57

ББ

преди 8 години

Ето пример че надминаваме Румъния. Я кажете кой има ПО ГОЛЯМА САНКЦИЯ. А А КОЙ.КОЙ СЕЕГА Е НОМЕР ЕДНОООООО.

56

фермер

преди 8 години

Слуховете са абсолютно верни и управляващите смятат да компенсират загубите като лишат биопроизводителите от полагащите им се субсидии за миналата година. Така няколко хиляди български семейства остават без доходи и без средства да отгледат продукцията си. Открито призовавам за активни протестни действия срещу МЗХ и фонда

55

Хм

преди 8 години

Боце каза, че тва са долни инсинуации...

54

Анонимен

преди 8 години

И какво, правителството ще си отиде, за да дойде пак на власт. Най-добре да врътнст кранчето изцяло, та тогава да заиграят тоягите.

53

Валерия

преди 8 години

Комунистите са гадни,защо сме в това състояние,20 години кой,,управляваше" страната, а ?То се съчетаваха с кого ли не и накрая нищо,сега обвиняват тази кооалиция,те не бяха ли в коалиция,крадоха заедно с партньорите си.Дори и да не са крали щом не са ги спирали кражбите значи са били съучастници.

52

Пирея

преди 8 години

Парите не са в обикновените хора ,а във върхушката там трябва да се следят и контролират,до нас нищо не стига.Преди да ги усетим те вече са разпределени по канали и пътеки,така че ако има далавери да се стопират и върнат парите при хората,няма прошка и за кокошка,депутати,магистрати и т.н.,,умници" да си платят за мръсотиите.Безбожници и аморални типове долу в низините първо да се научат как се работи ,печели и чак тогава как се харчат особено готови, изпотени пари.

51

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 80Кви комунисти ти бръмчат в главата, драги? Сляп ли си та не виждаш, че това е банда криминални престъпници? Откога криминалните престъпници станаха комунисти? Или хей така, просто да дрънкаме по форумите колко са гадни тия комунисти?

50

Милица

преди 8 години

То пък другите не теглиха заем, само че обявяваха малките суми.Цял свят тегли заеми и домакинства теглят и кой ли не.Когато е необходимо ще се тегли затова е измислено да има варианти.ТодорЖивков ни остави с 10 милиарда заеми преди да го свалят от власт и какво ,живота продължава.Важно е хората да живеят добре със или без не е важно.

49

Роси

преди 8 години

Не искам да плащам кражбите на депутати и съмнителни бизнесмени при условие че не съм откраднала и една топлиика ,а само внасям данъци на държавата,който краде да връща и да влиза в затвора поне 10 години,толкова .

48

Анонимен

преди 8 години

За пореден път лъсна некадърността на тези управляващи.Те са най-големият позор!То не бе фукане, не бе теглене на заем след заем.Съответно унищожаване на останалото от държавата.Дошли отново на власт чрез фалшифицирани избори, тези българоубийци нямат равни по лакомия и наглост.Ликвидиране по най-мъчителен начин!За разбитите държава и милиони човешки съдби.

47

Анонимен

преди 8 години

Ами нали трябва да има пари по сделката с Турция - кого е най-лесна да скастрят - България естествено. Ние винаги трябва да сме виновни и без вина.

46

Анонимен

преди 8 години

Малцина имат шанс с нередностите в ПРСР- подкрепяни от най висши фигури в политическия живот и няколко технически лица - 2014година излезе този проблем. Доста сериозни корекции има при обикновенните бенефициенти. Порожанов е изпълнител, него трябва да го разпитват,пазят и да го оставят да си върши работата - кадър с управленска практика от над 6 години - физически бит, безброй пъти заплашван, политически и икономически притискан и още и още...

45

Анонимен

преди 8 години

До социолог1."чехлю"-комунист2."тиквата"-комунист3."леля Цецка"-комунист4."цвъ-цвъ"-комунистПитам от кой първо да започнем да чистим.Направо в редичка и като Чаушеску, аз друг начин не виждам.

44

Снежина

преди 8 години

ДПС с далаверите си и кражбита са докарали нещата до там,сега излизат всички мръсотиии кражби на тази порочна партия с крадливи депутати.

43

Радослав Димитров

преди 8 години

Тези пари бяха поискани още през 2014. Как така точно сега това стана новина????????

42

Анонимен

преди 8 години

Ако възстановим тези пари на ЕС,излизаме точно 0:0 за всичките тези години(или,каквото сме дали,това сме получили)

41

адф

преди 8 години

Тази новина не мислите ли че трябва да е водеща вместо някъде между категория "десерти" и "изневери".

40

тактика и стратегия

преди 8 години

Ся Боцко спешно трябва да се самосвали,дава властта за 6 месеца в ръцете на някой наивник,после идва пак на бял кон,ще има виновни,колкото искаш,коалиционните партньори,Орешарски,новият проектоуправляващ

39

boby

преди 8 години

Тъй де, 250 милиона Евро са даже нищо на фона на злоупотребите, дето се вършат там.

38

Анонимен

преди 8 години

К'во искате от човека,бре,вижте,какви хубави магнолии има,истински земеделец!