21

Я па тоя,

преди 8 години

чувал е даже и че има нещо наречено гънки на мозъка!Пояснение-ако туркиня има случайно такива те са от бой по главата.Първо от бащата и братята в детските години,после от съпруг!

20

Анонимен

преди 8 години

хохоо, *** прави синтактичен анализ:))) Доживяхвме и това:)))Заглавието е ***, претоварено и не подхожда за заглавие. Заглавието трябва да е кратко и ясно и да не преразказва съдържанието на самата статия. Абсолютно ненужно е в него да присъства мястото на извършване на деянието, а още по-малко и инструмента. Достатъчно е "Сервитьорка намушка клиент". Всичко останало може да научи в самата статия, всеки който евентуално би пожелал да прочете новината.

19

Анонимен

преди 8 години

хаха, смятайте колко увредени мозъци са тур.четата щом в подобна статия дават трибуна на урсофобската си истерия:)). Голям комплекс от тая Русия, ей:)). Друго си е от форумите да се пъчиш, докато "братята" ви тюркмени ги терминираха като ловни мишени:)))

18

ОСМАН ПАША

преди 8 години

До ГУРБЕТЧИЯЯ НЕ ПОДЦЕНЯВАЙ БЪЛГАРКИТЕ ! ИМАМ МНОГО ПОЛОЖИТЕЛНО МНЕНИЕ ЗА ТЯХ ,МНОГО УМНИ И ВСЕОТДАЙНИ ЖЕНИ СА БЪЛГАРКИТЕ ! ЗНАМ ГО ОТ ЛИЧЕН ОПИТ И МНОГОБРОЙНИ КОНТАКТИ С БЪЛГАРКИ ,ВПЕЧАТЛЕН СЪМ ОТ ТЯХ !

17

ГУРБЕТЧИЯ

преди 8 години

До Я па тоя,туркиня пилот...?Те там жените 80% са неграмотни,а останалите с начално образование!Е КАКТО СЕ УБЕЖДАВАШ ЖЕНИТЕ С ОСНОВНО ОБРАЗОВАНИЕ В ТУРЦИЯ ВЪРШАТ МНОГО ПО-ПОЛЕЗНИ НЕЩА ЗА РОДИНАТА СИ ОТКОЛКОТО ЖЕНИТЕ С ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ В БЪЛГАРИЯ ! ТА ОТ ТОВА СЛЕДВА И ЗАКЛЮЧЕНИЕТО - НЕ Е ВАЖНО ЗА КОЛКО ПАРИ Е КУПЕНА ДИПЛОМАТА ,А Е ВАЖНО КОЛКО ГЪНКИ ИМАШ В МОЗЪКА !

16

БХК

преди 8 години

Сервитьорката е виновна. Нападателят и' да бъде обявен за човек на годината!

15

Я па тоя,

преди 8 години

туркиня пилот...?Те там жените 80% са неграмотни,а останалите с начално образование!

14

щастие и късмет

преди 8 години

До историята помниПросто щастието е било на наша страна !Те и румънците нямаше да могат да помогнат ,ако Сюлейман безумни беше успял да отиде до Плевен и да помогне на Осман Паша ! Просто си е заслужавал името - безумни тоест човек без мозък , провалил се е тактически и затова самите турци след войната го осъждат на смърт ! Цялата турска нация проклина Сюлейман паша !

13

Анонимен

преди 8 години

До Накара Правилно, не я мисли. Следващия път направо ще гръмне гадината. И с пълно право. Гоолем мъж, голем юнак. Жена налита да бие.

12

Анонимен

преди 8 години

Сега нашата любима полиция трябва да арестува сервитъорката и да я заведе на разпит. После да и забрани да излиза от страната и така нататък. После съда да я осъди да плати разходите по делото и обезщетение на пияницата. Това е логичният завършек на нещата

11

историята помни

преди 8 години

До ОСМАН ПАШАЗнаем ,въпреки че русофилите доста изопачиха нашата история ! При решителната битка за Плевен Вие дадохте едва 5 000 жертви ,а руснаците додоха над 20 000 жертви ! Бог да благослови румънците и огромната им помощ защото ,ако не бяха румънците ние българите все още щяхме да сме част от Турция ! Осман Паша - Великият военен стратег трябва да проклина румънците ,понеже само с 20 000 войници щеше да смаже 100 000-на руска войска !

10

Анонимен

преди 8 години

"Правото ми да се отбраня и защитя обаче не е безгранично. Мога да използвам само такива средства и в такава степен, която съответства на опасността, на която съм изложен." ........Следователно това е опит за убийство

9

ОСМАН ПАША

преди 8 години

ТАЗИ ЖЕНА Е СМЕЛА КАТО МОИТЕ ВОЙНИ-АСКЕРИ ! ПРИ РЕШИТЕЛНАТА БИТКА В ПЛЕВЕН НИЕ БЯХМЕ МАЛКО ПОВЕЧЕ ОТ 20 000 ДУШИ ,А РУСНАЦИТЕ НАД 100 000 ДУШИ + 50 000 РУМЪНСКИ ВОЙНИЦИ В ПОМОЩ НА РУСНАЦИТЕ ! ТОЕСТ С 20 000 ДУШИ НИЕ УДЪРЖАХМЕ НА 150 000 ВРАЖЕСКИ ВОЙНИЦИ ЦЕЛИ 5 МЕСЕЦА ! ЕДВА ПРИ ЧЕТВЪРТИЯТ ОПИТ ВРАГОВЕТЕ МИ ПРЕВЗЕХА ПЛЕВЕН ! АКО НЕ БЕШЕ ПОМОЩТА НА РУМЪНЦИТЕ ,РУСНАЦИТЕ ЩЯХА ДА ЦЕЛУВАТ РЯЗАНАТА МИ КАРАБИНА ! БЪЛГАРИТЕ ТРЯБВА ДА СА БЛАГОДАРНИ НА РУМЪНИЯ ,А НЕ НА РУСИЯ !

8

Анонимен

преди 8 години

Оправете си словореда на заглавието!!!Неграмотници!!! ....кого е намушкала и после идва с какво...

7

Анонимен

преди 8 години

Т.е. клиента си го е заслужил...

6

валентина

преди 8 години

работила съм по баровете в италия-нищо общо с нашите,първо там не си с минижупи както тука,второ собственика няма да позволи такова отношение Никога,като на тоя селянин,и трето..то такива селяни няма,освен,ако не са чужденци!

5

ГУРБЕТЧИЯ

преди 8 години

БРАВО НА ЖЕНАТА , СМЕЛА Е КАТО ОНАЗИ ТУРКИНЯ ПИЛОТ ,КОЯТО СВАЛИ РУСКИЯТ БОМБАРДИРОВАЧ ! ДАНО ДА ИМА ВСЕ ПОВЕЧЕ ТАКИВА СМЕЛИ ЖЕНИ !

4

Анонимен

преди 8 години

А всъщност заглавието трябва да е: Пиян клиент нападна сервитьорка!

3

Koko

преди 8 години

Превишаване пределите на неизбежната отбрана казва закона, а справедливостта казва малко му е.

2

Анонимен

преди 8 години

Димитровград..