9

Анонимен

преди 8 години

a za XRISTO BISEROV,CVETAN CVETANOV I MNOGO DRUGI UVAJAVANI POLITICI

8

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 6Точно него питам, както и защо Р.Овч. държи златната акция на Държавата там!Ама явно са от една партия (БКП)...та отговор не чакам!

7

...

преди 8 години

Царят нашия "пре-скъп" премиер изсече гори за милиони и нищо не му напрвихме! Вальо топлото окраде 10милиона лева и нищо не му направихме Хидро инженера-*** окраде 2 милиона и нищо не му направихме Черния мавър по прякор иван костов окраде милиони от преебатизационни сделки и нищо не му направихме, софиянски окраде цели квартали от софия и нищо не му направихме, няма да продължавам, че няма място за писане, ама сега виж тоя ВСЕНАРОДЕН КРАДЕЦ И ИЗЕДНИ как го ОСЪДИХМЕ ЗА 210лв. Така му се пада!

6

Dunapren

преди 8 години

O, 90 dena all inclusive i trudov staj - 2 v 1?!

5

Анонимен

преди 8 години

5, питай Бойко Борисов, бе! Нито аз, нито ти пляскаме карти с Вальо Златев. Нали знаеш, че Златев е изпълнителния директор на Лукойл?

4

Анонимен

преди 8 години

А на Лукойл дето за 20 години има приходи за 46 млрд лева и 0 лева данък печалба какво да постановим?А другари?

3

zeus

преди 8 години

Работата е ясна, наближава Великден, а по стар шведски обичай е решил да нагости родата с агне по хайдушки, а както знаем оригиналната рецепта е с крадено агне :)

2

Анонимен

преди 8 години

Правилно. И за "бране" на селскостопанска продукция трябва да има наказания, нито са засаждали, нито са копали, нито плевили, а идват и берат наготово.

1

Симпатяги

преди 8 години

Имаше една песен по тоя повод!