11

Ани Захариева

преди 6 години

Помните ли филмовата фраза "Совите не са това, което са ... " В "Карамел", хората на 500 лв. са единици. Цените са от 650, та до 850 лв. - в зависимост от състоянието на обитателите. Майка ми стоя там почти един месец и си я прибрах, защото съвестта ми не позволи да я оставя на студено, без топла вода и на ужасна и еднообразна храна! Слава Богу, че нищо не и се случи, защото се оказах и без какъвто и да е документ, удостоверяващ присъствието и там! Заставам с името си зад горните твърдения!

10

Анонимен

преди 8 години

Малко хора могат да си го позволят, знам. Но иначе пък от 800 лв. нагоре започват цените в частните старчески домове. Мои познати дадоха баща си в такъв.

9

Анонимен

преди 8 години

Аз не зная от къде ще намерят пенсионерите 500 лева за да живеят в такъв дом.Моята майка с парите от покойния ми татко има пенсия 303 лв. Активна е ,взима си лекарствата,но е на повече от 80 години.Та от тук е и въпроса ми:След като направят 80 години какво ще стане с тези хора,къде ще отидат?А ако се разболеят до 80 години,стават негодни за това уютно местенце?Добре е измислено,но това са хора на възраст и всеки ден им носи здравословни изненади.А и тези 500 лева за България са непосилни.

8

Анонимен

преди 8 години

добра идея, но мисля, че хората ще са най-щастливи ако внуците и децата им са край тях, но какво да се прави, младите пък трябва да се борят и те да оцеляват.

7

Анонимен

преди 8 години

те децата им,ако искаха да им дават по 500 лв.щяха да си ги държат в къщи,нали все пак този дом е за работоспособни. с моите 275 лв. пенсия - за никъде не съм. а като започнат да не могат да се грижат възрастните за себе си?

6

Анонимен

преди 8 години

v bg ima gobri hora .radva me tova che se chuvat poveche pozitivni neshta.izvinete me niamam kirilitca.

5

Анонимен

преди 8 години

Браво на хората, които са се сетила и осъществили това прекрасно място. Мисля че парите са съвсем прилични. Много хора биха изпратили своите родители в такъв дом, цената не е много висока, все пак това са родители

4

ВЛАДО РАЙЧЕВ

преди 8 години

НАПРАВЕНО Е НЕЩО ДОБРО И МОГА ДА ПОМАГАМ КАТО ПРЕДОСТАВЯ КНИГИ,РАЗЛИЧНИ ПОСОБИЯ,ОБОРУДВАНЕ,ПОДХОДЯЩИ ДРЕХИ -НОВИ ИЛИ ПОЧТИ НЕПОЛЗВАНИ/МОСТРЕНИ/цените са изключително поносими.Все пак тези хора имат и деца,които могат да дават по 250 евро.

3

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен от пост 2 Доста пенсионери могат да се похвалят с пенсия 500 и на горе а освен това има много такива на които децата са по далечни земи и им помагат финансово. Мноог пенсионери уж нямат пенсии мизеруват а всекидневно ставам свидетли как дават много пари на телефонните измамници .Така , че не всичко е така както изглежда

2

Анонимен

преди 8 години

ideata e chudesna za parite mogat da se nameriat i sponsori

1

Анонимен

преди 8 години

Идеята е чудесна,но колко от българските пенсионери могат да се похвалят с пенсии 500+лева?