30

Анонимен

преди 8 години

в урология на александровска болвица,при приемане - първо плащаш 100 лв. за спане на вечер,после те приемат. а които нямат тези пари????????????? хак да им е,нека си носят камъните в бъбреците.

29

до 31

преди 8 години

????кой Праща пациента ?? С каква власт , освен овчедушието на самия пациент???Я се осъзнайте и преценете собствените си гафове. Всеки може да ви даде всякакъв вид препоръки.Вие решавате ще наливате ли в нечия каца или ще сте последователни и отговорни към собственото си здраве

28

обективен

преди 8 години

От опит знаем ,че МЗ е най- ветровитото -От опит знаем , че честата смяна на министри не води до нищо добро.С от опит знаем , че всяко начало е трудно!така че подкрепям министър Д.-р Петър Моснов в чистосърдечните му намерения да въвде ред в най- чувствителната сфера на човешкия живот

27

Анонимен

преди 8 години

Има и честни лекари,но в България са много малко!Сега това не са лекари, а търговци,стремящи се за максимални печалби за сметка на пациента и държавата!Защо частните болници ползват държавни направления, нали са "частници",защо един лекар работи в държавна болница, а има частен кабинет,където праща болните за "до лекуване",защо отиваш при един лекар,а той те праща при друг в частно заведение?

26

1

преди 8 години

Когато се даде на докторите право да избират - държавна или частна практика, ама само едната, тогава нещата ще си дойдат по местата и ще се разграничат. Сега от болницата те препраща към частната си практика и пак не е сигурно, че ще получиш адекватно лечение. Лекарите да престанат да гледат пациентите като ходещ портфейл!

25

Анонимен

преди 8 години

Тоя наркоман от снимката трябва да е в някоя наркокомуна , а не да е министър!

24

Анонимен

преди 8 години

Колкото и другарите да плюят министър Москов няма да дочакат оставка. Това е най точния човек за бялата мафия . Сега най после си намериха майстора .

23

Вашингтонов

преди 8 години

Пълни глупости!Преди да стане министър Москов обеща да извади лекарите и лечебните заведения от Търговския закон.Обеща да остойности лекарския труд.Обеща да реши проблема с онколекарствата и ваксините...да въведе електронно здравно досие на всеки.Ако беше свършил обещаното,това щеше да е най-голямата реформа!

22

ivan

преди 8 години

Що за израз-"футболиране"?! Аа-видях шалчето.. Този т.н. човек обижда дори и футболистите...

21

Анонимен

преди 8 години

Тоз още ли е министър?!:-)

20

1378091

преди 8 години

На Москов малко още да му постегнат шалчето трябва.

19

Анонимен

преди 8 години

Колкото добре е финансирана сега колкото добре и сега си вършите Вие г-да министри работата за какво е този пръстов отпечатък като страните в който е бил въведен са го отчели като грешна стъпка и не носи никаква мед.информация ,за да може г-н министърът да си получи комисионната и айде чао много му дреме Навсякъде в Европа се плаща доста за здраве и се субсидира друг е въпросът че там касата заплаща от добър ден до последното довиждане , а не само да се тръскат джобовете на пациентите

18

Анонимен

преди 8 години

СПРЕТЕ УБИЕЦА!!!!!!!!!!!

17

Анонимен

преди 8 години

Хайде другарю червен тиквар вдигай се на бунт какво чакаш другите . Хващай автомата и в балкана . Да ама те е шубе и искаш някой да ти свърши мръсната работа , а ти да викаш ура после. Няма да го дочакаш и само ще си плюеш по форумите .

16

Анонимен

преди 8 години

Най после крадливите доктори си намериха майстора . Мъка голяма мъка е налегнала другарите лекари , които много обичаха далаверата . Така , че министър Москов е идеалния министър за такива крадльовци .

15

УУУУУУУУУ

преди 8 години

НЕ СЕ КОКОРИ АМИ СИ ПОДАВАЙ ОСТАВКАТА НЕ ВИЖДАШ ЛИ ЧЕ НИКОЙ НЕ ТЕ ИСКА -ВСЕ СМЕ ВИЖДАЛИ НАХАЛЕН ЧОВЕК НО КАТО ТОЗИ НЯМА -НО КОЙ Е ВИНОВЕН ЧЕ СТОИ ТАМ ЕСТЕСТВЕНО НЯКОЙ КОЙТО "РАЗБИРА" ОТ ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ ТО ПЪК ТОЙ ОТ КАКВО ЛИ РАЗБИРА - АКО ВИЕ СТЕ РАЗБРАЛИ ЗА КОГО ГОВОРЯ НАПИШЕТЕ ВАШЕТО МНЕНИЕ

14

БРАВО МОСКОВ!!!!

преди 8 години

ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО ---НЕ Е.... "ТЪРГОВСКО ДРУЖЕСТВО"!!!ДГД--ТЪРГОВЦИТЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

13

за 11...

преди 8 години

НЕ----*** , КРАДЛИВА.....!!!

12

ХХХ

преди 8 години

Този е от на Костов най-долните *** !

11

Анонимен

преди 8 години

НЯМА ЛИ ДА СИ ХОДИ ТОЗИ ШУТ