29

Анонимен

преди 8 години

Бях на Силистар миналата година и мога да кажа, че има доста по-хубави места за плажуване по Черноморието от него. Винаги зависи какво търси човек, обаче - някой харесват по-шумни и претъпкани плажове с барове и т.н., други предпочитат по-диви места. Все пак не смятам, че Силистар е чак толкова прекрасен, колкото го описват.

28

Анонимен

преди 8 години

А къде се изсипва канализацията и как смърди, иначе е красиво.

27

Анонимен

преди 8 години

До ядосанаАха Бутамята отдавна е Набутамята. Пълно набутване отвсякъде.Пък и Силистар е на път да го съсипят.

26

Анонимен

преди 8 години

Да ,деца - ние имахме прекрасно черноморие ! Слънчев бряг,ПРиморско,Китен,Несебър ,Созопол бяха чудесни - ситен пясък,чисто море, паркове ,романтика , имаше и ресторанти и барове и дискотеки , но с мярка- Ех ,деца имахме!

25

bros

преди 8 години

Няма да спра да повтарям, че южното ни черноморие няма равно по специфични показатели. Бил съм на море в Испания, Дания, Холандия, Белгия, Германия, Гърция, Италия, Франция, Хърватска, Черна Гора, Албания... За мен е несравнимо! Говоря за красотата около Синеморец, спокойствието на Китен, нощния живот в Созопол, гмуркането за миди около Черноморец и Варвара, необятността на Странджа планина, риболова рано сутрин...

24

(-_-)

преди 8 години

В топ 100 може би.. Беше хубаво едно време. Сега е мръсно и осакатено цялото ни черноморие. Някой май е правил съчинения по снимки.

23

Маке-Ариец

преди 8 години

Хаха, какъв е този 'престижен' сайт? Май само наркомани и психичноболни го посещават. Бай *** пак стана за смЕх!А иначе най-хубавите плажове са македонските - на северната ни граница са тези в Ко Липе, на южната тези в Кайо Коко...

22

вече само в Гърция

преди 8 години

Сега! Няколко думи за Синеморец! :) Има два плажа: Южен и Северен. Южния е по-посещаавания, пясъкът е по-фин и не боде. Там се изливат отпадните води от "пречиствателната станция", която е проектирана за много по-малко хора от действителния брой летовници. За това водата е мътна, т.е. фекална. Северният е чист и слабо посещаван, заради големия наклон (на 2 м. навътре и си потънал) както и грубия пясък (там на колене на голо не може да стоиш). Приятен избор! :)

21

Аз

преди 8 години

А Лозенец на кое място е?

20

Анонимен

преди 8 години

Беше ... до преди мутрите от ГЕРБ да го съсипят ...

19

Анонимен

преди 8 години

аз ходя веднъж на гръцкото и 2 пъти на нащо!!! Е некакси нащо не става!

18

Анонимен

преди 8 години

така е, там плуват само ТОП фекалии

17

Анонимен

преди 8 години

Това е едно от малкото останали райски местенца по нашето черноморие, което шопите още не са осpали и застроили. Не знам как са пропуснали, не вярвам да е защото е резерват, законите никого не спират тук, особено тези, които ги създават и прилагат. Може би защото пътят до там не е хубав, а баварците и мерджаните трудно ще минат през гората за да паркират на пясъка.

16

Цеко

преди 8 години

До 1. На черното бяло не можеш да кажеш. Който веднъж е стъпил в Гърция трудно би се върнал у нас да плува във фекали.

15

Анонимен

преди 8 години

некъв американски сайт си прави неква си класация ... и това е новина

14

Анонимен

преди 8 години

Сайта съществува, просто някой умник е изпуснал "s" на края.

13

ядосана

преди 8 години

А под Синеморец едва ли имат предвид Бутамята, а дооооста по-естествения южен плаж край устието на Велека. Там все още е диво.

12

ядосана

преди 8 години

до 7 Сидни Сидни, има си го сайта, само че са му объркали името. Ето я и статията roughguides/article/best-beach-holidays-in-europe/

11

Men

преди 8 години

До АнонименХубаво е също така като правиш забележки за правопис да можеш да пише правилно.

10

Анонимен

преди 8 години

Малкому е старичка информацията на този "престижен сайт". И на Синеморец вече му се такова онаковата от мутри.