23

Анонимен

преди 8 години

США С НАТО разбомбили разрушили и разграбили ихние страны и теперь европейцы мусульман должны за свой счт содержать , а США с НАТО как всегда моя хата скраю ))))))) А не отправить бы всех беженцев в США И ВЕЛИКОБРИТАНИЮ С ГЕРМАНИЕЙ )))))))

22

Анонимен

преди 8 години

Генерале,,,ти нали си виждал ,,,,шмайзер,,,....помниш ли....или...памперсите.

21

Анонимен

преди 8 години

Генерале....язък ти за пагона....сигурно и другите са такива екземпляри......Нищо не става...

20

В

преди 8 години

Защо Израел не е заплашен от бежанска вълна? Защото там има огради и граничари които стрелят Нацията е стегната,мобилизирана и се справя чудесно с морето от мюсулмани около тях. Това е пътя и за Южна Европа и България

19

Анонимен

преди 8 години

този ли е онзи, масона? Ако да - какво се е разприказвал, да обясни защо са направили тази схема с бежанците

18

S

преди 8 години

За интеграция и дума не може да става. Всеки един от тези е потенциален терорист. Кой нормален човек ще пусне детето си на училище ако има от тези? Те са несъвместими с белите хора. Или те, или ние.

17

мтк

преди 8 години

Отиваш на Екскурзия в Дубай, Бахрейн, ОАЕ, даваш пари, харчиш там пари, наемш стая, турист си, обаче нарушиш ли тяхните мюсюлмански закони, гориш. Тук влизат, с бурки, живеят си както те си знаят според религията и даже сме длъжни да се съобразяваме с тях. Меркел искам да я видя, да си вземе само 2ма 3ма и да си ги покани у тях. 1 седмица незнам дали ще издържи и ще ги изгони. Да даде пример, колко е толерантна, ама не отстрани, а наистина.

16

Анонимен

преди 8 години

Защо водеща икономикчески страна, една от най-демократичните не иска да приема имигранти от Сирия, Афганистан, Ирак и тн.?Някой задал ли си е въпроса. Могат да се натоваря на кораби и да ги пуснем в САЩ, Канада, огромни територии, от къща до къща километри разстояние. Свободна площ много. Да отиват там, да им построят бараки и да почват да се развиват. Какво имат да правят в пренаселена Европа.

15

Анонимен

преди 8 години

До Мирослав 13Много си прав, Европа ще се събуди скоро...от гърмежите на следващите атентати

14

лесно и просто

преди 8 години

Спиране на социалната издръжка, депортиране и миниране на границите.Кандидатстване със Зелена карта за страните от Европа. НПОтата извън закона.

13

Анонимен

преди 8 години

до 15Очевидни са напразните опити да пилешкият ти мозък да сътвори нещо оригинално.

12

Фатмак

преди 8 години

Къв генерал е тоя, бе? Като го изгониха от УБО-то беше майор.

11

Анонимен

преди 8 години

До 9Нелепите опити за иронизиране, припознавайки се като "герой" от поста ми, както и списването на текст само с големи букви, говори за сериозни дефицити в стуктората на личноста ти, която е в процес на рухване.Все пак благодаря за комплимента. Мога да те диспансеризирам безплатно.

10

Анонимен

преди 8 години

да са ни честити новите културни придобивки хора...май в другия съюз е било по-добре

9

Анонимен

преди 8 години

A "толерантните" журналисти продължават да лъжат и зомбират хората ! Но ще дойде ред да плащат с главите си !

8

таласъмче

преди 8 години

всички които говорят за невъзможност да се спре нашествието с някаква обреченост в интонацията не са и за редник .разжалване и съд за измяна на всеки негодник

7

психиатър

преди 8 години

Зеления пигмент с който боядисват чорапите на военните е слабо токсичен. Но, при продължителна употреба се просмуква в организма и се наслагва в мозъчната тъкан. Предизвиква перманентен ейскептизъм /бягство от действителноста/, както и халюцинации с апокалиптични визуализации.Основната цел на терористите е предизвикването на страх и паника. Ако другаря генерал не се е сдухал от зелените си чорапи, единсвеното друго оправдание за брътвежине му е, че им е ятак.

6

MultiQrup

преди 8 години

Horata otivat v London - imat si tam ofshorni firmi s mnogo pari i drugi aktivi.....

5

Ибн Ал Манафуи

преди 8 години

Не се опъвайте много много...

4

Анонимен

преди 8 години

Заради парите са се насочили всички знаем отговорът.Социалната система на онези държави е такава,че само като произвеждат деца могат да си живеят без да работят.Нищо друго не им трябва.Останалата работа вършат разни адвокати и НПО-та на които основната им цел е такива хора да съществуват в огромни количества за да могат да печелят пари от тях. Всичко е само и заради кинти това е толкоз просто и логично.