31

....

преди 8 години

С подсладители излиза много скъпо козунака.И аз ползвам подсладители , защото съм диабетик, няма по-спокоен от мен човек.Най-полезния козунак е домашния,с домашни продукти.

30

n

преди 8 години

голям обем и малко тегло, той е истинският-- за съжаление това го казва професор , точно големия обем се постига с химичните подобрители

29

anonimen

преди 8 години

aaaa zna4i na proizvoditelq ni6to nepravim xorata da se pazqt i kak da se pazqt kato sami kazvate 4e sa6tite podsladiteli masovo se polzvvat i za drugi xrani

28

Timtirimintiri

преди 8 години

A, nie kupuvame samo romanski stoki!:-):-):-)

27

Е...ахти Тапотията 3

преди 8 години

...Даже е на Български та да не си тормозиш мозъчето . Хората Нарочно се Стараят да го направят така като си усложняват живота (и технологията) та премесват тестото по 10 пъти !!!Аман От Такива Пруфесерки ! Аман !!!!!!!!

26

Е...ахти Тапотията 2

преди 8 години

4."Истинският козунак най-лесно се познава по големия си обем и малкото тегло"Още глупости !! Защо ли? Защото всичко зависи от Технологията и точността на изпълнението и.5.Фалшивият при разчупване не става на конци. !!! ???? Мамма Миа !!Пруфесорке ! Те ти линк та да прочетеш кво праат ората ! Даже е на Български та да не си тормозиш м

25

Е...ахти Тапотията

преди 8 години

Поредните дебилности !1.Подсладителите, слагани масово в козунаците менте удрят в стомаха и нервитеКолко козунака трябва да изядете за да се случи нещо подобно ? И дали ще се дължи на подсладителите или на количеството бяло брашно , масло , олио и яйца , които се слагат в козунака.2. Пруфесорке ! А захарта по-полезна ли е ? Някои хора я наричат бяла отрова , доколко е основателно е друг въпрос .3.Козунаците ментета обикновено са на половин цена. Пруфесорке !!! Да не би да има еталонна цена ? А цената не зависи ли от технологията ??4."Истинският козунак най-лесно се познава по гол

24

Анонимен

преди 8 години

До Анонимендо 21 - ми има 500 000 раково болни - щото сега има диагностика а преди се казваше - здрав , прав и както си вървеше умря

23

Анонимен

преди 8 години

Къде са БАБХ в този случай?А, сетих се.те са само държавни мързеливи хрантутници.

22

tim

преди 8 години

сега без контрол частника не го интересува какво пройзвежда важното е да има печалба

21

Анонимен

преди 8 години

21Прав си. При Тато кренвиршите бяха 100 % от месо, а сега са продукт без грам месо в него.

20

Анонимен

преди 8 години

До отслабващРецепти за квас има навсякъде в мрежата - от обикновено брашно, ръжено, хмел и т.н. Аз лично го правя от лимец. Забъркваш, глинен съд, дървена лъжица, брашно и хладка вода до кексова гъстота, отгоре тензух и на стайна температура. На следващия ден/дни се подхранва с малко брашно и/или с вода, 3-7дни. Когато шупне хубаво е готов - бактериите са си свършили работата. Може да не се получи от първи опит. Купи веднъж от Слънце и Луна,за да видиш какво представлява, да го опиташ и на вку

19

Анонимен

преди 8 години

Козунак и яйца не купувам от магазините. Домашните кокошки които ми снасят яйца са винаги пресни. С тези яйца си правя домашни козунаци в които няма отрова. Но това никой неможе да си го позволи защото всички станахте гражданье! А гражданьете нямат право да консумират природно чисти храни а само химически! По татово време купувах от магазините козунаци които бяха като моите домашни. Но по татово време нямаше мутри които да произвеждат химически. И не се чудете защо има 500 000 раково болни!

18

Анонимен

преди 8 години

Няма как да се постигне голям обем с малко тегло. Гаранция това е ментето. Истински на пазара не се и предлага.

17

Анонимен

преди 8 години

Че в България си имаме класическа рецепта за козунак, щом на мен винаги ми се получава, значи особено сложно не е. 7 яйца, около килограм брашно , хубаво брашно с висок протеин вътре и добро месене. Който не иска мая, квас има в биомагазините. Козунаците си стават супер, мирише на Великден. Цялата тайфа чака пред печката за кифлички с мармалад. Празник!

16

отслабващ

преди 8 години

до 4Съгласен съм, че маята е канцерогенна.Как се прави квас, дай рецепта.Или откъде се купува.

15

анонимен

преди 8 години

всяка година бълг производители наводняват пазара със сладък хляб по3-50 лв броя внимавайте какво купувате

14

MAKEDON

преди 8 години

Predi eden mesec vo Blagoevgrad vo najgolem market kupiv bugarski kozinjak so site hemikalii na svetot zasladuvac E210, konzervans E212, boja E161a,konzervans E410,, stabilizator E202, Limonska kiselina i t n. Otkako go probav - vkusot nikakov. Direktno vo korpa za gubre . Ke ve otrujat evropejcite so germanski hemikalii.

13

Анонимен

преди 8 години

Козунаците ги произвеждат там където правят хляб. В чии ръце е съсредоточено производството на хляба в България?

12

гербист-столичан

преди 8 години

Използването на подсладители и заместители не е незаконно. Вярно, може да не е много здравословно, но е полезно за да се запазят ниски цените на предлаганата продукция и да няма инфлация. Друг е въпроса защо изобщо се коментира за да се всява паника в клиентите, защото другия вариант е истински козунаци, но цените ще са двойни и тройни, а ние не искаме това, защото после някой ще каже да смъкваме ДДС-то за храните като в Румъния.