69

анонимна.

преди 8 години

Как да ги интегираш?!!!Ромските деца от 4 годишни говорят само за секс1 за евро и т.н. Не си знаят задълженията, не си знаят имената, не им се работи, а много добре си знаят правата?! Това как да се разбира?Опитват се да се турчеят - на светлинни години са от турците.И това не могат.Че те правилно името не могат да си кажат на турски.Защо тогава не ги искат в Турция?!!!!!Истинските турци са си там.Направете една анкета и проверете колко от тях работят и какво?Оказва се , че всички са болни .

68

то леразин

преди 8 години

Отключите си вратите,отворете си мазите ромите не възпрепятствайтеЕвро да се ин тегрират.

67

За тяхно добро

преди 8 години

До ВЪПРОСМоже пък да има решение на казуса - ромите са изостанали, в сравнение с останалите граждани, именно защото привилегиите и бонусите, които получават, им действат разлагащо и демотивиращо.Затова, не е ли по-разумно и по-полезно за самите роми, ако им бъдат спрени всички видове помощи и се сложи край на толерирането им?Тогава, за да си осигурят средства за съществуване, те ще бъдат принудени да работят и да се съобразяват със законите.

66

У насСа с привилегии

преди 8 години

Поне за България е вярно едно от изявленията на Тимерманс, Юрова и Крецу - достъпът на ромите до работа, образование,жилищно настаняване и здравеопазване, не е същият, както на останалата част от населението. У нас:1. Всеки се радва, ако има работа, само ромът отказва назначение, защото заплатата му се вижда недостатъчна.2. Образованието е задължително, но те не ходят на училище.3. Жилищно ги настаняват с предимство.4. Здравно са осигурени даром, но бият лекарите и трошат линейките.

65

pffffffff

преди 8 години

каквото и да коментираме,истината е,че всички пишман политици в последните 25 години,се гаврят с истинските българи,за сметка на шведите ни,прогонени от същите тези европейци преди няколко века.как да ги сменим.не знам.избора е от няколко кофи *** да изберем най малко вонящата,или ........аман ти и армията и полицията.само плюнки са назначили.

64

Евро-дрънканици

преди 8 години

СТИГА ВЕЧЕ !!!Никой не загърбва онези, които сами се изолират, не желаят да учат, нито да работят, а се интересуват единствено от това какво може да се изкяри на аванта!И училища са им осигурени, и учебници получават безплатно, че и храна има за тях даром! С какво още да се улесни достъпът им до образование? Да им се наливат знания с фуния в главите ли? Или някой да ги носи на гръб от домовете им до училището и обратно? Или направо да им се подаряват дипломи, без да са стъпвали в училище?!

63

ХИТЛЕР

преди 8 години

ГНУСНИТЕ МАЙМУНИ НЕ ЗАСЛУЖАВАТ ДА СЪЩЕСТВУВАТ

62

Sasho Polyaka

преди 8 години

ZASHTO MI ISTRIHTE KOMENTARA A???PISAH ISTINATA ZA INTEGRIRANE NA WSICKITE MAJMUNIA OD EUROPEJSKITE ZOOTA HEM UCHAT BYRZO,HEM SA POLEZNI HEM STAWAT!!

61

ВЪПРОС

преди 8 години

Може ли тези госпожи от Румъния да говорят конкретно как да стане това ?Защото в България и ЕС ромите са по-равни от равните по отношение на ромските деца .Плаща им се детски надбавки по-високи от българските деца , организира им се превоз от до Училище , плаща им се отоплението през зимата , дрехите , учебниците , детската градина , храненето се поемат от Държавата (Данъци) и Резултата не е 0 а - минус .Започнаха и 70 годишни ромки и роми да се записват за 1-ви Клас за да вземат парите .

60

Велко

преди 8 години

След като благоденстващата част от Европата прие с разтворени обятия, меченца и цветенца 2 милиона имигранта от Азия и Африка, мисля, че спокойно може да приеме и 500 000 български вермути. Въобще няма да се личат в калабалъка. Всъщност, ако излезем от ЕС и те ще станат имигранти от трети страни, така че все тая.

59

жжж

преди 8 години

Възмутена съм, че взривиха метрото в Брюксел. Там има Европейска комисия, Европейски парламент ...

58

Кому дължим?

преди 8 години

На Кристалина Георгиева ли трябва да благодарим за тази мъдра политика?

57

Анонимен

преди 8 години

Вземайте си ги в ЕС-то и хич не ни ги връщайте.

56

Не мой

преди 8 години

Върло отказвам някои хора да бъдат отделени от всички останали по етнически признак и да им се отпускат пари и да се обгрижват специално заради етноса им. Това е противоконституционно. ЕК да си гледа работата. Ние имаме Конституция на Република България, която го забранява.

55

Анонимен

преди 8 години

Никой не ги загърбва, те се капсуловат в гета и махали, правят държава в държавата със собствени правила и закони, съдилища - мешерето. Трябва да се смени подхода и да стане по императивен. С блага дума само няма как да стане. Цивилизованото поведение го тълкуват като слабост и се подиграват.

54

Отровено общество

преди 8 години

Отворено общество с това се занимава. Вижте им сайта.

53

Анонимен

преди 8 години

Халал да ви са приберете си ги всичките тогава:)

52

Джон

преди 8 години

"Социалното изключване, неравенството и дискриминацията, на които остават подложени много роми, са в ярко противоречие с основните ценности на ЕС"Тогава ЕС трябва да бъде разрушен!

51

Анонимен

преди 8 години

Дискриминация означава да пренебрегваш индивид заради произход, цвят на кожата или други физически особености и да не оценяваш собствените му качества и способности. Питам какви качества и способности има тази т.наробщност, и защо ЕС така ревностно ги брани, а ние, работещите хора им плащаме сметката? Защо хората с физически увреждания и пенсионерите мизерстват, а здрави и прави индивиди паразитират на гърба на всички?

50

rom

преди 8 години

Bratia romi ako ima takiva v tozi sait haide bira I 4alga radostna novina ot 1500lv shte polu4avame po2000lv ha ha ha iashte danacite na bg ha ha