49

Katrin

преди 8 години

До българинаПриятелю нямаш си на идея за какво става на въпрос. Да света се движи напред но със скоростта на мравката и това единствено защото хората са отхвърлили своя създател, Той е Бог, Създател на всичко видимо и невидимо. Когато Господ създава хората той никога не е казвал на който и да е да създава религии. От там ни идва големия проблем, хората трябва да се пременят духовно и да се обеденят около един Бог. Всички технологии са спуснати тук на земята, но ние не сме готови да ги приемем.

48

Аман

преди 8 години

Аз ще го призова да спре с кражбите на ток !

47

Безмер

преди 8 години

Напротив трябва да засилим още повече ксенофобията за да не позволим сатанинските планове за мултикултурализъм и смесване с "хората от гетото", ако обаче натам отиват нещата с юдео-масонската пропаганда за "интеграция" - тоест да живеем редом с "хората от гетото" то призовавам всички българи вкупом да се изнесем от тази държава и да им я оставим, тя и без това не е наша и не се грижи за интересите на българите а само ни дискриминира.

46

Gen Gurko

преди 8 години

Крадлив, нагъл , избран с 500 гласа и наложен за депутат от Местан.

45

симпатяга

преди 8 години

Никой не определя ромите като лоши заради цвета на кожата, това е манипулация. Проблема е в традициите, поведението, нежеланието за интеграция, престъпленията на тумби, мръсотията (всеки може да си почисти или да засади цветя в двора, не се искат пари за това, ама никой от тях не го прави; всяка една баба по селата е по-бедна от средния ром) и затова трудно могат да бъдат определени като човеци. Ако ще розови да са, или зелени, не това е проблема.

44

Бс

преди 8 години

Слънцето греелоеднакво за всички!!!! Тогава защо седиш на сянка! Като се изживяваш за един от лидерите на ***, защо не ги учиш на български език, ами насяваш омраьа към нас българите !!! Попитай един *** дали иска да се интегрира!!! Ще се изсмее! Нали ние БЪЛГАРИТЕ го храним!!!

43

Анонимен

преди 8 години

До 1Ами вземи тогава осребрявай сметките на цялото Факултето и другите ромски квартали, защото никой от тях не си плаща сметките. Осребрявал щял да бъде. Той никъде не ти е казал, че лично е платил сметката на ромите. Имал е в предвид, че ромите като не си плащат сметките им ги плащаме ние българите. Схващаш ли? Или още не успя да зацепиш, защо е писал че плащаме сметките на ромите? Никой не ти пише, че е платил лично сметката на този или онзи ром, че да осребряваш :)))

42

1

преди 8 години

До Бил,ганьоооо,покажи една бележка,че си платил ток или вода на роми,ще ти я осребря в десеторен размер,или и ти като слънцето,една жена в трамвая ти каза,че са плащали ,тока и водата на ромите.

41

Анонимен

преди 8 години

Нека всички да работят,да учат,да спазват законите,да уважават труда на другите.Тогава няма да има ксенофобия.

40

Анонимен

преди 8 години

Хората на времето с ксенофобия и расизъм са делили континенти,създавали са цивилизации,кой си ти да разваляш и се противопоставяш на работещият механизъм ?

39

ШОПО

преди 8 години

Епа ,загърбете ги ,бе бате !!! Храним ви,поим ви ,лекуваме ви ...Какво повече ???!!!

38

Анонимен

преди 8 години

Когато прибираше парите от частното си енерго защо не помисли за толерантност, а пълнеше само своите джобове? Всички ние, данъкоплатците им плащахме тока и водата , а той грабеше с двете шепи пари. Моля ви не ни занимавайте с този, той няма морал, пък акъл ще дава.

37

анонимен

преди 8 години

Защо ни занимавате с този етнос? Ако някой има проблем с някого,то това сме ние,българите.И като зове за толерантност,да се обърне към своя си електорат.Защото те са не толерантни към нас.И като слънцето грее за всички,защо тогава крадете от нас?Ксенофобията е ваш проблем,другарю Сали ,доказателството е ,че сте на свобода.В КНДРотдавна да сте увиснал на въжето.

36

Бил

преди 8 години

Загърбете българофобията и си плащайте сметките, никой не е длъжен да ви храни вас и децата ви то да са по едно две хубаво, но това при тях е бизнес.

35

Анонимен

преди 8 години

Честито, Костов.

34

Gost

преди 8 години

Слънцето грее еднакво за всички, ама някои повече ги жари

33

Анонимен

преди 8 години

Бат Сали зове да загърбим ксенофобиятаСлънцето грее еднакво и за ксенофобите, както и за другите - така че ние си решаваме дали да загърбим ксенофобията.

32

.

преди 8 години

Слънцето може и да грее еднакво за всички, но закона не е еднакъв за всички. Всички имат еднакви задължения, и права, но някои си мислят и живеят така, сякаш имат само права. Айде тоя, дето е за затвора да не обяснява как всички били еднакви.

31

Ники

преди 8 години

Така е. И закона е за всички, а според него ти трябва да си в затвора!

30

българина

преди 8 години

Ако ги оставиш показателно за резултата е Бангладеш. 144000 кв км страна със 156 000 0000 население! Бвп на човек 600$ а ние сме 21000$. Това представляват тези нехора...... Никаква толерантност! Гледайте Бангладеш...