16

НФБ

преди 8 години

До НаблюдателСанкции за този който е организирал оформите трябва да са многократно по тежки и сурови ..Иначе ние на казваме някой който се е възползвал ..Реално не се прави нищо...Санкции на Лондон и САЩ за организирана престъпна дейност.

15

Наблюдател

преди 8 години

Британското лицемерие е с традиции. И на сомалиискити пирати офисите се оказаха в Лондон!Американските им ученици обаче ги надминаха.

14

НФБ

преди 8 години

До Един от северозападаРеално трябва да се наложат санкции на Лондон. Шанхай и Хонг Конг стават новите финансови центрове. .Света се променя.Никакви инвестиции в Англия. .САЩ. ..Европа да развива банковото дело в Швейцария. .Люксембург и това е достатъчно да се измести Лондон. БОЙКОТ И САНКЦИИ ЗА ПРАНЕ НА ПАРИ С ДЪРЖАВНО УЧАСТИЕ НА НАЙ ВИСОКО НИВО.ЗАПОРИРАНЕ НА СМЕТКИ НА АНГЛИЙСКИ ПОЛИТИЦИ....

13

*

преди 8 години

Само искам да кажа, че днес ще ви *** мaйкaтa от *** и спам. И не ми е толкоз за парите - някви си 700 евра за две-три цъкания по клавира, а щото ми е кеф. До скоро!

12

Анонимен

преди 8 години

"Панамските документи" са повдигнали завесата колкото безъба жипси може да го повдигне на Дейвид Бекъм.Ще има да си блеете като телета на празна ясла още много време..........

11

Anonimen

преди 8 години

Ние като сме с 1400 годишна история..... ще си останем само с историята.и броене на годините !!! А британците, ако имаха нашето гигантско националистическо мислене, щяха да експлоадират от гордост заради значението на Британската империя в исторически и световен план. Но не са изпаднали в патриотична еуфория! Все пак аз предпочитам London city, Manchester......и т.н пред мизерната София!!!

10

Анонимен

преди 8 години

нещага вървят към зле и по-зле ще става, светът се е превърнал в клоака и някой трябва да пусне водата, че много се размириса

9

Един от северозапада

преди 8 години

До разбирача 6.Отговора на твоя въпрос е елементарен, и за съжаление го наблюдаваме от хиляди години, и вероятно ще го наблюдават още хиляди. За своето време, по-високо технологичното общество покорява и завладява ресурсите на по-нискотехнологичното. Америка, Африка, Индокитай са примери за това.Другия случай-по-многобройни фанатици покоряват и по-високотехнологични общества-Атила, Турците, ИДИЛ. Друго е 500 години да грабиш, друго е, да те грабят. За това са "развити" всички на запад.

8

Един от северозапада

преди 8 години

Тия си играят с милиони и милиарди. И заобикалят закона, както си искат. А като само си помисля, че тази хайдушка държава ми сменява 4 пъти зорлем касовия апарат, за да цеди по-успешно данъци от нас, сменява винетки, билетчета ,лошо ми става. За това, колко пъти са сменявани лични документи, шофьорски книжки, номера на коли,не ми се говори. А беше достатъчно само, да се приберат парите , давани по червени списъци, да се потърсят активите на задграничните дружества, да се спре грабежа.

7

Анонимен

преди 8 години

До разбирачаАко бяха велик народа нямаше да приемат пакистанци и индийцида строят джамиии да са най-големите алкохолици и простациджентълмени има само в книгитеа жените им са простакеси, свинни и безчовечни

6

разбирача

преди 8 години

чудно ми е защо ние след като сме толкова велик народ, не сме накарали половината свят да работи за нас, а британците са го направили. Колкото и да плюлят по рижавите британци, те са наистина велик народ, нищо че държавата им вече прилича на ***.

5

Анонимен

преди 8 години

америка световната полиция

4

Анонимен

преди 8 години

ЛОНДОН - ЧЕРВОТО НА СИСТЕМАТА ОТ ДАНЪЧНИ УБЕЖИЩА.

3

Бай Иван

преди 8 години

Лондон сърцето на системата на данъчните убежища, а мозъкът Юнкер в Брюксел!!!

2

100липинов

преди 8 години

Не знам за Лондон и не ме интетесува, но турците ВЕДНАГА да ни върнат Одрин, щото ще ги бия иначе!

1

Анонимен

преди 8 години

е вече няма да е