7

Анонимен

преди 8 години

Месут Йозил е немски футболист играещ в Англия! Иначе да имат някаква прилика, и макар че единият си изкарва парите с ръцете, а другият с краката, главата в крайна сметка май винаги се оказва най-важна :)

6

Анонимен

преди 8 години

А който вече няма коса, какво прави ?

5

до 5

преди 8 години

Не взимат ами направо си крадат.

4

Анонимен

преди 8 години

До КатяЕвреин е.Заглавието е правилно, щото хитрите евреи само взимат ... колкото могат.

3

Българин

преди 8 години

Писна ми от хора, които идеализират външният си вид и се представят за нещо повече от другите, щот модата така им казвала. Аз съм горд с това, че съм българин, а не с прическата си. В този смисъл и тези като този навлизат в графата "нацепена батка" дето се стремят само да изглеждат добре според модата. Дали си нацепена батка и дали имаш подходяща прическа е в крайна сметка е едно и също - Да се правиш на важен заради някакъв фалшив стереотип и визия.

2

Българин

преди 8 години

Ние тук все още всички сме като глухарчета. С машинката върти, там, трети номер и по-важното е да си нацепена батка, отколкото да имаш прическа.Не знаех, че да имаш прическа е толкова важно. Ако съм нацепена батка- този с прическа ли е по-важен от мен? Не знам кой му дава правото на този полу-мъж да критикува хората, защото не се били постригали по неговия стандарт. Изобщо какъв е българинът не е негова рабита. Българите мислещи за България са много повече от прическата си. Глухарчета сме били

1

Катя

преди 8 години

Прилича на турският футболист играещ в Германия / Месут Озил / ,само дето Месут е малко по-чаровен !