25

Анонимен

преди 8 години

Асад, а??? Той е по-лош от ИД, трябва да го махнем. Но никой не се оплаква от него, само краварите и фондацииките на сорос.

24

Анонимен

преди 8 години

Така значи бежанците от тез места и порядки са си изпросили от разни окупанти да излязат и открият офшорни сметки пък и на окупантите да внесат пари понеже ония са много заети да ги бият с прътове,камшици заради неспазване на измислените от разни банди правила и норми разни и си личеше по начина им на предвижване нервно предизвикващ свади неустройващи ги изчакване проверки пред граничен,митнически контрол на редица граници,които те избрали за преминаване на групи пеш смесени,да дирят офшор зони.

23

Revolution_

преди 8 години

Трябва да се взимат строги мерки срещу мюсюлманските фашисти, ако трябва и на всеки ъгъл да има войник. Света трябва да разбере, че единствено обеденението срещу мюсюлманските фашисти може да спре терористите.

22

5552

преди 8 години

Извинявайте, това не е ли публикация на DW?

21

vanko

преди 8 години

Голям кахър! Тая измислена статия на някой измислен журналист в някой измислен вестник е просто препечатка от някоя от плеадата книги за жени успяли да избягат от С.Арабия, станали популярни преди години. Това което е описано се отнася за именно за там.В ИДИЛ ме съмнява да са успели да наложат такъв Саудитски ред. Истината е далеч по тривиална. Там една сюрия нерези събрани от кол и въже и командвани от чеченци и Садамовци и платени от Таип,С.Арабия и катар си праят кот си искат .

20

Анонимен

преди 8 години

До SharkИ не само те!Някой или нещо може да (ни) е виновно за много неща, но не и за абсолютно всичко. Подробностите от пейзажа също са от значение, макар много често удобно да забравяме за тях защото не ни изнасят или интересуват, а и непряко правят животът ни по-лесен.

19

Анонимен

преди 8 години

Кой написа тази измислена статия?

18

Анонимен

преди 8 години

Taka e.

17

Shark

преди 8 години

За всичко това са виновни САЩ и Турция. Ще си платят, с огромни лихви ще си плащат и двете страни за нещастията, които са причинили на други народи.

16

Анонимен

преди 8 години

От 41Виж как бързо са се научили на добро и морално поведение само трябва твърда ръка. А в западния свят какво си имаме - нагли феминистки, изневери, жени напускащи и неуважаващи мъжете си, хомо и трансексуални *** и т.н. Не съм фен на ислямистите, но добре са ги дисциплинирали жените там.

15

Анонимен

преди 8 години

"Мечтая да се омъжа за човек, когото обичам. Като всяко нормално момиче. Но нещата се промениха""В никакъв случай няма да мога да разговарям с бъдещия си съпруг преди сватбата. Ще го видя за първи път едва след венчавката""жените без брак на практика нямат живот""Затова тя решила да се омъжи, макар и не за човека, когото обича. Казва, че това е единствената възможност да подобри поне малко живота си.""Обвиниха ни в безразборни сексуални отношения и ни биха с камшик"

14

Костадинов

преди 8 години

С всеки изминал ден се чудя дали "адът" не е на земята?

13

Членска карта №7

преди 8 години

Е ши търпити къзъм, при демокрацията е така, не се умира, но имаме затруднение с дишането... Но пък за сметка на това, ако ти е омръзнала вагината, можеш винаги да си я смениш с *** или обратно. Децата ти са свободни птички, хвъркат на хиляди километри от родината си. Пък тез комунистически мерзости, да гледаш унуки на стари години, изобщо отсъстват. Така, трай къзъм, Дойче веле, Ди Велт, на лошо няма да ви научат!

12

Анонимен

преди 8 години

Този силистренски сърбин от СДВР понякога му диктуват не знам колко си на брой човека,колкото да се направи на хакер. Разберете, че за съвсем нищичко не става.

11

Анонимен

преди 8 години

Някой път това са резултатите на средновековните демокрации. При Асад как беше? Защото и при Кадафи им беше зле, пък сега е една пясъчна демокрация с елементи на див капитализъм.

10

Анонимен

преди 8 години

Дърт ама алтав запасняк ВГ съм))

9

Анонимен

преди 8 години

Аве дека е ДАНС?!Да прочете последните коментари на *** опашки?! :-) Нали казаа ,че нема радикален ***?! :-)

8

Куха лейка

преди 8 години

До 18. Долни Български ***..... Ами ако е така, значи не сме Българи.да те и у едиотта Разбираш ли или да го кажа по друг начин...

7

Анонимен

преди 8 години

и колко му е да ги изринат? не разбирам, някаква шепа селяни от пустинята държи света на нокти. еми няма как това да не е част от някакъв *** световен план.

6

Анонимен

преди 8 години

ДИШАЙТЕ БЕ,ПА МАКАР И МЪРТВИ.