее при вечен пламък?" -Оня, който ходи в правда и говори истина; който презира печалба чрез потисничество, удържа ръцете си от подаръци, затиква уши да не слуша за кръвнина, и затваря очи да не вижда злото, -той ще живее във висините: прибежище му са непристъпните скали; хляб ще му се даде, водата му не ще пресекне.

104

Брегор

преди 8 години

До 117Жив е Господ Бог Вседържател, Който Е бил, Който Е и Който иде, жив е и Господа Иисуса Христа Който биде мъртъв и оживя и живее вовеки веков, амин!

103

Брегор

преди 8 години

Е теоложе отговорих ли на въпросите ти?

102

Брегор

преди 8 години

Изход 34:6-7 "И премина Господ пред лицето му и извика: Господ, Господ, Бог човеколюбивий и милосърдний, дълготърпеливий, многомилостивий и истинний,Който пази (правдата и показва) милост в хиляди поколения, Който прощава вина, престъпление и грях, ала не оставя без наказание, Който за вината на бащите наказва децата и децата на децата до трета и четвърта рода."

101

Брегор

преди 8 години

До теолог 110и вселената и всички, които живеят по нея.Пред негодуването Му кой ще устои? И кой ще изтърпи пламъка на гнева Му? Гневът Му се разлива като огън; скалите се разпадат пред Него.Благ е Господ; Той е убежище в скръбен ден и познава ония, които се Нему надяват"

100

Брегор

преди 8 години

До теолог 110"Господ е Бог ревнив и отмъстител; отмъстител е Господ и е страшен с гняв: отмъщава Господ на враговете Си и не ще пощади противниците Си.Господ е дълготърпелив и велик по сила и не оставя без наказание; във вихър и буря ходи Господ, облакът е прах от нозете Му.Запрети ли Той на морето - и то изсъхва, и всички реки пресъхват: посърнува Васан и Кармил, и вехне цветът на Ливан.Планини се тресат пред Него, и хълмове се топят, земята се люлее пред лицето Му,

99

Брегор

преди 8 години

До теолог 110Единствения истински Бог е Господ Бог Вседържател Който Е бил, Който Е и Който иде, Който е сътворил всичко което е сътворено.

98

Брегор

преди 8 години

До теолог 106Не, но аз изповядвам автентичното, ранно апостолическо християнство както е било преди да бъде примесено с езически елементи както е станало по-късно.

97

теолог

преди 8 години

БрегореКакво е за теб Бог?Разкажи де?

96

Брегор

преди 8 години

До теолог 101се помрачи; наричайки себе си мъдри, те обезумяха"

95

Брегор

преди 8 години

До теолог 101"Гневът Божий се открива от небето върху всяко нечестие и неправда на човеците, които държат истината в неправда;тъй като онова, що може да се знае за Бога, тям е явно, понеже Бог им го откри.Защото онова, що е невидимо у Него, сиреч, вечната Му сила и Божеството, се вижда още от създание мира чрез разглеждане творенията; тъй че те са неизвиняеми. Понеже те, като познаха Бога, не Го прославиха като Бог, нито Му благодариха, а се заблудиха в своите помисли, и неразумното им сърце

94

теолог

преди 8 години

До Брегордрънкаш ли дрънкаш!Ти си просто БОГОМИЛ бе!Или КАТАР, ако предпочиташ така да се определяш!Дали и ТАЙНАТА КНИГА нети е повлияла?

93

Брегор

преди 8 години

До теологИ тъй, стойте, като си препашете кръста с истина и се облечете в бронята на правдата,15. и обуйте нозете си в готовност да благовестите мира;а над всичко вземете щита на вярата, с който ще можете угаси всички нажежени стрели на лукавия;вземете и шлема на спасението и духовния меч, който е Божието слово;с всяка молитва и просба молете се духом във всяко време и старайте се за същото това с всяко постоянство и молба за всички светии"

92

знайко

преди 8 години

Брегорекой съдеше хората за думите и делата им преди исус?Ха сега да те видя?